Sista dagen i NY i bilder...


Äntligen, förklaring ang sista dagen i New York

Det var ett tag sen jag bloggade nu, det blev helt kaos sista dagen i New York och sen blev det aldrig av att jag tog tag i det... Jag ska förklara :)

Sista kvällen var vi alla nere i hotellbaren och drack lite drinkar, inga stora mängder över huvud taget. Vi gick och la oss och jag vaknade, trött men mådde inte dåligt alls. Packade ihop allt för utcheckning och precis innan vi ska lämna rummet blev allt kasst. Jag mådde jätteila, inte så jag kunde kräkas men illa. Blev yr. Kände knappt benen när jag gick och var inte en tuff tjej.

Vi checkade ut och gick för att äta frukost. Vilket inte gick så bra för min del. Kunde inte ens hålla mitt huvud uppe så låg ner i soffan vi satt i. Personalen var jättesöta och jag slapp betala för det jag beställt. Servitrisen kom med ginger ale och kex som hon sa att jag skulle försöka äta. När det inte gick tog hon min syster åt sidan och bad henne ta med mig till toa och sätta två fingrar i min hals, haha... sikket tips. Men ja... Inte ville jag att hon skulle göra det, men var så desperat då vi skulle åka hem att jag gjorde det själv. Nackdelen var att jag sen kräktes konstant i cirka fem timmar.

Jobbigaste var att jag fick spendera tiden på toaletten i hotellfoajén då inga rum fanns lediga men personalen kom med vatten och fråga hur det var och försökte verkligen hjälpa till. Alla började få lite panik ju längre tiden gick och personalen ville beställa en ambulans. Men jag vägrade, visste ju att det skulle innebära att jag missade planet hem. Syrran och Anders sprang till ett apotek och köpte allt de kunde komma över. Pepto bismo mot magen, vätskeersättning, brustablett för magsyra och en del annat. Kritvit i ansiktet och med tårar i ögonen tvingade jag i mig allt.

Cirka en halvtimme innan taxin hämta oss för att åka till flygplatsen blev jag okej, jag kunde gå själv och kräktes inte längre. Så bet ihop med en påse i handen och hoppa in i taxin. Det var en lång resa hem men hem kom jag tack och lov. Illamåendet höll dock i sig så fick va hemma från jobbet i tre eller fyra dagar efteråt. Vet inte vad som hände med mig då alla andra mådde kanon men idag mår jag i alla fall lika bra som alltid :)

Så ingen direkt intressant sista dag i New York, och tyvärr fick vi inte gjort sista dagens planering. Men det kommer fler gånger. Det lovar jag. Underbara stad - åk dit!
Tack gänget som var med och gjorde resan helt jäkla awesome!

Bilder kommer i eftermiddag...


RSS 2.0