sTrESS

Vad gör jag egentligen?
Gårdagen och idag har hägrats av jobb, igår var det jobb mellan 7-18 och idag 7-19.30, jag är helt slut i huvudet nu. Sova, jobba, laga lunch till dagen som kommer, slappna av någon timme, sova, jobba... osv osv... ja ni fattar.
Men nu är halvårsbokslutet över så nu blir det (förhoppningsvis) lugnare imorgon.


Tips kanske ;)
Anti-Stress Kit


Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa min bok, om jag orkar vill säga, kommer säkert däcka av direkt :p

Håll tummarna för mig att min förkylning inte är värre imorgon!

Sov gott allesammans...


Before Work / After Work

Hahaha...

Han kommer vara saknad!

Precis nu gick en man från jobbet hem, han pensionerades idag och jag måste säga att det känns otroligt tråkigt. Han är en av de bästa och goaste gubbarna på jobbet och han kommer bli saknad. Det kommer bli otroligt tomt. Och inte nog med hans personlighet så brukade han ta med sig sockerkaka lite då och då, och den var sååå underbart god. Känns som sagt tråkigt att person efter person försvinner härifrån, vissa känns förvisso gött men sen kommer man till dem som är som honom och det skapar ett tomrum. Tråkigt, obeskrivligt tråkigt!


I'm sorry...

Hej allesammans!
Hoppas allt är bra med er!

Förlåt mitt urkassa uppdaterande, det är halvårsbokslut på jobbet,
vilket innebär mycket jobb och lite fritid, men idag är sista dagen så förhoppningsvis är jag mig själv imorgon igen :)


Älsklingen ligger hemma och är hur förkyld som helst och jag sitter på jobbet och är halvsnuvig, vi har verkligen inte tid att bli sjuka...
Hoppas han blir frisk snart och mitt vänder och går tillbaka, aldrig slår ut. Usch! :(


Nä jag måste fortsätta här... ville bara visa att jag lever ;)
XoXo


Sommarglad!

Gårdagen var hur bra som helst. Gött väder och bra sällskap och underbar mat.

Jag brukar verkligen aldrig dricka en droppe alkohol när jag kör, inte ens 2,25% men så igår när min moster hade någon jättego sådan cider så smakade jag några munnar. Och tro fasen inte jag blir stannad i poliskontroll på vägen hem, körkort och alkotest... första gången jag ens smuttar på en 2,25;a och första gången (på 7 år med körkort) som jag blir stannad av en polis, jag var sååå jäkla nervös, hahaha... Men allt gick superbra! =D

Sedan på kvällen kom en go tjejkompis förbi och vi satt ute på balkongen till typ halv ett och drack vin och pratade, mycket mysigt, och helt otroligt att man kan sitta ute vid den tiden i Sverige utan att frysa :)

Idag är det lika sommarvärme igen, ska skjutsa en kompis till Landvetter och sedan funderar jag på att lägga mig på en klippa någonstans och slappa med min bok. Älskar sommaren =D



Vad ska ni göra?

Knowing

FIlmen vi såg igår hette Knowing och var faktiskt ganska bra, eller... den var jätte bra, till en början, sen mot slutet spåra den ut och blev helt jäkla kass. Finner inte riktigt ord för att kunna förklara... Jag tycker i vart fall att den var sevärd, fram tills det var kanske 15 min kvar av filmen. Jag tänker varken råda er att se den eller inte se den, ni får avgöra själva denna gång ;)

Handling
Tänk dig en hemlighet som har legat begravd under jorden i 50 år. En kryptisk lista som med kirurgisk precision har förutspått de största globala katastroferna under de senaste fem årtiondena. Hur skulle du skydda dina nära och kära från nästa olycka på listan? Och hur skulle du förbereda världen på den allra sista, slutgiltiga katastrofen?



Betyget blir;
Början av filmen: TTT½
Slutet av filmen: -T

In the summertime...

Gårdagskvällen var supermysig... vi grillade, snacka skit, kollade på en film och lite youtube-klipp. Hade även på fotbollen i bakgrunden och följde straffarna, älskar straffar, så jäkla spännande =) Synd där på Sverige, även om jag hade satsat på att England skulle vinna... men fy fasen för att vara han som missade, måste kännas hemskt att veta att man varit den som gjort att Sverige åkt ur EM :/

I vart fall... denna dagen bjuder först på en dusch och sedan blir det frukost innan det bär iväg till min moster med familj. Ska bli mysigt. Solen skiner och det är även idag en riktig sommarvärme. Så jäkla underbart! Hoppas det håller i sig nästa vecka också! :)

sunshine3.jpg image by Meramoto

Nepp nu ska här duschas...
XoXo

Kvälla...

Sikken dag, sikken vecka. Heeelt slut. Kom hem, slängde väskan på hallgolvet, la mig ner i soffan och skulle prata med hjärtat... en minut, två kanske, så däckade jag av. Sov cirka 45 och ja... ska bli extremt gott med helg nu!

Vi ska iväg till en killkompis, grilla och titta lite på fotbollen. Ska bli trevligt!

Just nu är det 26 grader här i Göteborg, och har varit lika väder hela veckan, 
så det är rena sommaren! Underbart!

Ha en underbar kväll allesammans!


Lite duktig är jag allt ;)

Idag har två goa arbetskamrater varit på fika hos mig efter jobbet och jag bjöd på mackor med massa goa pålägg och efter det blev det (nästan) hemmagjord cheesecake... ok, den var köpt i frysdisken, en Almondy cheesecake med jordgubbssmak. FAST... jag hade faktiskt skivat jordgubbar och rivit choklad och lagt på, så lite möda hade jag ändå lagt ner. Cred till mig :p hehe...
Trevligt som satan var fikan i alla fall! =D

Vad tycker ni? Fint va? =)



Orginalet ser ut så här...                                                                                              




 Min såg ut så här...


Ni måste erkänna att den ser mer hemmagjord ut efter än innan iaf ;)

Nu ska jag kolla klart på gårddagens Bachellorette och sen sova!
Nattinatt

Shopaholic 2night

Ögonen svider som satan och det känns som de blöder, kroppen strejkar totalt och jag är heeelt slut. Det tar mer än man tror på kroppen att ha ett späckat schema. Men idag har jag iaf fått jobbat, firat Basses mormor, ätit glass med min syster och mamma, handlat och ja... det var väl det.

Funderar på att krypa under täcket och läsa min bok "En shopaholic i New York" Läste första boken när vi var på Mallorca, de är så jäkla bra, rekomenderas!



Sophie Kinsella skriver dessa underbara böcker och i serien finns än så länge;
En shopaholics bekännelse

En shopaholic i New York

En shopaholic säger ja

En shopaholic får en syster

En shopaholic i väntans tider

Sedan finns också filmen "En shopaholics bekännelser" som gick på bio i våras och släpps på film i Augusti, den är sevärd, en riktig chick flick ;)

Nä jag ska fasen göra det, nu blir det sängen och boken för min del...
Nattinatt allesammans


Dubbel-grattis!

Idag fyller två människor i min närhet år.
Den ena är Basses mormor och den andre en killkompis.

Så idag efter jobbet ska vi hem till hans mormor på en fika, eller jag har fått höra att det blir räkmacka och sen tårta. Inte fel, inte fel alls! =D

Så nu ska jag avrunda här på jobbet och dra mig iväg, njuta av sommarvärmen och bara ha en mysig kväll.

GRATTIS TILL ER BÅDA!


Årets sommarplåga!?

Jag gissar på att detta kan bli årets sommarplåga på radion.
Tycker förvisso den är bra och man blir glad och taggad av att höra den.
Men tycker jag det om några månader? Haha... troligen inte! :p

Vad tycker/tror ni?


Sommar!

Satt ute på eftermiddagsrasten, sååå jäkla gött väder! Sommar!
Vill bara hem och slappa ner mig på uteplatsen, iste och en bok.
Har dock inget iste hemma men det får jag väl bara ta och inhandla :p

Det är svinmycket på jobbet och massor med folk som gått på semester, så just nu sköter jag tre/fyra personers arbete, haha... snacka om att man går på högvarv. Igår däckade jag av i soffan strax efter fem och vaknade 3½ timme senare, är väl ett sett för kroppen att protestera.

Nä måste fortsätta här... sen hem och ut i solen...
XoXo


Blir nog inget Florida :(

Visste ni har det är orkansäsong i Florida när vi tänkt att åka?
Visste ni att det är högsäson i september?
Visste ni att det är supervarmt och blåser en massa i september?



Vi visste inte iaf :(

Så när jag googla upp detta igår sköljde besvikelsen över oss, ingen av oss vill ju åka när det blåser en massa, ingen av oss vill riskera att hamna i en orkan. Även om det varit fräckt att se en på håll, hehe... så planerna att åka till Florida i september är nästintill obefintliga nu och vi fokuserar på Kalifornien istället.

Tankarna snurrar för fullt kring detta, försöker planera om allt för att se om vi kommer hinna med allt vi vill under den tidsbegränsade semester som vi har. Hope so. Så som det ser ut nu blir det West Coast istället på semestern.

Någon som har tips, idéer eller tankar?
Heeelp!!! =)

Nackdelen är att flygen till Kalifornien är dyrare än till Florida, men som sagt; Det finns väl en anledning till det. Orkansäsong i Florida, högsäsong i Kalifornien :p
Det kommer bli en bra semester vilket som, bara vi får bokat något så man har något att se fram emot, är ju ändå 12 veckor kvar innan vi får semester *pust*

Inte på humör...

Godmorgon

Jaha, då var det måndag igen. Ny vecka - Nya tag!
Och det bästa av allt, och väldigt ovanligt, är att jag startar en ny vecka där inte en enda dag är planerad, knappt ens helgen =) Oh la la... jag kan allt ändå ;)
Jaja... men som sagt, det är bara måndag och klockan är inte ens 6.30, haha...

Borde göra mig redo för jobbet men jag orkar verkligen inte, vill ha semester NU, inte om 12 veckor *pust* men men... den som väntar på något gott... väntar alltid förlänge! Nä, får maka mig upp ur soffan så jag kommer iväg.

Ha en toppendag allesammans!

Thailax med ris...

Nu är morgondagens lunch lagad, vet inte vad som hände med mig men det blev otroligt gott när jag provsmakade och det bästa av allt - inget recept användes ;)
Så idag var Therese en riktig kock :p

För någon timme sen åkte svärföräldrarna härifrån också, de var här på en kopp kaffe och egenköpt hallon/fläder paj, hehe... men gott var det, och trevligt!

Så nu ska jag slappa lite innan vi drar oss mot bussen och in till stan för att gå på bio med min syster, hennes pojkvän och en killkompis. Blir en Ceasarsallad innan också. Vi ska se Baksmällan, har hört massa bra om den så förväntningarna är (tyvärr) ganska höga, så vi får bara hoppas den lever upp till dem...
Någon som sett den?


Wedding Daze

Vi såg Wedding Daze igår, ganska sjuk, men rolig på samma gång.

Anderson har svårt att gå vidare i livet efter sin hustrus död och vännernas försök att hjälpa honom blir allt mer irriterande. Till slut friar han till första bästa flicka han ser, en servitris på den lokala dinern - och hon säger ja! Innan han vet ordet av har hon redan presenterat sig för hans föräldrar.



Betyg: TT½

Trots det dåliga betyget tycker jag nog ändå man ska se den, det är en sådan perfekt slappfilm där man inte behöver tänka det minsta och humorn är så jäkla sjuk de flesta gånger att man skrattar åt helt meningslösa saker

Filmkväll

Dagen har varit en riktig slappdag, degat i soffan med en del inspelade serier, bl.a. nya serien Privileged, som jag än så länge kan tänka mig att följa. Så imorgon spelas avsnitt nummer två in. Såg också första avsnittet av The Bachelorette, trodde jag, hade tydligen satt boxen på en timmes inspelning men avsnittet var tydligen två timmar, haha... jaja det blir till att se reprisen imorgon.

Nu blir det filmkväll med min älskling och en väldigt go tjejkompis.
Blir ostbågar, popcorn och Cola.
Perfekt! =)
Ok jag erkänner, jag har smuttat på ett glas vin nu på kvällen också, hehe... men inget går upp mot Coca Cola "dagen efter" ;)

Trevlig kväll

Midsommarafton

Hej allesammans
Började skriva ett inlägg igår men hann aldrig klart innan vi var tvugna att åka.

Dagen såg ut så här;
Vaknade, duschade, tog på mig en klänning, platta håret, det började ösregna så jag bytte om till byxor och top, fick skjuts ut till en kompis där vi tog bussen ut till båt 1, sedan gick vi till båt 2 innan vi var framme. När vi kom fram skålade vi i bubbel, delade in oss i lag och började leka lekar, mellan lekarna åt vi massa sill och potatis och sallad och köttbullar.
 
På eftermiddagen började mitt härta få huvudvärk och när vi lekte en lek där vi kan säga att iaf 3 pers slog sig och han var en av dem - som slog i huvudet - blev det hela inte bättre. Så redan vid 22 drog vi oss hemmåt.

Alla de här tävlingarna vi gjorde var ju som sagt tävlingar och inte nog med att jag är extremt tävlingsinriktad, jag var lagledare också, mohahaha ;) och ja... vad mer kan jag säga än att mitt lag vann nästa varenda gren och slutade med en klar seger! =)

Idag ska vi dra oss in till stan så mitt hjärta får köpt nya migräntabletter, de var ju slut igår när vi kom hem och han skulle ta en, stackarn :(
Solen lyser genom molnen lite då och då också och det är lördag, vi får se vad som händer och fötter under dagen och ikväll.
Vad ska ni alla hitta på?

XoXo

Myskväll

Nu ska jag och hjärtat in till stan och ta oss en kaffe och kika lite på kläder och sånt. Ska bli mysigt, känns oerhört gott att vara ledig en extra dag denna helg. Och imorgon är midsommarafton, hoppas det inte regnar! Och det är ju till det vi ska försöka hitta något att ha på oss, hehe...


Efter stan blir det grillning med min familj, ska bli jättegott. Så vi ska helt enkelt ha en riktig myskväll och det är vi väl värda nu när vi jobbat hela veckan, är ju lite längre lediga än bara två dagar också, GOTT! :)


Nepp nu ska vi dra oss...


Bra arbetsplats

Idag bjuder vårt företag på midsommartårta till eftermiddagsrasten, blir gräddtårta med jordgubbar *mumma*

Ibland är det bra att jobba där man jobbar ;)


Framför allt på fredagar, torsdag idag då men eftersom vi är lediga imorgon är det ju som en fredag. Och på fredagar köps det godis och alla får smaka, gottit... fick lite choklad av en tjej på jobbet som inte äter det men ändå hade fått det till sin plats. Svingott, framför allt denna veckan, haha... men så öppnade jag den ena biten och den såg helkonstig ut, möjlig och såg hur äcklig ut som helst, kollade och den hade gått ut i början av april.
Hmm... hur fasen får affärer sälja saker som gått ut =/

Jaja... de andra chokladbitarna var i vart fall himmelska :p


Förhandsvisning av The Proposal

Efter jobbet ska jag möta upp en tjejkompis och så ska vi äta något; blir troligen Vallgatans underbara Ceasarsallad *mmmmmm* och kanske ett glas vin ;) Efter det skall vi på förhandsvisning av The Proposal, den verkar jätte bra så det ska bli skoj. Kommer bli en supermysig kväll :)






Eftersom bloggen fuckat hela dagen blev ovanskrivet aldrig publicerat.
Men hur som helst... filmen var sååå bra, underbar.
En riktig komedi med lite, lite kärlek. Men jäklar va folk skratta, underbar!
SE DEN!!! =D

Betyg: TTTT


Kvällens "unneri"

 Detta blev mitt "unneri" ikväll;
Fläderblomssaft, mint-choklad och jordgubbar
Stillar alla mina "ha-begär" som är just nu, ibland är det jobbigt att vara tjej ;)



Så nu ska jag gotta ner mig med detta, nya Bild-tidningen och invänta Desperate

XoXo

Dödstrött

Sovit en timme på soffan men ändå dötrött, jättefint väder ute så egentligen ville jag bara in och fika i stan eller något, men orkade verkligen inte. Jag har känt mig hängig hela dagen, frusit och börjat få ont i halsen så jag hoppas verkligen inte det är något på gång. Det händer för mkt just nu, jag har inte tid att bli sjuk :p

Nu ska jag iaf pallra mig till affären så jag får lagat mig någon lunch tills imorgon.
Kanske man ska unna sig något gott till kvällens dubbelavsnitt av Desperate,
som jag troligtvis ändå kommer att somna till, haha...
Later...

Cravings

Jag sitter på jobbet och fryser som en galning, troligtvis pga trötthet i samband med att det är ganska kallt inne på kontoret. Alla säger att det är hur gott väder som helst ute så jag är inte lite sugen på en kopp kaffe och en bok, slappa...


Gårdagskvällen var supermysig och hon var hur go som helst, godkänd ;)
Vi åt smarriga chokladkakor och jordgubbar och drack te/kaffe och prata en bra stund. Sen efter det glodde jag och ällingen på två inspelade avsnitt av Desperate, så nu ligger vi i fas med kvällens dubbelavsnitt.
Enda nackdelen med gårdagen var att jag fick mersmak för jordgubbar, så nu sitter jag här med cravings efter jordgubbar, haha...



Nepp, nu ska jag halsa en kopp te så jag får upp kroppstemperaturen :p
XoXo


Besök

Jag sitter nyduschad och go och är helt jäkla slapp. Helgen tog ut sin rätt :p
Sen är det så jäkla mycket planerat i veckan så jag är helt slut redan nu innan...

Om en stund kommer en killkompis och hans nya tjej hit på en fika, aldrig träffat henne innan så det ska bli spännande :)
Sen var det dölängesen jag träffade honom också så det ska bli jätte roligt.
Efter det blir det att glo på mina inspelade avsnitt av Stylista eller Amazing race eller kanske bara lägga mig och läsa en bok, vi får se...

Nu ska jag torka håret och ta på mig kläder så jag inte springer runt i handduk här hemma när de kommer :p
XoXo

"Ge gratis p-medel till unga"

I dag får regeringen ett förslag på hur oönskade graviditeter ska minska - Registrera alla som gör abort. Och dela ut gratis kondomer och dagenefterpiller i skolan till människor över 15 år.


Jag själv kan också tycka att aborter bör minskas, men håller absolut inte med om att man skall dela ut gratis dagenefterpiller.

Kondomerna är ju hur bra som helst, men det får man ju redan gratis på ungdomsmottagningen om inte jag är helt ute och cyklar. Däremot gratis dagenefterpiller uppmanar ju till att ha oskyddat sex, eftersom det bara är att ta ett piller dagen efter. Ungdomar kommer ju välja det sista alternativet eftersom det i deras ögon troligen är ett lättare alternativ.


Och dessa piller är troligtvis inte gratis att köpa in, då är det bättre att erbjuda alla tjejer gratis preventivmedel i form av p-piller, p-plåster osv. De skriver i pressen att p-piller bör subventioneras, men det är de ju redan, för folk under 20 år som endast betalar, så jag förstår inte grejen. Då är det bättre att erbjuda p-piller gratis och billigare dagenefterpiller.


Se till att folk skyddar sig med riktiga medel istället för "slarv-medel". Uppmana för helsike inte till oskyddat sex, det räcker ju med att de har sex en fredagseftermiddag, ska de då vänta tills måndagen med tabletten? Eller hämta ut en på fredagen i förebyggande syfte?


Sedan, gratis till folk över 15? De som har sex när de är yngre då? För det finns ju faktiskt de personer också, de som är 12? 13? 14? Ska inte de skydda sig? Bättre erbjuda till de som är sexuellt aktiva, sen spelar åldern ingen roll. Visst ska man inte uppmana yngre till det, men bättre erbjuda det till alla istället för att de som är yngre ska tvingas till abort pga att de inte hade pengar att köpa preventivmedel, inte våga säga till sina föräldrar eller helt enkelt bara är rent oerfarna på hur saker funkar.


Sedan säger han som lagt fram förslaget att man alltid bör använda kondom under nya sexuella kontakter och att den ska vara på under hela samlaget och tycker att det är för dyrt för män att sterilisera sig. Men herregud, i ena meningen skriver han om tonåringar och i nästa om sterilisering och det hoppas jag för allt i världen riktar sig mot äldre män.


Idag överlämnas förslaget till socialminister Göran Hägglund.

Enligt mig är tanken bra, men förslaget dåligt.

Vad tycker ni?


Blandade känslor...

Helgen är över för denna gång och den har varit både småjobbig och supermysig.
Det var väldigt tomt hemma igår kväll iaf.

Gårdagen spenderades i Slottskogen, vi kollade på djuren och fikade. Lillen klappade allt från grisar, getter, kaniner och ödlor. Det roliga var att han var mycket mer skraj över att klappa en gris än ödlan, hehe... han är så himla söt :)
När vi åkte därifrån så somnade han direkt i bilen och vi ville inte väcka honom så vi körde runt lite och tog vägarna förbi min ena moster på en kaffe innan vi skulle vidare till min andra moster och grilla och lämna tillbaks deras son ;)

Vi var inte hemma förens halv elva, helt slut bägge två så vi satt i soffan en timme och prata innan vi båda gick och la oss och däckade med en gång, hehe...


Nu måste jag fortsätta på jobbet...
XoXo


Sikken natt...

Sikken natt. Vi gick och la oss vid midnatt och precis när jag somnat hör jag en smäll, flyger upp och på golvet ligger den lille, han hade rullat ur sängen. Så jag lyfte upp honom, han fick inte ont och somnade direkt igen och imorse hade han ingen aning om att han ramlat ur sängen så det kan inte ha varit så farligt :) Jag la en kudde under madrassen så han inte skulle rulla ut igen. Men intressant att han första natten knappt rörde sig och andra rullade som en galning :p

Sen hade jag ställt min klocka på nio, när den ringde var jag dötrött och alla andra sov fortfarande så jag stängde av den och somnade om. När jag vaknade halv tolv sov de fortfarande och jag tyckte det var mycket märkligt att han sov så länge, och jag med för det andra. Men jag gick upp och tänkte att då slipper han ju sova middag :p Men när jag drack vatten och kollade på klockan var den halv åtta, hmm... just det ja, jag hade ju ute mitt batteri i mobilen igår och ställde aldrig om klockan efter det :p

Jaja, nu är vi i vart fall vakna, eller inte min trötta älling, men vi andra morgonpigga idioter :p
Så om en stund blir det frukost och sen får vi se, är ju i vart fall uppehåll utomhus så det blir kanske en sväng till stallet eller Slottskogen eller nått...

XoXo

Inte redo... än iaf :p

Monster Jam var sisådär måste jag säga, inget för min smak :)
Men killarna tyckte det var skoj, eller iaf min stora modell :p Den lille passade på att somna i 45 min och sen fick han popcorn och då hade han jätteskoj, efter det blev han rastlös och precis som näst intill alla andra barn kunde han inte sitta stilla. Så nä, min rekomendation är att det inte är något för barn under 7-8 år eller rent av rastlösa personer som mig :p Det var mycket dötid mellan körningarna osv.
Men nu har man sett det iaf :)

Lillen är lagd och sover förhoppningsvis nu/vilken sekund som helst. Så jag och ällingen ska glo på en film och andas ut innan vi också kryper och sover. Jag känner ju iaf att jag absolut inte är redo för barn än. Inte för att det är superjobbigt eller nått men det är bara en känsla. Men det kommer säkert om några år :)

Nu börjar filmen...
Nattinatt

Monster Jam

Jag vaknade först av alla, men nu är den lille uppe och tittar på Nicke Nyfiken och älsklingen är väckt så jag hoppas han går upp snart. Då blir det för mig att hoppa in i duschen innan vi ska äta frukost och göra oss alla klara för att åka. Monster Jam som hägrar. Just  nu är det väldigt mulet ute men inget regn och så länge det stannar vid detta är jag väldigt, väldigt nöjd =D






Sussar sött...

Nu sover lillen... jag är heeelt slut, men skoj har vi haft. Vi har lekt med bilar, djur, ätit pizza, kollat på film och läst gonattbok :)
Kan dock inte förstå hur många gånger en liten kille på nästan 3 år kan säga "Va? Varför då?" Hahaha... herregud! :p

Imorgon är en lång dag då jag antar att det blir relativt tidig uppgång. Sedan bär det in till stan och några timmar Monster Jam och efter det mat på Max Hamburge restaurang. Efter det - ingen aning!
Någon med bra förslag på vad man kan göra med honom?
Blir nog hem och sova middag för lillen iaf... men sen på kvällen har jag no clue.

Är det fint väder på söndag blir det en tur till stallet och kolla hästarna iaf har jag lovat. För ja, killen är galen i bilar och djur, verkligen galen =D

Nepp, quality-time med hjärtat mitt innan bedtime.
Nattinatt

I helgen är jag med barn :p

Om en liten, liten stund kommer min 3 åriga kusin hit. Han ska vara här hela helgen och vi ska mysa massor :)
Se en film, äta gott, gå på Monster Jam osv osv.
Han brukar vara en ängel och väldigt lätt att handskas med så jag håller tummarna för det även denna helgen! Enda nackdelen är att jag sitter med migrän just nu :( Så håll tummarna för min skull att den går över ;)
Ska ta mig en tablett och halsa ett glas vatten och hoppas på det bästa, de är säkert här inom 10 min, så hoppas hoppas hoppas...

Vad ska ni göra ikväll?
XoXo

Hemligheten avslöjas här och nu!

Nu kan jag äntligen avslöja min hemlighet jag skrivit så mycket om. Alla hemliga möten osv, allt det är slut. Känns gott :)



Igår damp det ner kuvert hos alla anställda på vårt jobb, den 12 september i år är alla anställda och deras respektive inbjudna till en stor företagsfest som kommer anordnas här på företaget. Det blir mingel, middag, dricka, live-band, dans, underhållning, bar och massa trevligt. Ser verkligen fram emot detta och allt vi planerat hittills är så jäkla bra! Längtar! =D

Och om det snackats på jobbet idag ang denna fest, herrejösses! Det är dagens stora samtalsämne :p
Det har kommit kommentarer som är både roliga och tråkiga att lyssna på, t.ex.
"Åh vad skoj att det händer något"
"Vad roligt att de gör något sånt här i kristider, allt känns bättre"
"Jag ser verkligen fram emot detta"
"Skoj att ha något att se fram emot efter att man kommit tillbaka från semestern"
"Vem fan anordnar en fest i verkstaden"

"Då blir det att ta med egen dricka så det blir lite drag"

"Respektive? Nej tack!"

"Varför anordnar man en fest i lågkonjunktur"

Haha... jag har sagt att alla som tar med egen får skylla sig själva, det kommer hällas ut och slängas :p

Jag förstår inte grejen, kan man inte komma hit och dricka det som bjuds, köpa lite själv då allt kommer kosta någonstans 10-20 kr / öl vin osv och bara ha allmänt trevligt!? Måste allt vara en suparfest där folk spårar ut och gör bort sig? =/

Jaja... det kommer säkert ordna sig och detta kommer i slutändan bli superlyckat och verkligen roligt. Nu håller vi tummarna för att så många som möjligt kommer :)


Sista...

Om 5 min visas säsongens sista avsnitt av Grey's.
Va ska jag ta mig till? Hehe...
Hoppas det är ett bra slut så man slipper våndas tills hösten :p

Idag var jag inne i stan och fika med min bästa och när jag va där inne smet jag in på bion för att kolla om de hade förhandsvisningsbiljetter kvar till The Proposal nästa vecka och jajjamän =D
Så på torsdag nästa vecka ska jag och en tjejkompis gå och se denna film, ska bli supertrevligt!

Men nu blir det Grey's
XoXo


Fy f-n vilket slut. Hur kan de göra ett sådant!? =(
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
GALEN!!!
Ni som är riktiga fans och som såg avsnittet, ni förstår :p

Händelser

Igår fick jag ett sms av min moster där hon fråga om vi ville passa deras lille snutt natten mellan 11-12 juli. Och om jag ville =D Och denna helgen ska vi ha min andra mosters minsting på 3 år. Blir Monster Jam och lite skräpmat på Max ;)
Ska bli jätteskoj!

Idag ska jag fika med mitt hjärta, efter jobbet ska jag möta upp Jessica i stan för en kaffe och tjejsnack. Ska bli mycket trevligt.

Igår var ällingen min på bio med en killkompis så jag var ensam hemma. Hur mycket jag än älskar honom så är det oerhört gott att vara hemma själv ibland; göra det man vill, se på det man vill osv. Bara vara i tystnaden. Framför allt när jag har mycket på jobbet får jag sådana känslor, då vill jag inte göra något, inte svara i telefonen och bara vara själv. Just nu är en sådan tid så jag är glad över gårdagskvällen. Jag tog mig en lång varm dusch, tittade på två inspelade avsnitt av Stylista, greja med min externa hårddisk, bloggade och lite sånt :)


Men nu är det slut på det slappa för denna stunden. Jobbet kallar!
I'll be back...


New York pics :)

Jag kom på att jag inte visat några av våra kort från New York som jag lovade för dölänge sen, sorry :(
Men här är lite :)

     
     
     
     


     
     
     

Skattepengar

Idag blev mina skattepengar insatta på kontot =)
Och lika fort de blev insatta, lika fort flyttades de över till resesparkontot =D

Nu ska jag kolla senaste Hills och äta lite knäckebröd och dricka te...
XoXo

Me in Palma

Jag unnar er en bild från Palma ;)
Hihi...


Ahhhhhhhhh..........

Första dagen på jobbet efter en semester är alltid väldigt jobbig, och inte blir det bättre av att man kommer tillbaka och har jobb upp över öronen eftersom chefen inte infriat sitt löfte om att någon ska ta hand om mitt jobb när jag är ledig.
Inte nog med det, jag är på utb halva dan imon o möte några tim. på onsdag :(
Men nu ska man inte se det så, positivt tänkande Therese, positivt tänkande ;)

En positiv sak var iaf att det låg ett kuvert på min plats när jag kom imorse, jag hade fått löneförhöjning med 700 spänn :)
Oh la la... inte JÄTTE nöjd men i dessa tider får man va glad att man får löneökning istället för sparken :p

Mallorca 2009

Vart ska jag börja? =)
Det var oerhört gott att komma iväg, glömma allt här hemma och bara tömma huvudet, mer välbehövligt än jag trodde. Tyvärr blir man ju svingad rakt in i verkligheten direkt när man kommer hem :(

Vi har slappat, myst, pratat, umgåtts, promenerat, åkt buss till Palma och åkt på en båttur... alltså haft det allmänt bra. Och självklart har jag även testat på massa nya sockerbomber :p älskar detta när jag är utomlands :)
Här ser ni lite pics på detta...

Lindt Extra Cremy Milkchocolate

Lindt Vit choklad med vit mousse

Magnum Temptation Fruit

Mentos Coca Cola


Testade även en Cornetto Soft - Banan/Choklad (glömde dock ta kort)

Vi passa även på att mysa till det en kväll med vin, kex, mjukost o vindruvor =)
 

Denna båten såg vi i hamnen, hade jag icke tackat nej till... silver och hur fin som helst, hette smooth operator och det finns hur mkt bilder och info som helst om den om ni googlar på det :p


Här får ni lite fler goa semesterbilder att njuta av ;)  
  
   

Hemma

Jaha, då var man hemma i Sverige igen, alltid lika bra väder här hemma :p
Hemresan gick bra och nu är vi back in reality... ska tvätta lite och så, återkommer ikväll med lite smaskig rese-info ;)
XoXo

Mallorca update again

Nu ar klockan strax efter 21 och det ar over 25 grader ute, gott!  Pa var resa hittills har vi hunnit med en laaang strandpromenad, en battur och slapp vid poolen. Sjalvklart aven nagra ol och go mat. Sa vi kan inte klaga ;)

Imorgon bar det av till Palma over dagen och vi far val se om man kan passa pa att shoppa lite grann ;)
Pa tal om shopping, idag tog alla vara vaxlade pengar slut sa vi fick hamta ut nya och den bankomaten var ingen leksak, herrejosses va mycket man var tvungen att trycka pa innan man fick ut de forbaskade pengarna , haha...

Jag hoppas i vart fall ni har det superbra hemma. Saknar er allesammans. Nu ska vi ut och ta en drink ;)
Bilder kommer nar vi kommer hem...
XoXo

Mallorca update

Nu sitter vi har pa Mallorca och har det toppen.
Vi kom ner och hanmnade till var fortjusning i Alcudia, perfekt! Pa ett hotell som heter Siesta, finns inte med i Apollos utbud, men det ar verkligen helt toppen. Ett barnhotell som tillhor den engelska resebyran Thomas Cook, vi hamnade pa oversta vaningen i ett lagom rum. Vi bor pa huvudgatan dar det ar liv dygnet runt, men vi hor inget fran rummet som tur ar.
Tankte jag skulle lagga in lite bilder sa ni far se hur vi bor, vet att ni ar nyfikna ;)

Har ar poolomradet :)


Var utsikt fran vart rum ser ut sahar...

Rummet


Aterkommer med mer info under dagarna...
Love you all

RSS 2.0