GRATTIS BABY!!!

Va é d för en dag, é d en vanlig dag?

Nej d é ingen vanlig dag, för det é Basses födelsedag Hurra Hurra Hurra!


 
Idag fyller ällingen 25 hela år, och jag är helt avis, kommer ihåg min 25 års dag, lätt den bästa födelsedagen ever, Fick så mycket fina gåvor från mina gubbs på jobbet, de sjöng för mig i kundmottagningen och massa annat, det var en perfekt dag med andra ord. Och 25, helt klart bästa åldern - perfekt! Man är inte för ung och inte för gammal, utan lagom!
 
Han fick en gitarr av mig i present, så nu får han allt se till att lära sig så vi kan åka ut till havet och grilla och mysa till det med gitarrmusik till sommaren! Hihi...




Ha en tipptoppkväll!


Min helg!

After worken i fredags va superskoj, fler sådanna hoppas jag.
Det var jag och sju killar, perfekt!
Vi sköt änder med hagelgevär (på en tv), gjorde simulatorgolf och spelade bowling en timme.
Golfen var sintråkig och jobbig men skjutandet var jag grym på, kom etta på det och vann över alla killar *stolt* Bowlingen var superskoj den också och jag va väl medelmåttig där.
Allt som allt så kom jag på andra plats med en halv poäng efter ettan.
Så nära men ändå inte *pust* haha...

Igår var det släktkalas och trots att man va seg (dock ingen baksmälla) så var det supermys! Sen på kvällen så kollade vi på "Hope for Haiti-galan" och slappade.

Idag har jag sovit mest hela dagen, kännt mig jätte konstig. Älsklingen har varit superduktig och satt in den nya duschen och städat, när jag väl kom upp ur sängen plockade vi bort julen. Sen tog jag en dusch medan han åkte till Donken för min skull.
Nu görs det popcorn och sen ska jag gråta till "My sisters keeper / Allt för min syster" som tydligen ska vara jätte sorglig men otroligt bra!

Ha en superb kväll lovers!
XoXo


Party Party!

Helg! Gott!

Igår va vi hemma hos Natha och Thed och underbart söta lilla Melony på middag, så otroligt gott! Massa mys, prat, lite vin, massa skratt och fixa till naglarna. Killarna drack öl och tillslut blev ölen grogg, vilket resulterade i två män med huvudvärk idag, hihi...
Bra överens kom dem iaf och det är jätteskoj :)


Bild lånad av Natha

Tack bägge för en superskoj kväll!

Idag blir det after work med några grabbar från jobbet. Bowling och lite sånt, öl och förhoppningsvis en allmänt rolig kväll :)

Nu ska jag gå och byta om och göra mig iordning innan pizzan vi beställde via onlinepizza kommer hihi mumma!

Ha en toppenkväll allesammans!
XoXo


Namnsdag!

Sebastian Professional

Idag har Sebastian namnsdag och eftersom mitt hjärta heter så, så vill jag bara passa på att säga grattis till honom och alla er andra med det namnet.
GRATTIS!

Jag e svinigt trött så tyvärr får ni nöja er med detta inlägg idag.
Sweet Dreams


Stolt flickvän!

Min älskling gör en foto hemsida åt min mosters kille och jag vill så gärna visa er men den är ju inte färdig så ni får vänta, den blir otroligt fin iaf. Han är så himla duktig och självlärd :)
Ja ni får se när den är färdig ;)
Hoppas han inser efter detta att han bör tjäna extra pengar på sånt här!
Är en stolt flickvän iaf! =)

Nu ska jag hänga upp tvätt, torka håret och krypa under täcket
Nattinatt!


Tips: Nyttigt kvällsgott!

Nu har jag gjort oss varsin skål med grekisk yoghurt, honung och äpplebitar.
Dags att titta på Playa del sol på SVTplay.



Grekisk yoghurt med honung är ett sött och nyttigt utbyte istället för t.ex. glass.
Det var dagens tips det! ;)

XoXo


Hjärnan hänger inte med...

Jobba dag tar på krafterna asså, när jag jobba kväll var jag utvilad och glad hela veckan. Nu sitter jag i soffan och nästan somnar.

Efter jobbet gjorde vi mat och efter det gjorde jag en ny sats frukostmuffins, ställde in hälften i ugnen och ja, glömde bort dem, så de stod en halvtimme för länge i ugnen, haha... man kan säga att de fick färg iaf :p Nu står andra halvan inne och denna ska fasen bli bra ;)
Gav receptet till svärföräldrarna igår och de gjorde sig en sats som tydligen slank ner, skoj att jag kan ge någon ett gott tips någon gång hihi...

Nu ska jag ta ut muffinsen och vila en stund innan jag ska se Lyckohjulet på 3an, haha... kommer ihåg gamla lyckohjulet, nostalgi =D
Efter det ska vi ha "playa del sol" mys =)

Ha en toppenkväll!
XoXo


Till er...


Lätt och god frukost!

Igår var jag hurtig och bakade frukostmuffins, och de blev grymmt goa + att de är väldigt nyttiga, så det är verkligen ett recept jag rekomenderar.



Bacon & Ägg muffins           ca. 18-20 stycken                   Ugn: 175*C
10 ägg
1 dl grädde
2 dl riven ost
2 pkt bacon
peppar

Blanda ägg, grädde och ost i en bunke.
Klipp baconet i små bitar och stek.
Blanda baconet med äggröran i bunken och peppra efter behag.
Häll smeten i muffinsformar.
In i ugnen (175*C) i ca 20 min.

Perfekt att ta ut ur kylen på morgonen, värm i micron en minut och du har en perfekt frukost!



Receptet är ett sk. LCHF recept, älsklingens nya diet ni vet *rimvarning* och jag måste gå in och erkänna att dieten funkar, sen 2 jan har han gått ned 3 kg. av att bara äta fett, sjukt, haha...
Men okej då, jag erkänner: jag gjorde fel, jag gjorde bara en halv sats - så jag tog hälften av allt förrutom osten, där glömde jag av mig och tog 2 dl ändå, men de blev dögoa för det så det spelar ju tydligen ingen roll. Haha...

Vad tycker ni om mina "amerikaniserade" muffinsformar då? ;)


Bon apetit!


Röstning: Bröllopsklänning!

Facebook, Twiter, bloggar osv osv...
Det finns en massa sociala hjälpmedel förutom telefonen nu för tiden.
Och för ett tag sedan postade Natha ett inlägg på sin facebooksatus som löd följande;
"Kollat brudklänningar herreguuuud skall jag se ut som en sjöjungfru eller marräng?? ;D hihi"

Och eftersom jag är en så bra vän tänkte jag posta detta inlägg bara för henne, för jag hitta en sida med brudklänningstrender a la 2010 ;)

För att hjälpa er rösta; Detta är Natha! ;)




Vilken av klänningarna nedan tycker ni är finast?

Omröstning #1
10trends

Jag måste säga att jag själv tycker att #3 är mest du Natha ;)


Eller den här...
Vilken tycker ni här?

Omröstning #2
hääpuvut

Denna var lite svårare, men här skulle jag nog säga #5 eller #8 :)


Eller tycker ni någon av dessa "maränger"? ;)

 Maräng #1
 Maräng #2
  Maräng #3
 Maräng #4
 Maräng #5


Klänningen är ju definitivt det viktigaste på hela dagen ;)

Lycka till gumman!

XoXo


Sovmorgon

Idag unnade jag mig en lååång sovmorgon och steg inte upp ur sängen förrens halv tolv, så gott!

Fortfarande inte vant mig vid naglarna och idag trycker de och om man slår i en - AJ!!! Men den som vill vara fin får lida pin, hihi... men superfina är dem!

Ällingen kom precis hem med räkor och annat gott, så ikväll blir det myskväll med let's dance och räkor och catcha up, vi har ju inte träffats på hela veckan nästan :)

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fortsätta min slappdag!
På tal om dusch, det har blivit en spricka i botten av vår duschkabin och det var fyra år sedan vi köpte den så det är ju ingen garanti kvar, men min underbara mamma ringde dem och det var inga problem, vi får en helt ny botten utan kostnad. Tack rörshopen för underbar service!

XoXo

 


Naglar!

Ja då sitter jag med naglar, känns jätte konstigt och det går långt ifrån lika lätt att skriva på datorn haha... men det känns bra och blev jättefint, trots att hon glömde den rosa färgen ;) Tack Natha du är en ängel! :)


Inga naglar alls!

Här är det på gång...

Fint & färdigt!
 

Nu har jag snart gjort halva kvällen och vi har "lunch" nu, det blev pannkakor för min del som jag hade sparat från att jag åt på jobbet tidigare under dagen. Mumma! :)
 
Så om 4 timmar har jag helg, 3 dagars ledigt. GOTT!
Nä nu ska jag fortsätta här så jag kan gå hem med gott samvete :)
 
Go kväll folks!


Till jobbet tidigt...

Godmorning sunshines!

Hela denna veckan har varit underbart väder; några minus, sol och glittrande snö.
Ska ner till mamma nu en sväng och lämna kort, sedan direkt till jobbet och äta och få naglar av gulliga Natha. Som tydligen ska tortera mig i några timmar, hehe... ska bli spännande!

Sen är det ju sista arbetsdagen för denna veckan, underbart!

Så nu måse jag åka, lägger upp bilder på naglarna sen :)

Ha en toppen dag!
XoXo


Pinsamt beteende!

Är gymmet stället att ragga på, inte träna, eller va fasen händer?

Var där innan jobbet, stod och var sådär "sexigt" röd i ansiktet och med ett bra flås när det kommer in en kille i tighta kläder, en sådan där utan kondis med mycket muskler ni vet.

Han stod och spegla sig, fixade håret och va allmänt fåfäng en stund innan han satte sig på en träningsmaskin och körde lite lyft, då och då kollade han i fall jag tittade och visst gjorde jag det - jag finner ju detta pinsamt.

Han tog upp en hantel och körde lite, men det va ingen träning - spände musklerna, lyfte knappt hanteln och kollade när jag sprang. Fick lust att be honom ställa sig på löpbandet bredvid mig så skulle han få bevisa att han var på ett gym. Han körde kanske 3-4 lyft på varje maskin runt om, ingen riktig träning, när han sedan ställde sig med ytterligare en hantel började jag skratta, lite pinsamt, men det förtjänar han. 

Fnissar fortfarande åt detta patetiska beteende.
För i helsike killar skärp er, ska ni flörta gör det på riktigt, ingen tjej faller för en kille i gay-kläder som inte ens genomför någon riktig träning.



Bästis-snack!

Sovit ut men ändå trött, hade hoppats på att få en dag att bara slappna av här hemma, en hel dag, innan jobbet. Men icke. Men skitsamma! :p
Nu ska jag packa ihop mina saker och åka hem till mitt hjärta på en kopp kaffe och ha lite tjejsnack med henne.

Efter det blir det förhoppningsvis en timme på löpbandet innan jobbet.

Men nu ska jag åka iväg!
XoXo


Whitney Port!

Det finns en tjej här i världen som jag icke känner, men som verkar vara en oerhört go tjej med bägge fötter på jorden. Ni har sett henne i både The Hills och The City och hennes namn är självklart Whitney Port. Jag följer både hennes blogg och twitter och det är mkt skoj som dyker upp där, bl.a. ett mail med visdomsord ifrån hennes chef som jag fastna för oerhört, så jag tänkte - precis som hon - dela med mig av detta!



ONE:  Give people more than they expect and do it cheerfully. 
TWO:  Marry a man/woman you love to talk to. As you get older, their conversational skills will be as important as any other.
THREE:  Don't believe all you hear, spend all you have or sleep all you want. 
FOUR:   When you say, 'I love you ,' mean it. 
FIVE:  When you say, 'I'm sorry,' look the person in the eye. 
SIX:  Be engaged at least six months before you get married. 
SEVEN:  Believe in love at first sight. 
EIGHT:  Never laugh at anyone's dream. People who don't have dreams don't have much. 
NINE:  Love deeply and passionately. You might get hurt but it's the only way to live life completely. 
TEN:  In disagreements, fight fairly. No name calling.  
ELEVEN:   Don't judge people by their relatives.  
TWELVE:  Talk slowly but think quickly. 
THIRTEEN:  When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, 'Why do you want to know?' 
FOURTEEN:  Remember that great love and great achievements involve great risk. 
FIFTEEN:  Say 'bless you' when you hear someone sneeze.  
SIXTEEN:  When you lose, don't lose the lesson !
SEVENTEEN:  Remember the three R's: Respect for self; Respect for others; and responsibility for all your actions. 
EIGHTEEN:  Don't let a little dispute injure a great friendship.. 
NINETEEN  When you realize you've made a mistake, take immediate steps to correct it. 
TWENTY:  Smile when picking up the phone.. The caller will hear it in your voice.. 
TWENTY-ONE:  Spend some time alone. 


Jag fastna framför allt för nummer sju, åtta och sjutton.
7. Tro på kärlek vid första ögonkastet.
8. Skratta aldrig åt någons drömmar. De som ej har drömmar har inte mycket.
17. Kom ihåg de (tre R:en på engelska) ; Respekt för dig själv, respekt för andra och ansvar för alla dina handlingar!

Ja detta är värt att tänka på...



Kolla in hennes hemsida också, hon har bl.a. ett inlägg och supersöta cupcakes =D



My Dog pics.


Här blev han BIR-valp!


Den andre hunden vann tillslut Bästa Hane i sin grupp


Lilla Donna, en av de andra hundarna jag tog kort på...


Lillskrutten!


Ja allt som allt var söndagen en oerhört bra dag för min mamma och hennes vovvar på mässan och min mamma var mer än nöjd!


På språng...

Ska ner och hämta min pappa alldeles strax, ska skjutsa honom till sitt garage så han får hämta hem sin bil som står där. Efter det ska jag unna mig en solning, vaknade med huvudvärk imorse så känner inte riktigt för att springa på bandet, så vi tar oss en solning och sen hem och kör en träningsvideo i DVD:n, lagom.

Men nu måste jag åka...
...lovar att jag ska försöka lägga upp lite My Dog bilder också som lovat!

Later!


In the middle of the night!

Efter 40 min på löpbandet och en go dusch senare var jag på jobbet, kvällen gick oerhört fort och nu har jag varit hemma i nästan en timme. Blivit avslappnad och börjar bli trött så nu ska jag gå och sova, är ju en ny dag med nya saker att göra imorgon också.

Ville egentligen bara kika in och hälsa er godnatt och hoppas att ni sover gott!




Gratis träning på Sportlife!

Nu ska jag packa min väska med kläder och dra på mig träningskläder för att åka till gymmet. Det blir löpband och indoor walking varje dag innan jobbet denna veckan och sen på söndag ska jag försöka hinna med ett pass av det bästa = s-core, så underbart effektivt men endast ett 30 minuers pass, det är min melodi det :)

Det blir Sportlife, jag har en veckas gratis träning där, så det passar ju perfekt. Sen har jag massa gratiskuponger som jag ska anv mån och tisdag, och sen nästa vecka mellan ons-sön har Sportlife gratis träning för alla på sina göteborgs regions anläggningar. Vilket kanske kan vara ett litet tips till några av er där ute! Hihi...



Så det blir två veckors gratis träning, inte fel inte, inte fel alls! =D

Ha en toppen eftermiddag allesammans!

LOVE!


Goodmorning sunshines!

Jobba kväll - sååå gott! I'm in heven!
Solen lyser ute, jag är nästan utvilad och redo för en ny vecka.

Skall göra mig en kopp latte, ett ägg och en knäckemacka. Sedan ska jag faktiskt kolla på en tjejfilm innan jag åker och skaffar mig en veckas gratis träningskort och hoppar upp på löpbandet en stund innan jag börjar jobba. 

XoXo



Trötter is my middlename!

Helt slut, däckade på soffan även idag.
Men det gick verkligen superbra för min mamma idag, ena hunden blev bästa hand och BIR (Bäst I Ras) och fick sedan gå BIS (Best In Show) men fick tyvärr inget pris där. Den andra hunden fatta jag inte riktigt, men han vann iaf något, återkommer om detta imorgon ;)

Sitter och kollar resor, så himla sugen på att åka någonstans, vet dock inte var. Hittat några små charterresor för en billig peng som lockar av ren lathet, sugen på att ligga på en solstol på ett all inclusive hotell och göra absolut nada en vecka, i värsta fall läsa en bok hihi...

Nu ska jag slappa, sedan sova - imorgon börjar jobb kl. 15:54, gött!
Imorgon kommer jag även lägga upp bilder från dagens mässa :)

Nattinatt sunshines


Update från My Dog mässan

Vaknade med migrän, så morgonen började med två Treo, inte hälsosamt I know men behövligt.
Kom precis till mässan, dag nummer två och jag är redo för att ta massa bilder. Gårdagens blev sådär, men det är svårt med en kamera man aldrig använt innan, men idag så jäklar! :)

Jag hade en ren paranormal acvtivity natt, vaknade av något ljud ifrån köket (lät som ett papper som flög ner från en bänk), skakade liv i killen och sa "det är något ljud ifrån köket" varav han svarade "jag vet". VA!? Snacka om att mörkrädda jag blev vettskrämd. Och inte nog med det så var han som en zombie man inte kunde få riktig kontakt med. Tillslut vakna han dock till liv och vi gick runt i lägenheten och kollade, men ingenting. Inte för att jag tror att det var någon där, men det är ändå läskigt att vakna av ett ljud som man inte hittar orsaken till.

Men nu är det dag och om en halvtimme ungefär är det dags för mig att leka fotograf igen.
Hoppas ni alla får en mysig söndag!

XoXo


My Dog foton och myskväll!

Jag är heeelt slut. Och ändå blev det inte jätte många timmar på mässan. Men mamma gick hem med ett 1:a pris, ett 2:a pris, ett 3:e pris, ett hederspris och något champion-aktigt dimplom eller liknande (när man hade tre sådanna fick hunden iaf en champion utmärkelse). Ja ni som kan hundar förstår säkert mer än mig :p
Men det var roligt att va där i alla fall... Blev en del kort! :)











Sen när jag kom hem däcka jag på soffan i två timmar innan vi åkte iväg och köpte revben och kollade på 2012. Om den va bra? Nja... lite väl förutsägbar och irriterande hur de alltid lyckas i sista sekund, lite av en blandning mellan Day of tomorrow med små glimtar av Titanic.

Och idag när de andra åt hamburgare efter mässan åt jag ceasarsallad, applåd till mig *stolt*
Dock kunde jag inte hålla mig, fick bli en liten liten påse godis också, men det förtjänar jag efter att ha varit så duktig i en vecka. Den va ju faktiskt liten skålen, så den kan ju inte va sååå onyttig, hihi... ;)



Nu ska jag göra mig klar för att sova, innan ögonen faller ihop helt, hehe...
Imorgon är ju en ny dag!

Hoppas alla snuttar där ute haft en bra lördag!?!
XoXo


Same same...

...but different!

Alla med samma rutiner under denna helg som en vanlig arbetsvecka räcker upp en hand!
*räcker upp en hand* Haha...

Sitter och dricker min vanliga morgonshot av Actimel (med annanas, persika, apelsin & jordgubb), kollar mailen och uppdaterar bloggen innan jag skall iväg till "jobbet"



Men idag är det inget vanligt jobb utan jag ska fota utställningar och lite så på My Dog mässan åt min mamma och lite sådant, så det är ju frivilligt och utan lön - kan nog inte ens kalla det jobb när jag tänker efter! :p
Men i vilket fall som helst är jag uppe med tuppen och ska snart åka iväg!

Mamma ska ställa ut bägge sina hundar, ska bli jätte skoj att se en tävling, aldrig varit med innan, det brukar gå väldigt bra för dem bägge så jag hoppas det gör det på en sådan här stor tillställning också. Och att hundrädda jag kommer klara att va med alla hundar! Jag vet... jag är uppvuxen med hundar men hundrädd, men det är skillnad på ens egna och andras. Man ska vara vaksam.


        Wish them luck!        


Nu måste jag göra mig redo och åka!
Ha en fab lördag så ses vi här i eftermiddag igen! ;)

XoXo


Change of plans!

Vill börja med att säga "Hej till alla nya som hittat hit", vet inte riktigt vad som hänt med mitt antal steg med några personer mot vanligt nu i veckan och ligger kvar där. Superskoj! =D


Vi skulle åkt skridskor med två goa vänner ikväll men en trött Therese med början till ont i halsen och -12 grader ute resulterade i att jag faktiskt messade och sa att jag avstår.
Hemskt att säga - men stolt är jag över detta, man ska inte alltid hänga med på saker man inte helt känner för.

Så nu ska vi äta räkor, dricka vin, spela spel och se Let's Dance istället. Mys! Perfekt!

Så nu ska jag plocka iordning lite grejer här hemma och göra mig redo för räkshopping, biltankning och myskväll! ;)

Ha en underbar kväll allesammans!
XoXo


15:54-00:00



Nästa vecka jobbar jag kväll, då jobbar jag kl. 15:54-00:00 måndag-torsdag, ledig hela fredag!
Ska bli underbart! Jag är definitivt en kvällsmänniska och har inga problem med de tiderna.

Det är så mkt mindre folk på mitt jobb kvällstid också och inte alls lika mycket ljud,
så hjärnan är alltid mer avslappnad av kvällsarbete än dagsarbete. Plus att man kan sova några timmar till på morgonen, att gå upp vid halv sex är inte normalt!

Tanken är att jag ska lära ut mina arbetsuppgifter till en av de som jobbar på kvällen, eller jag gjorde detta i slutet av augusti förra året och det gick då toppen, men så bytte vi ju ekonomisystem i höstas och då blev tillvägagångssättet på mitt arbete annorlunda, så nu får han lära om sig. Inte mig emot :)

Ser fram emot nästa vecka, ska bli lovely!
Men nu ska jag jobba dag, fast fredag så det går an, snart helg...

XoXo


We are the world!

Hello everyone out there!

This is a fun test, 'cuse my blog is normaly in swedish, but i tried to Twitter my blogname just to see how many of you would check me out (at least one or two I hope).
So, please leave me a comment and tell me where you're from or something else if you feel for it.
 

You push the "Kommentarer (?)" = comments, here below and you arrive to this page;


(But fill it with your information)

Namn: NAME
 

E-postadress: (publiceras ej) E-MAIL (will not be published)


URL/Bloggadress: YOU'RE HOMEPAGEADRESS OR BLOGADRESS


Kommentar: YOU'RE COMMENTS

  THAN PUSH THIS BOTTON

YOUR COMMENT WILL NOW SHOW IN MY BLOG...


Thank you sweethearts!
Hope you enjoyed this!
Love from Tess in Sweden



Tossda' ida'




Dagens planering!

Jobba
Till läkaren
Hälsa på vänner och deras nye bebbe



Pappas dagar...

Nu i kväll har vi firat min pappa med min mammas sida av släkten, från dem fick han en mobiltelefon och blev supernöjd även där. Var jätte trevligt även ikväll!

Lite bilder från igår kanske...


Som sagt, hans bil är hans baby, och han spenderar en del tid i sitt garage med att fixa den. Alltid skoj med en hobby och ännu roligare med "hobby-humor" ;)


Här fick han ballongfärden som ni ser :p



Och lite bilder från idag...

 
Presenten från mammas sida av släkten var ju som sagt en mobiltelefon! :)


Tårtorna, mmmmmm.... =D


Sötisprinsessan!

Det har varit två toppendagar i vart fall och jag tror min pappa är mer än nöjd, hoppas det iaf!

Nu ska jag sova, ny dag imorgon - och jobb!
Sov gott!


Gurka!

Läste om gurka imorse, ja ni läste rätt - den gröna långa saken som är en grönsak - gurka.



Hittade följande tips stressade människor eller de med lite mindre pengar att spendera;

1. Gurka innehåller de flesta av de vitaminer vi behöver varje dag, en enda gurka innehåller Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Folsyra, Vitamin C, Kalcium, Järn, Magnesium, Fosfor, Kalium och Zink.

2. Känner du dig trött en eftermiddag, glöm koffein och läsk, ta en gurka istället. Gurka är en god källa till Vitamin B och Kolhydrater som ger dig den där snabba känslan av pigghet som kan hålla i timmar.

3. Trött på att badrums spegeln blir immar igen efter att du duschat? Testa att skrubba spegeln med en gurkskiva, det kommer ta bort dimman och tillföra en spaliknande, lugnande känsla i badrummet.

4. Letar du efter ett enkelt sätt att ta bort celluliter före du tar på dig baddräkten eller korta kjolar? Testa att skrubba dig med en skiva gurka eller två på och runt dina problemområden i några minuter, det fotokemiska i gurkan gör att collagenet i ditt skin stramas åt och reducerar sikten av cellulier. Fungerar utmärkt på rynkor också!

5. Undvika baksmälla eller en hemsk huvudvärk? Ät några gurkskivor innan du går och lägger dig och vakna upp fräsch och huvudvärksfri. Gurka innehåller tillräckligt med socker, B vitamin och elektrolyter för att fylla på
 huvudsakliga näringsämnen som kroppen förlorat, behåller allt i kroppen i jämvikt, så du undviker både baksmälla och huvudvärk!

6. Försöker du kämpa emot att suger som kommer på eftermiddagen/kvällen som gör att du frossar i sig något gott? Gurka har använts i århundranden och ofta av t.ex. Europeiska krigare för att få i sig en snabb målid för att förhindra svält.

7. Har du bråttom till något viktigt möte, intervju eller liknande och kommer på att du inte hinner polera dina skor, skrubba med en nyligen skuren gurka över skorna, kemikalierna i skorna kommer ge en snabb och hållbar glans, som inte bara ser snygg ut utan också verkar frånstötande ifrån vatten.

8. Stressad och ingen tid för massage, ansiktsbehadling eller besök på ett spa? Skär upp en hel gurka och lägg i en kastrull med kokande vatten. Kemikalierna och näringsämnena kommer, då gurkan reagerar med det kokande vattnet, att bli frisläppta i en ånga och skapa en lindrande och lugnande arom som har påvisats att minska stress på bl.a. nyblivna mammor och studenter under mycket press.

9. Precis ätit en lunch/middag och upptäcker att du inte har något tuggumi eller minttablett. Ta en skiva gurka och tryck den mot gomen med tungan i ca. 30 sekunder för att förhindra dålig andedräkt.

10. Vill du få i dig så mycket vätska som möjligt? Ett bra tips är att skiva ett antal gurkskivor och lägga i en kanna vatten, på så vis får man inte bara i sig massor med vätska utan även en massa vitaminer ifrån gurkan, då vattnet tar upp alla gurkans vitaminer.

Detta var bara ett fåtal tips på allt som en gurka kan göra för din kropp!

Någon som testat något av ovanstående?




Jag blev iaf så nyfiken på allt detta så jag var tvungen att köpa hem två gurkor - och ingen ska ätas, haha... Ska däremot testa nummer 2 + 3 + 6 + 8 hade jag tänkt mig.
Och självklart dricka gurkvatten. Gurkvatten är definitivt underskattat!

Värt ett försök iaf :)


Galet mycket snö!

Goodmorning sunshines!

Det är helt galet mycket snö ute, eller det hade väl kanske kunnat vara värre men det är Göteborg vi pratar om nu. Senast det var i närheten av så här mycket var nog 1995 då det där snökaoset var så man fick stanna hemma från skolan, det var en bra dag, hehe... Hörde igår att senast det var så här kallt var på 80-talet och det däremot är helt galet ;)

Det började snöa igår efter min massage och bara fortsatte, på kvällen ökade det på och har snöat hela natten och fortsätter fortfarande, spännande!

Vaknade vid 9 imorse, pigg men ögonen svider av trötthet, men var bara tvungen att slänga på mig min morgonrock och ta på mig tofflor och upp och ta massa bilder på snön från balkongen och fönstren, för som sagt - hur ofta ser det ut så här i gbg? :)





Hoppas ni alla får en helt lovely dag! Ut och njut av snön om ni kan, man får ta till vara på tillfällena ;)
Själv ska jag snart bege mig ut på vägarna, i väääldigt lungt tempo kan jag lova!

XoXo


Bästa dagen i år!

Hej alla söta läsare

Efter jobbet idag åkte jag på en 30 min bindvävsmassage - heavenly! Känns mkt bättre i axlarna och huvudvärken är likaså.
 
Som ni redan förstått har denna dag i övrigt bestått av att fira min pappa som fyller 50. Det har varit en toppendag med 50 års hyss, middag med mamma, pappa, syrran, hennes kille, farmor, min faster och hennes man. Vi var på Jensen's Bøfhus, så himla gott och otroligt trevligt! Han fick även en present av oss; en luftballongsfärd, hihi... ja när man fyller 50 ska man inte ha någon vanlig present inte. Han har nämnt att han vill göra det några gånger så detta var perfekt! Han verkade uppskatta det i alla fall.


Vår present...

 Ja det har varit en toppendag helt enkelt.
Hyss och luftballong, så galet som en 50 års dag ska vara, för man fyller ju bara "mitt-i-livet" en gång - så tänk på det svärmor! ;) hihi...

Imorgon är man ledig, underbart! Ska ta mig en sovmorgon och sedan en sväng till svärföräldrarna innan det blir mer firande av pappa på kvällen! :)

Är helt slut, men ska slappna av med en film innan bedtime - Into the blue 2 :)

Sov så gott alla underbara!

 

Elak/Busig? :p

Hahaha idag har jag varit en elak dotter, eller snarare busig :p
Samtidigt som jag ringde och sa grattis till pappa publicerade jag en annons på blocket. Hans ögonsten är en röd 850 som han är pedantisk med, så ni kan ju gissa vad en viss dotter lade ut på blocket till försäljning ;)



Volvo 850 GLT -97

 
Säljes av Lennart. Insänd 5 januari 08:49. 

Pris: 5 000:- Årsmodell: 1997 Plats: Göteborg, Hisingen
Miltal: 25 000 - 29 999 Växellåda: Automat Bränsle: Bensin
Volvo 850 GLT, sedan, årsmodell 1997 är till salu. Bilen är solid röd och pedantiskt skött - inte en skråma och går som en klocka! Behöver tyvärr sälja min pärla pga att jag fått tjänstebil.

Bilen har beige klädsel och träpaneler, samt träratt. ECC, integrerad bälteskudde, konstantfarthållare, baksätesvärmare, stereopaket med cd-spelare, dragkrok och airbag. 16" sommar och vinterdäck medföljer.

Fullservad, vattenpump bytt i mellandagarna.
Besiktigad utan anmärkning i juni 2009.
Bilen har 8 ägare inkl mig.
Mätarställning: ca. 260000.
 
 
Hahaha ni kan ju gissa om det ringt till honom idag! :p
Cirka 70 samtal på lite mindre än 2 timmar och massa sms, hahaha...
Vissa hade skrattat och grattat honom när han sa att han fyllde 50 och vissa blev helt svinförbannade, orka! Haha... jaja... vissa har humor, andra inte :)

Efter två timmar tog jag dock bort annonsen för jag tyckte att pappa kunde få göra annat än att sitta i telefon på sin födelsedag :p
 
Nu blir det fortsatt firande av honom om en stund, uppdaterar er ang detta sent ikväll.
XoXo


Papi 50 år!

Idag fyller min älskade pappa 50 år!

Den 5 januari 1960 öppnas även storflygplatsen Arlanda utanför Stockholm för allmän trafik.





*hihi*

GRATTIS PAPPA!
JAG ÄLSKAR DIG!


Med smak av Grekland!

Ällingen har blivit superduktig nu med maten när han börjat nya dieten, idag hade vi detta till lunch; Lax med fetaost täcke, soltorkade tomater, plommontomater och oliver. Mumma! :)

Ingredienser:
2 port.bitar lax
100gr fetaost
100gr creme fraiche
oliver
körsbärstomater

Gör så här
Lägg laxen i en smörad form. Mixa fetaost och creme fraiche till en slät creme. Bred ut krämen på laxbitarna. Lägg på  oliver och körsbärstomater.
Tillaga i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter. 



Shopping!!!

Glömde mina glasögon hemma idag, så nu har jag dunderhuvudvärk. Känns inte som jag fått sämre syn men ändå måste jag ha glasögonen vid datorn på jobbet nu för tiden för att inte få huvudvärk, underligt. Jaja... Tiden idag har iaf gått fort men det har bara varit en massa problem, men imorgon är en ny dag!
 
Och imorgon fyller även min älskade pappa 50 år, helt galet! :)
Vi har lite småsaker planerade, ska bli skoj! Kan ju tyvärr inte skriva vad men ni får veta imorgon.

Nu ska jag och hjärtat mitt bege oss iväg och kolla lite shopping, idag är jag ute efter;
Leggings, goa strumpor, en väska av större modell, en jacka av typ skidmodell och sygga överdelar. 
Ja det va en del ändå, får se vad man kommer hem med :)
 
Kramar


Vecka 1

Godmorgon!

Sitter i soffan och ska strax göra mig redo för jobb, känns bra av någon underlig anledning, haha... I vart fall, denna veckan är ganska fullbokad.


Jobba
Shopping


Jobba
Pappa fyller 50
Hemlighetsmakeri för pappa


Ledig!
Hemlighetsmakeri för pappa


Jobba
Till läkaren via jobbet pga att jag varit sjuk så mkt


Jobba
Åka skridskor med några vänner
Se Let's dance med samma vänner


Vara fotograf på My Dog mässan


Vara fotograf på My Dog mässan


Förrutom detta så får vi väl se vad som händer och fötter, men om jag får säga min mening så räcker det gärna för mig =)

Nepp nu ska jag göra mig redo för jobb!
Ha en underbar dag!

XoXo


LCHF har börjat!

Idag har jag sovit, haha jajjamän, somnade på soffan i två timmar i eftermiddags, så jag va nog i behov av sömn. Gott var det i alla fall.

Efter det åkte vi och handlade, kom hem och jag tog en dusch medan ällingen gjorde vår första LCHF mat, sååå gott! Vi tog resterna från igår (Chicken Tikki Masala) och stekte vitkål till det. Mumma! Stekt vitkål är underskattat måste jag säga hihi ;)
Så nu gör han lunch tills imorgon, någon lax med fetaost och grejer, spännande! =D



Jag gick dock runt i affären och trånade efter godis, glass, dricka och massa andra onyttigheter och kan inte förstå hur MER apelsin kan vara onyttigt eller varför man inte kan ha marshmallows i varm choklad, haha... jag är ingen direkt dietperson. Så räkna inte med att jag ska följa denna strikt, icke! Men jag ska stödja hjärtat i vartenda steg han tar, detta ska bli en spännande resa!

Nepp, nu ska jag blåsa mitt hår och sedan skall vi kolla lite The City avsnitt innan det är dags att sova. Ser faktiskt fram emot jobb imorgon, vad är det för fel på mig? Haha...

Sov så gott allesammans!


Håll med mig!

Ledigheterna går så himla fort, nu är det jobb imorgon igen, men det är ju kort vecka då man är ju ledig på onsdag så ska icke klaga :)

Gårdagskvällen var supertrevlig. Det blev Chicken Tikki Masala och efter det blev det kaffe och panna cotta med bärsås och jordgubbar, mumma!
Massa prat och tiden bara flög iväg, vid halv 2 åkte dem hem och vi stupade i säng.

Idag har vi bara slappat på soffan och min tanke om att bege mig ut för lite shopping verkar vara långt bort. Kanske är detta jag är i behov av - en hel dag med bara slapp. Ja vi får se... 
Ska slänga i mig lite ägg och bacon i alla fall och sedan iväg och handla mat.

Blir helt ändrad kost här hemma 2010, ällingen har fått för sig att han ska äta LCHF, så det blir väl till att stödja honom i detta - eller jag ska försöka i alla fall.
Jag tycker han ska starta en blogg om sin resa genom LCHF.
Vad tycker ni? :)

Nepp dags för lite brunch här hemma!
XoXo


I said brrr... it's cold in here!

Om en liten stund skall jag dra på mig jackan och gå till affären och möta Jessica, vi ska handla lite mat och sedan göra det till go middag. Ska bli trevligt!
Är dock snuvig och fryser som en gris inomhus och när jag såg att det var -12 ute så känner jag inte alls för att gå ut *brrr*



Jaja, för att se det positivt så ser det ju ut att bli ännu kallare på torsdag! ;)
Nä på med mössa och vantar så ger vi järnet. Växthuseffekten, vad är det? Haha...

Ha en toppenkväll allesammans!
XoXo


Film marathon!

Igår kväll blev det ett rent film marathon och vi kom inte i säng förrens vid 04.00 i natt, haha... men man är ju ung och ledig så va fasen! :p

Vi såg The Ugly Truth sett den förrut men den är bra, rolig.
  


Sen såg vi Paranormal Activity fyyy faaan ursäkta min svordom, så jäkla äcklig!!!
 
Häftigt dock hur de kan göra en sådan läskig, men ändå bra film för $15.000, alltså cirka 112.000 svenska kronor. Grymt!


Efter det såg vi Final Destination 4 haha skitfilm säger jag bara.
 


Och sen såg vi tre eller fyra avsnitt av The City helt klart världens näst bästa realityserie, The Hills kommer ju självklart på första plats ;)



Jaja... men nu är det en ny dag och vi ska kolla lite till City avsnitt och äta frukost, sen skall jag hitta någon god maträtt som vi ska laga senare i kväll när min bästa kommer på besök :) Ska bli supermysigt, va alldeles för länge sedan nu.

Hoppas ni får en bra dag!
XoXo


Första dagen...

Det blev en klassiker till middag, pizza, tror halva Sveriges befolkning äter det på nyårsdagen haha... stackars pizzabagarna hade tonvis med beställningar, men sen tjänar de nog en hel del pengar idag också! :p
Vi är samma gäng här hemma idag som igår, så det blir lite dagen efter mys med film och grejer om en stund. Får se vad vi väljer att se på. Några tips?

Vad har ni andra gjort en seg dag som denna?

Jag har ju glömt säga - har ni sett min nyårsheader min bäjbi gjort åt mig?
Han är för duktig =)
När den åker väck nu när nyår är över kommer det komma en ny, superfin och superhäftig ny header. Så håll ögonen öppna ;)

Nepp, nu ska vi kolla film...
Hoppas i vart fall ni får en fab kväll vad ni än ska göra!
XoXo


Happy new year!

God fortsättning allesammans...

Hoppas ni hade en riktigt rolig kväll igår och att ni, om ni inte mår bra, iaf mår hyffsat ;)
Själv hade jag huvudvärk hela dagen igår, kommer av all sress från årsbokslutet, gick bra ändå. Vi åt skagentoast, kött fondue och chokladmousse med smält choklad och jordgubbar. Mumma! Sen spelade vi spel också "Med andra ord" mitt lag vann 3 av 4 ggr, inte illa alls =)

Tolvslaget firades in med pussar och kramar, skumpa och raketer. Folk slängde även upp sådanna dära thailändska khom loys, vilket var superfint!



Huvudvärken blev dock riktigt hemsk när vi väl kom in igen så när vårt underbara sällskap gått hem var det bara att slänga i sig två treo, mörklägga sovrummet så mycket det gick, be älsklingen sova på soffan, öppna fönstret i sovrummet och krypa under täcket - svalt och totalt mörker och tystnad, kunde somna efter ett tag och sov tills 11 idag och det känns mycket bättre. Men annars mår jag super och det känns som att 2010 kommer bli ett toppenår!

Denna dagen skall gå i lugnets tecken! ;)
XoXo


RSS 2.0