MMS från Sverige

Igår fick jag två MMS av min mamma...

Det ena var på en blomsterbukett jag fått hemskickad från regionsledningen Göteborg på mitt jobb som tackade för en jättetrevlig fest. Sååå glad man blir! =D
Synd bara att jag inte är hemma så den lär väl vissna innan jag kommit hem. Men det är tanken som räknas...




Det andra var på mammas och pappas små hundar, man kan inte annat än att känna ett sting av hemlängtan :)



Men vi har det bra och upplever massor! =D
Följ oss på vår resedagbok om ni vill :)
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=372002&userId=47057

XoXo


Snart bär det av...

Dagen har bestått av fika med massa olika personer.
En jätte trevlig dag men vi har inte fått så mycket gjort inför resan till USA, vilket vi får lida för nu, men va gör det om 100 år!? :p

Jag var även på NK igen med mitt hår som de så fint slingade i lördags, var jätte nöjd men jag tyckte utväxten syntes lite väl mycket så jag gick tillbaka och de fixade det utan problem eller kostnad. Nöjd! 

En rolig grej när jag satt där med foliet i håret var denna annons som jag hittade i en hårtidning jag bläddrade igenom;

Haha... snacka om sign! :p hahaha...

Men nu är det nära... klockan 04:20 i natt kommer Sebastians pappa och hämtar upp oss. Jag borde inte skriva här egentligen, hoppas inte Basse ser detta, han är galen för att jag inte packat ännu. Det har varit så här de senaste gångerna vi åkt - jag packar i sista minuten, tror det kanske kan vara min form av resfeber. Eller vad tror ni? Nä jag får väl sätta igång. Vi har sagt att vi inte ska sova men jag sover snart sittandes, vi får se... packning var det ja.

XoXo


Bästa festen ever!

Gårdagens fest var verkligen lyckad, super skoj och bra och jag är helnöjd.
Tiden flög iväg och jag var bara tvungen att följa med in till stan.
Så halv fem på morgonen kom vi hem och tolv var jag på jobbet igen och städade upp efter gårddagen - duktigt av mig, I know ;)
Det var utan tvekan årets fest!
Eller kanske tom bästa festen i mitt liv - ja, helt klart! Så jäkla bra!!!

Jag har tyvärr inga bra bilder, men ska få, så tills dess får ni stå ut med dessa :p


Så här ser verkstaden ut innan förvandlingen...


Förvandlingen har börjat...


...och fortsätter


Snart redo för fest!


Redo för fest!
(jätte suddig bild, vet, hehe...)


Och jag likaså...


Stefan Odelberg var kvällens höjdpunkt!

Ja det var helt klart en höjdarfest jag hoppas jag får göra om! =D


För festen!

Gårdagens förberedelser gick toppen, var hemma vid 20-tiden så det en timme tidigare. Till min lycka... Vi fick, tack vare alla snälla mekaniker, upp det meste på plats. Jag var dötrött när jag kom hem så strax efter 21-tiden däckade jag av på soffan och sov några timmar innan ällingen väckte mig och jag gick och la mig i sängen och sov tills nu 7.30 :p Gott var det i alla fall. Och välbehövligt.

Nu vid 10 ska jag vara och slinga håret och klippa mig. Sen efter det ska jag hämta upp blommor och åka tillbaka till jobbet för fortsatta förberedelser innan festen börjar kl 18. Ska bli så jäkla skoj, det är sådan skillnad på verkstaden så det är inte sant. Vill inte lägga ut bilder i fall någon läser innan kvällen, men imorgon ska ni allt få se :)

Detta är vad jag ska ha på mig ikväll:


Klänning från H&M


Namnring från Bettiesgalleria.se
Diadem från Gina Tricot
Örhängen och Halsband från Ur & Penn
Skor från Skopunkten

Fint? :)

Nu ska jag åka iväg till frisören min och sedan påbörja dagen.
Ha en underbar lördag


Taggad för 14 timmars arbete!

Började jobba klockan 07.00 imorse och slutar cirka klockan 21.00 ikväll. Lång dag, men den kommer gå otroligt fort och man kommer nog inte märka av att man varit här 14 timmar istället för 9, tror jag inte i alla fall. Det är jobb nu fram till om en liten stund, sen är det frukost och efter det börjar festförberedelserna för imorgon. Ska bli så himla skoj! Glömde kameran hemma, men ällingen svänger förbi med den sedan så jag får lite bilder :)

Men nu ska jag avsluta pågående arbete innan jag går och äter.

XoXo


Kom till mig ;)

Mary Kay visningen var jättemysig och de hade bra produkter, fick med mig en ögon make up remover hem, fick ju självklart köpa den men ändå :) Har ju köpt mig en toppenbra mascara för ett tag sedan, men tyvärr funkar ingen sminkborttagning på den mascaran och denna ska vara grymm, så håll tummarna. Annars får hon tillbaka den ;)

Jag ska ha visning hemma hos mig 22 oktober kl 19.00 så vill ni komma så är det bara att säga till. Enda kravet är att ni inte använder Mary Kate produkterna redan. Det finns 6 stycken platser så först till kvarn, killar som tjejer ;)


Denna kostade 220 kr, men ska tydligen hålla i minimum ett halvår så det kan det ju vara värt. Inte speciellt jätte dyrt heller faktiskt.


Mary Kay Visning

Jobbade över en timme, vilade en stund på soffan när jag kom hem och nu ska jag på Mary Kay visning hos en tjejkompis.



Blir nog hem och bums i säng sen...
Imorgon är en lååång arbetsdag, från 07-21 =/
 
Ha en mysig kväll


Rödvin hjälpte...

Utan att låta som en alkis…

Jag har sovit kasst och vaknat miljoner ggr varje natt den senaste veckan, så igår öppnade jag en flarra rödvin och tog mig ett halvt glas samtidigt som jag tittade på Bachelorette och inspelade avsnitt av Amazing Race och Priviliged.
Jag blev ganska snabbt slö i kroppen och trött i ögonen och tro det eller ej –
jag sov hela natten :) Lovely! Hihi…


Skor

Dessa köpte jag igår.
(inte till festen - de bilderna kommer imorgon)


I bilen...

Tog ut lite komp från jobbet och mötte upp ällingen i stan. Han fick köpt ett par jeans och skor och jag en klänning och skor. Nu är allt (för mig) klart inför festen på lördag. Underbart!
Bild kommer senare i veckan...

Så nu sitter vi i bilen på väg upp till min mosters kille för att ät lite go mat. Ska bli trevligt!

Sen ikväll blir det att försöka få kroppen att slappna av lite med Idol och Bachellorette och hoppas att man kanske kan få en hel natts sömn i natt, va en vecka sen nu *pust* Ska bli underbart med semester ;)

So long...


Tips på klänning tack!

När jag kom till jobbet idag trodde jag att det var torsdag, men snabbt fick jag höra att det bara var onsdag. Och tro mig, det är nog första gången jag blivit glad över att ha en extra arbetsdag kvar, haha... Jag vann ju 8 timmars arbetstid innan semestern, så som det känns nu kommer jag hinna klart allt som ska vara klart innan jag går - gott!

Ska på lunchmöte om en stund och sedan ska jag försöka kompa ut, har en heeel del kvar att göra inför resan men tiden för detta finns knappt så nu när jag känner att jag har läget under kontroll, då passar jag på att smita en stund. Det är jag värd. Ska ju jobba hela helgen med festen också - och jag har absolut ingen aning vad jag ska ha på mig. Tips? Det ska gärna vara en klänning, inte för lång och inte för kort, inte för uppklädd men inte för tråkig heller.
Ja ni förstår va? :p Tips snälla!



Nu måste jag göra klart här innan mötet.
XoXo


Idol 2009

Nu börjar första avsnittet av Idol 2009, jag tittar alltid bara på uttagningarna,
de är ju lätt roligast :p
Vad är det med att förnedrings tv är rolig tv!? Haha...

Detta avsnitt avnjuts tillsammans med Ben & Jerry - Half Baked *mmm*



Ska ni titta?


Följ mig och min resa i USA!



Jag hade tänkt uppdatera bloggen under vår USA resa, men efter mycket tänkande på detta så är det lite dumt att ni ska behöva uppdatera sidan titt som tätt för att titta i fall jag skrivit något nytt, så jag tänkte använda min resdagbok för en gångs skull. Det är ju så smidigt att den sidan skickar mail till alla reggade mailadresser när jag uppdaterar :)

Så om ni, nya som gamla läsare, vill följa min resa - skicka iväg en kommentar på detta inlägget och skriv att ni vill följa den.
Glöm inte skriva med er mailadress i adressfältet så jag vet vilken adress jag ska regga (Er mail syns inte för alla andra)

Kan hända att det skickas iväg ett eller annat inlägg här i bloggen ändå, man är ju bloggsjuk... haha... Men för säkerhets skull; regga er adress! ;)

XoXo


Besviken, men nu blir det nya tag!

Jag är besviken, på mig själv.

Var en grej jag funderade på att göra men inte varit helt säker. Så jag har velat fram och tillbaka så igår tänkte jag "va fan, gör det bara" Man ångrar ju alltid bara det man aldrig gjorde...

Så idag letade jag upp all information på alla hemsidor och när jag kom till sista avgörande hemsidan så stod det som jag inte ville se "Utbildning är nu full, välkommen tillbaka till våren" Fasen!!!

Men man får väl skylla sig själv, sega jag... så nu får jag börja på en ny plan för hösten och våren *pust*

Man ska följa sin magkänsla och i denna fråga var min magkänsla aldrig tillräckligt stark, jag till och med funderade på att ta det till våren också.
Så jag får väl se detta som ett tecken ;)


Kvällsgrillning!

Åkte in och åt brunch, otroligt gott, mätta och belåtna tog vi oss en tur på stan. Fick köpt lite saker (som jag återkommer med bild på) och sedan åkte vi hem. Jag somnade i bilen så när vi kom hem gick jag och la mig en timme och ällingen somnade han också. Är så jäkla trött så det finns inte, men en vecka kvar :)

Nu ska vi ner till mamma och pappa, blir grillning och kanske en film. Ska bli gott med grill, känns som det kan bli årets sista eftersom vi åker snart och sedan inte återkommer förrens i oktober *resfeber* hahaha...
Så nu ska vi dra oss hem till dem...

Trevlig kväll!


Buset avslöjas!

"buset" blev lite misslyckat, men ändå lyckat, haha...
För ett år sedan var ju jag och en annan tjej toastmadamer på ett bröllop, ja ett år sedan exakt på dagen faktiskt. Och ett årig bröllopsdag = bomullsbröllop, så vi hade planerat att åka hem till brudparet och smyga oss in när de sov. Duka upp frukost och sprida ut lite bomull från sovrummet ner till köket. Vi hade köpt blommor som såg ut som brudbuketten och gjort ett kort till dem som såg ut exakt som festprogrammet och lite annat smått som påminde om deras bröllopsmiddag. Vi satte även på deras bröllopslåt på cd-spelaren ;)

I vart fall, när vi öppnar dörren kommer maken ut från vardagsrummet och undrar vem fasen som kommer in utan att knacka. Så honom fick vi aldrig riktigt överaskat, men bruden i fråga fick vi allt väckt när allt var dukat och klart. Jätte roligt var det verkligen! =D

Glömde dock kameran :( men hoppas få tag på kort på något sätt ändå ;)

Så nu ska jag och mitt hjärta in till stan på brunch, va längesen vi två var ensamma med varandra så det ska bli mysigt. Måste göra mig klar, 45 min kvar bara innan vår tid på brunchen.

Trevlig dag sålänge


Iväg och göra bus...

Nu ska jag iväg och greja med hemligheter och göra lite "bus" hehe...
Återkommer när jag kommer hem ;)

So long...


In mot stan...

Kvällen igår var supertrevlig och det är verkligen trevligt att umgås. Killen ifråga verkar ha gjort sig ett kap till flickvän ;)

Nu ska jag äta något och sedan bär det av in mot stan, lite senare än planerat men så är det ibland. Ska handla lite saker inför morgondagen och försöka hitta något att ha på mig på personalfesten nästa vecka. Har en back-up-klänning men får se, nya kläder är ju aldrig fel :p

Vädret idag behövs ju inte ens nämnas, det är ju höst ute :)
XoXo


Ut och äta och sen på bio...

Ikväll ska vi på restaurang och bio med två vänner, ska bli himla skoj.
Vi ska äta på restaurangen som är på biografen, de har ju go mat och ingen vill väl gå ute mer än nödvändigt i detta vädret :p
Vi ska se Inglorious Bastards, jag hoppas den är bra :)
Någon som sett den?

Ska bli himla trevlig i alla fall. Jag behöver komma iväg lite och tänka på annat ett tag. Bara slappna av. Hoppas jag lyckas med det bara, brukar dock inte vara något problem i det sällskapet ;)

Nu måste jag åka!
Trevlig kväll på er!


Saknade hundar!

För en vecka sedan var mamma och pappa tvugna att avliva en av hundarna, det är andra hunden på 1½ år och det blir verkligen tomt. De blir ju som en familjemedlem så det är jättetråkigt, men som tur är har de ju två till (en på lite mer än ett år och en som är bara några månader) som livar upp stämningen.


Blozzom 1996-2008


Bonzo 1999-2009

I vart fall så var denna hund min lille gris och jag tyckte det var jättejobbigt när jag träffade honom förra torsdagen för att säga hej då. Har inte varit där sedan dess så det har gått bra, men det kommer definitivt vara tomt :(


10 röda rosor

Kommer ni ihåg det där jag skulle visa när jag kom hem? :)

Idag fick jag 10 röda rosor av mina arbetskamrater, de fick förvisso dem av en kund som körde någon blomsterbil, men ändå... det är tanken som räknas ;)

De är för goa! Hade det inte varit för mina gubbs så hade jobbet verkligen sugt, men sånt här visar varför jag ändå trivs. Kärlek till dem!





Vet... bilderna är suddiga, men det är taget med mobilen
Men ser ni eller!?
Jag blir behandlad som en prinsessa =D


Fikadax

Vi skulle ju hem till ällingens mormor och morfar på fika efter jobbet idag, men tydligen hade han missat att han hade övertid så jag passade på att jobba över lite jag med. Nu är jag dock klar och även han snart så nu ska vi på fika.
Bättre sent än aldrig :)

Har en superfin sak att visa när jag kommer hem sen också.
Så håll utkik! ;) Haha...

XoXo


Stress & beslutsångest, ingen bra kombination!

Jag känner idag att jag inte alls mår bra, är stressad och känner att jag inte hinner med samtidigt som jag har extrem beslutsångest ang en sak som jag måste besluta inom en vecka. Allt detta tillsammans skapar kaos i min hjärna och jag får smått panik. Är yr, illamående, glömmer saker jätte lätt, trött och konstig i magen. Inget bra det här...

   

Jag är i STORT behov av att vara ledig. När jag går på semester så är allt på jobbet och med festen avklarat och beslutet är antingen beslutat eller för sent att besluta. Känns som min hjärna bara kommer slappna av och jag kommer vara halvt död hela resan, förhoppningsvis blir jag inte sjuk av min avslappning heller. För som en klock tjej sa igår; Det kommer vara så mycket nya intryck och saker som händer så kroppen kommer inte hinna bli sjuk. I hope she's right!

Dagens planer;
Jobba undan det som ligger på jobbet
Få bokat allt det sista inför festen
Besöka ällingens mormor & morfar
Boka hotell i Los Angeles
Boka hyrbil i Las Vegas
Boka en del av "utflykterna" som ska göras i USA


Jesse vs. Jason

Bachelorettefinalen, herregud! Vad hände? Hon valde ju fel, Jason skulle hon ju välja. Jesse? Hmm... ja vad säger man? Hjärtat har sina egna vägar, allt är tydligen inte picture perfekt ;)
Kärleken är ju inget man kan styra över, en övernaturlig sak som bara är. Och tydligen var Jesse DeAnnas övernaturliga kraft. Dock inget jag förstår men det är väl så det är ibland :p


Jesse vs. Jason

Va tyckte ni som såg?
Rätt eller fel val?



Fast ok, de är väldigt söta tillsammans och han verkar vara ganska go ;)


Livet är inte de dagar som gått,

utan de dagar man minns

Av Pjotr Andrejevitj Pavlenko


Finbesök heeela kvällen =D

Om en liten liten stund kommer en fd arbetskamrat och väldigt go vän på en fika, ska bli trevligt att träffas. Kan nog gissa att det kommer pratas om USA :p
Hon och hennes man var nämnligen i Las Vegas och Los Angeles på bröllopsresa för två år sedan så hon har massa att berätta och massa bra tips :)

Sen ikväll kommer en annan tjejkompis förbi, vi ska nämnligen ha "dejt" framför Bachelorette hihi... ska bli mysigt. Och ännu bättre är att hon fyller år idag!
GRATTIS TILL DIG ;)



Nu ska jag förbereda mig för kvällens finbesök :)
XoXo


Slutprov, nästsista kapitlet

Jag blir gaaalen, klarar inte slutprovet på detta kapitlet som jag håller på med. Jag gör delproven, får alla rätt, svarar samma sak på slutrovet men får fel. GALEN! :p
Men jag ger inte upp!
Fått i mig lite sparris soppa och knäckemacka i alla fall så nu är magen mätt.
Och nu kommer tydligen ällingen hem också.
Nä nu ska jag försöka en gång till, sen ger jag upp med det provet! :(


Mysig eftermiddag!

Eftermiddagen har varit supermysig.

Fikastunden flög iväg och vi ses alldeles för sällan, var cirka ett halvår sedan sist, kasst av oss. Men vi fick pratat en massa och smidit massa planer som jag inte kan berätta om (än), hehe...

Efter det hämtade ällingen upp mig och vi åkte till Jessica för en kopp kaffe och för att kolla in hennes nya kök, sååå himla fint. Blev sugen på att ändra vårt också :p Men nej Therese, ska hålla mig, lite ändringar i vardagsrummet ska det göras men det är också det enda. Nu har ju en killkompis köpt en lägenhet a la renoveringsobjekt så jag får fjäska in mig där så jag får hjälpa honom istället, bara så du vet Farmarn! ;)

Ska sova nu, för min "jobba hemifrån dag" imorgon blev ett morgonmöte mellan 7-8 på jobbet innan jag åter kan åka hem och fortsätta min utbildning. Typiskt. Kanske ska ändra utbildningsdagen till torsdag istället!?
Hmm... får se på detta imorgon ;)

Bedtime!


Spenderat dagen i en bastu!

Har suttit hemma i soffan hela dagen med den jäkla utbildningen i vårt nya ekonomisystem som sätts igång 5 oktober. Jag är ju på semester när de vanliga utbildningarna hålls så jag får nöja mig med en internetbaserad utbildning.

Det har varit otroligt segt idag och eftersom det är så himla gött väder ute har det även varit som en basu inne i vår lägenhet. Men nu har jag äntligen kommit igenom hälften så nu ger jag upp.

Ska göra mig iordning för att ta bussen in mot stan och möta upp tjejen jag var toastmadam med för ett år sedan, vi ska ta en fika och sitta och prata ett tag.

Efter det ska jag hem till min bästa och titta på hennes nya kök, spännande =D

Hoppas ni har en underbar dag i solen...


Som ett brev på posten...

Titta vad jag fick på posten idag =)


Min namnring á la Lauren Conrad *lycka*

Så himla fin och den sitter nästan perfekt, litelite stor på ringfingret men knappt märkbart. Får se om jag ska ta den till en smyckesaffär och kolla om de kan förminska den så lite eller om den blir perfekt storlek när jag kommer ut i värmen ;) Långfingret satt perfa iaf :)
Åh den är så fin =D

Fick ju denna i födelsedagspresent när jag fyllde men segade med att beställa den. Och det var kanske bra för jag fick den nästan 150 kr billigare än normalpris, eller mamma och pappa fick den nästan 150 kr billigare än normalpris, hehe...

Tack mamma och pappa, älskar er mest i världen!


RSS 2.0