Bokningar

Vi har i vart fall fått bokat en del ikväll; Hotell i San Simeon och Santa Barbara och hyrbil mellan San Francisco till San Diego.
Vi är på gång...

Jag är verkligen dötrött så nu ska jag krypa under täcket och besöka John Blund.
Imorgon ska jag jobba hemifrån, ska bli gött att sitta i myskläder och jobba, haha... ska genomföra en utbildning via nätet och då passar jag på att göra den hemifrån, går inte att koncentrera sig när man sitter mitt i allt på jobbet.

Hmm... sova var det ja ;)
Nattinatti


Övertid

Nu har jag jobbat över i två timmar - bokslut.
Fått gjort en hel del och det finns egentligen mer att göra, men allt mitt jobb är i vart fall klart så jag går hem med gott samvete :)

Ska hem och äta lite innan jag och ällingen ska greja med resan. Hoppas på att få bokat klart alla boenden så jag kan visa er sen ;)

Men nu - hemgång! :)


Kräftskivedag

Idag smäller det, kräftskiva är på schemat ikväll!
20 pers kommer så det kommer bli himla skoj :)

Så dagens planering är följande
;
- Kopiera upp sånghäften
- Handla hattar, tallrikar och annan dekoration
-
Handla kräftor och dricka
- Duka och göra fint
- Göra mig själv fin för kvällen
- KRÄFTSKIVEDAX :)


Ska bli himla skoj, men det är en del att göra innan 18.00 då alla kommer, så det är nog bäst att jag börjar göra mig klar för att påbörja dagen.
Kameran följer givetvis med!

XoXo


Nu var det dax för mig...


GRATTIS DIANA!

Igår fick en arbetskamrat en liten bebis, en pojke som fick namnet Melvin.
Jättestort GRATTIS till er!

baby-its-a-boy-2.gif image by Freefreq

Jag är en bra anställd ;)

Nyduschad och precis ätit lite, ligger och kollar på gårdagens Bachelorette, sååå bra... Love Jason! :) Första reklamen nu så då passar jag på att blogga, hehe...



Börjar tidigare idag för att jag ska kunna gå hem tidigare, jag har nämnligen lovat att gå in och jobba imorgon hela dagen, trots att jag egentligen är ledig. Men jag får lördags-betalning så det kan vara värt det :)
Sikken tur för mitt jobb att de har mig, hehe...

Det har varit otroligt gott att jobba kväll och skulle jag få frågan om jag ville byta till kvällen så vet jag inte vad jag skulle svara, är väldigt kluven där. Är absolut ingen morgonmänniska så tiderna passar mig perfa, sen är det så otroligt tyst och lugnt på kvällen så man får gjort lite mer och blir inte lika trött i huvudet av allt spring på folk och ringande telefoner och surr runt omkring. Men samtidigt så saknar jag allt det där vanliga med en myskväll i soffan, gotta ner mig framför mina serier, gå på en bio eller fika mitt i veckan eller bara allmänt umgås med alla som jobbar dag. Men det är nog mycket en vana kanske... jaja, det är inget problem just nu ändå så tänker inte ens tänka på det :)

Nu ska jag kolla klart sen bär det av mot jobbet!
XoXo

Alla flyg är bokade!

Äntligen är alla flyg inför resan bokade, känns gott att slippa tänka på det mer.

Det blev så här
;
15 september åker vi från Göteborg, via Amsterdam, till San Francisco
27 september flyger vi från San Diego till Las Vegas
1 oktober flyger vi från Las Vegas till San Francisco och sedan vidare från San Francisco, via Amsterdam, tillbaka till Göteborg
Så den 2 oktober befinner vi oss åter i Göteborg.

Sammanlagd summa för oss två för alla dessa flyg *trumvirvel* 10.900 kr
Oh la la... så himla nöjd =D

Så nu blir det till att börja leta hotellen, en del är redan färdiga men några kvar, återkommer om detta senare :)

Jay Leno here I come

Anmälde oss på Jay Lenos hemsida igår på dagen, för att få biljetter till hans show. Och tydligen lottas dessa ut, så fatta att jag blev överlycklig när jag nu igår kväll fick ett mail att vi fått två biljetter! Lovely! =D

Så den 25 september, under vår Los Angeles vistelse, skall vi iväg och vara med på en inspelning av ett avsnitt. Ska bli så jäkla skoj. Nu börjar det dock dra iväg i antal på saker vi ska göra, blir lite tajt, men ack så skoj, hehe... längtar!!!


Här ska det planeras...




Sovit jättedåligt hela natten, är inte ens utvilad :(
Men men, här finns ingen tid att vila just nu ändå,
ska in till stan och träffa en tjejkompis och
planera klart en kräftkiva som ska vara på lördag.
Ska bli superskoj! =D

Så jag tänkte bara säga godmorgon/goddag ;)


Uppdatering från jobbet...

Nu sitter man på jobbet igen, känner att jag vill hem och sova.
Trött och ont i huvudet :(
Men snart hemgång, tiden går fort...

Om en stund ska jag äta "lunch" med hjärtat och en killkompis, ska bli skoj. Roligt att säga lunch när klockan är sju på kvällen, haha...


Skulle kolla på Lipstick Jungle igår när jag kom hem, men blonda jag hade satt boxen helt åt skogen och spelat in 10 min av avsnittet, bra där. Så det fick bli söndagens avsnitt av Priviliged istället, men det gick lika bra det :)


Nepp nu ska jag göra iordning här så jag kan få lite mat i magen.
XoXo


Choklad bra för hjärtsjuka

Läste en artikel som bl.a. löd så här;

Personer som överlevt en hjärtinfarkt och som äter choklad två eller fler gånger i veckan löper tre gånger mindre risk att dö i hjärtsjukdom än de som håller sig borta från godsakerna, visar ny svensk forskning som gjorts på svenska hjärtpatienter och som publiceras i tidskriften Journal of Internal Medicine.


Ju mindre choklad, desto mindre skydd, konstaterar studien som är den första som visar på ett samband mellan chokladkonsumtion och hjärtinfarktpatienters hälsa, enligt Imre Janszky på Karolinska Institutet i Stockholm som lett forskningen.


De välgörande effekterna gäller dock endast choklad och inte andra sorters godis, eftersom det är antioxidanterna i kakaon som tros inverka positivt på patienterna.



Jag är ju som ni säkert förstått chokladnarkoman, hehe... Och enl min åsikt måste detta innebära att jag är säker ifrån att få hjärtsjukdomar. Tror ni inte det? Haha

Jag refererar till denna raden;
  Ju mindre choklad, desto mindre skydd, konstaterar studien som är den första som visar på ett samband mellan chokladkonsumtion och hjärtinfarktpatienters hälsa

Jag tror att det är så i alla fall ;)


Män som hatar kvinnor

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.



Jag HATAR svenska filmer, men denna - herregud, den var svinbra.
Nästan så jag skulle kunna se den om igen :)
Den var spännande och man satt verkligen på helspänn. Eller ok, jag var livrädd, haha... är ju så jäkla mörkrädd också så alla persienner fick rullas ner och ällingen fick hålla mig i handen. Sen när vi skulle sova, jomenvisst, tror fasen jag somnade av utmattning för att jag låg och spände mig och lyssnade på alla ljud, hehe... Nä denna film var en riktigt lyckad film, ser fram emot tvåan och trean. Se den!!!

Betyg: TTTT½

Ögongodis! :)

Här sitter jag på jobbet, gött är det att jobba kväll :)
Mindre än fyra timmar kvar innan hemgång, redan jobbat halva kvällen :/
Tiden går av någon anledning mycket fortare på kvällen, är grymmt mycket lugnare och tystare och behagligare klimat - kan vara det :)

Har satt boxen på inspelning av Lipstick Jungle så det ska avnjutas när jag kommer hem och varvar ner innan läggdags. Myspys...

Fick ett mail från en go tjejkompis som var med i stallet i helgen när vi var där med lillan, hon tog lite mobilbilder som hon nu skickade till mig. Tack snälla!
Lillan är så jäkla underbar =D
Enjoy! ;)


Sååå söt!

Hur söt är inte denna tjej då?
Underbar! =D


Kvällsarbetare v.35

Nyvaken för en sisådär timme sedan, gött. Blev ganska sent igår, vi kollade nämnligen på film och den sluta inte förrens halv ett, haha...
Men vill ni ha tips på en bra film?
Se Män som hatar kvinnor, så himla bra! Ja - trots att det är en svensk! ;)

Jag jobbar nämnligen kväll denna veckan eftersom det är två män på kvällen som ska lära sig mitt jobb för att sedan ta hand om det när jag är på semester. Så denna veckan jobbar jag 16-00, måndag-torsdag, sen ledig fredag. Lovely!
Jag är ju en kvällsperson, så denna veckan passar mig perfekt :)

Även nästa vecka är ganska go, blir nog dock övertid på måndagen. Men sedan på tisdagen och onsdagen ska jag göra en internetbaserad utbildning så då gör jag den hemmifrån, gött! Kunna sitta i soffan och jobba, icke fel inte :p

Nepp nu ska jag slänga i mig lite frukost och hoppa in i duschen.
XoXo


Lider mot sitt slut...

Då var denna helgen snart över, lillans saker är ihop packade och det är snart dags för henne att åka hem. Allt har gått jätte bra och hon är så otroligt söt och snäll. Den dagen jag får barn önskar jag att jag får en som henne; äter bra, sover utan problem, alltid glad och gråter aldrig eller ens skriker. Vi har inte gjort många knop i helgen men det har varit jättemysigt :)

Nu ska vi packa in allt i bilen och iväg för att köpa pizza till oss vuxna *mums*
Later...

Thomas Ledin kvällen

Jag har inte hunnit berätta om Thomas Ledin kvällen, som var otroligt mysig. Det var smörgåsbord på Huvudrestaurangen på Liseberg och efter maten spelade Thomas Ledin. Var nog en av de bästa utomhuskonserter jag varit på.

Satt i bilen för några dagar sedan och försökte komma på några låtar han sjöng så jag försökte sjunga några, men tydligen var inga av dem rätt :p
Men igår när han spelade kände jag (som tur var) igen de flesta låtar, en klyscha var dock avslutningslåten som var Snart tystnar musiken, hehe... men den är ju så himla fin. Jag och min första "pojkvän" dansade alltid tryckare till denna på mellanstadiediscona. Och detta var alltid sista låten som spelades, även på discona, och enl mina föräldrar skulle jag alltid vara hemma klockan 21 men kom alltid hem för sent, brukade komma hem runt midnatt.
Resultatet - fick utegångsförbud, var och varannan fredag :p


Betyg av konserten: TTT½

Här är lite klipp från Liseberg :)


 

Det går jättebra!

Vi hämtade lillan igår efter jobbet, när vi kom hem var det bara att greja till hennes säng och så och sen sätta henne i vagnen för en tripp till affären, efter det gick vi en snabbis förbi mamma och när vi kom hem var hon så trött att hon somnade med en gång när vi la henne. Då passade vi på att se en film :)

Idag har varit en lugn dag, hon vaknade tidigt så ällingen gick upp med henne och åt gröt, sedan gick jag upp och han somnade om en timme. När vi alla var vakna hoppa jag in i duschen innan vi åt frukost. Hon var jätte trött men ville inte sova så vi gick ut på en promis och hon somnade pangbom :p
Nu är hon faktiskt väckt, vet inte hur länge hon brukar sova men hon sov i 2½ timme och jag kände att det kanske är dags att gå upp och få lite mat i magen. Så nu springer hon här och leker medan ällingen gör mat.

Vad resten av dagen och morgondagen har att erbjuda återstår att se :)
På återseende

Börjar sätta sina spår...

Stressen börjar sätta sina spår - spända axlar och huvudvärk kommer nu när min kropp börjar känna att det snart är helg. Och det bästa av allt - jag jobbar kväll nästa vecka :) Underbart, får sova ut på morgonen, jobbar 16-00 mån-tors och ledig fredag. Lovely!


I helgen ska vi ha min snuttkusin hos oss hela helgen, ska bli himla mysigt :)

Hon fyllde 1 år igår, tiden går så himla fort!
Kan inte förstå att det var ett år sedan vi var och båtluffade i Grekland och fick sms av min moster, att vi kom hem och höll denna lilla skrutt i famnen och hon nu springer runt, vart tar åren vägen? :p

Så nu ska jag avsluta veckan här på jobbet och sen ska jag gå hem!


En Askungesaga...

Vilka tjejer har inte drömt om att få uppleva en Askungesaga?


Få gå på bal, träffa drömprinsen, klä sig fint och ja - använda den där glasskon.

Nu blir alla småtjejers dröm verklighet!

I sin höst- och vinterkollektion har belgiska modehuset Maison Martin Margiela skapat pumps - i hundra procent glas.
 

Spring inte i trappor med dyrgriparna!

Skorna kommer säljas på Antonioli's hemsida

Men kostar det så smakar det; glaspumpsen kommer kosta cirka 12 048 kronor.


Nu ska jag iväg igen...

Nu ska jag göra mig klar för att ta bussen till Lisberg.
Ikväll blir det restaurang och Thomas Ledin med hjärtat och svärföräldrarna.
Mycket trevligt ska det bli!



Ha en underbar kväll!

Tröttis

Jag sitter fortfarande och försöker planera, hopplöst... ska prata med en kille som jobbar kväll sedan så får vi se hur vi löser vissa delar. Kommer nog bli bra :)
I alla fall om jag får igenom min nuvarande planering, hehe...

Se hela bilden

Är sååå trött så nu får det bli en kopp kaffe...


Planering hit och almenackor dit

Sitter med min jobbkalender i ena handen och min privata kalender i den andra, nu innan vi åker iväg är det tydligen MASSOR som ska klaffa...



Jag har en del möten inbokade, en utbildning som jag ska göra via nätet och en utbildning som är i grupp, jag ska lära folk mitt jobb så jag slipper ha tonvis med papper liggandes när jag kommer tillbaka vilket resulterar i att jag ska jobba kväll när jag lär upp dessa personer och sen ska jag även få ihop festen.
Detta var jobbkalendern :p

Sen ska jag på fritiden hinna träffa kompisar, fira massa folk som fyller år, ha kräftskiva och lite småsaker och jo, planera och boka klart resan :/

Men skam den som ger sig :)
Och när det kommer till planering så är ju det faktiskt min starkaste sida ;)

Jag har ett väldigt stort kontrollbehov och det är nog av den anledningen min almenacka är min bästa vän hehe... det var förvisso även den som fick mig att hamna i ett stressträsk för fyra år sedan och ja, en lååång historia. Ällingen förbjöd mig i alla fall förrförra året att ha en almenacka och jag gick som på nålar, så han upptäckte att det var likabra att jag fick mig en eftersom jag skrev på massa pappersblad istället, men bara om jag lovade att sköta mig och det tror jag att jag gör, hehe...

Någon mer än jag som är planeringsberoende? :p

Förresten, vill ni ha en fräck och perfekt personlig almenacka?
Kolla denna sidan

Nepp, nu blir det hopp i säng och ny dag imorgon!
Nattinatt

Vuxenpapper

För ett tag sedan kämpade jag med att välja hur mina pensionspengar från jobbet skulle sparas, då valde jag bl.a. att 50% skulle sparas i fonder. Detta var ett jäkla meck, så det var otroligt gött när allt var över.
Men... lyckan varade inte länge, hehe... för förra veckan kom nya papper där jag måste välja vilka fonder de ska sättas in på *pust*

Så nu ska jag ner till mamma för att greja detta, hon är en höjdare på sådant :)

Återkommer sen...

Gottar mig i rester!

Vi hade lite grädde kvar från att vi åt våfflor igår och sen hade vi lite mjölk som snart gick ut och vad gjorde jag då? Chokladpudding såklart! =D



Mmmmmmmmmm....... sååå himla gott!
Så nu sitter jag och gottar mig med det och kollar lite hotell inför resan!

LIfe's good

Så här gick det;

Den läkaren jag var hos idag var utan tvekan den bästa jag varit hos på lääänge!
Han undersökte öronen på masa olika sätt; tittade, med någon värmelampa, mätte vibrationerna i mina trumhinnor och kollade hörseln - allt var perfekt.

Här hade en vanlig t.ex. vårdcentral gett upp och sagt;
Vi hittar inget fel, allt ser bra ut
Och sedan hade jag fått gå därifrån och inte vetat mer än när jag kom dit.
Men denna läkare är tydligen inte specialist för intet, näe, han sa istället;
Hmm... ja jag tror ju inte att du kommer hit för skojs skull utan att du verkligen har ont. Jag skulle vilja kolla lite andra saker om det är okej.

Fine för mig och så började han trycka på mina axlar som gjorde dööö ont (som vanligt) och sedan tryckte han runt mina käkar, satte ett finger i varje öra och bad mig gapa och stänga munnen. Sedan bad han mig gapa, han tog en snabb titt innuti munnen och smålog.
Sen sa han;
Precis som jag trodde, du är en tungtryckare.
Que?

Tydligen är det en person som spänner käkarna och på så vis ofta har tungan i gommen. Vet att jag gnisslar tänder på nätterna och då även spänner käkarna. Men att detta kunde sätta sig i öronen - ingen aning.

Han sa till mig att ta micropauser på jobbet för att göra lite käk- och axelövningar och blir det inte bättre ska jag be min tandläkare justera min bettskena. Sedan skulle jag även äta ipren i 10 dagar för inflammation vid trumhinnorna, ingen öroninflammation, utan en inflammation man får pga just käkarna.

Underligt tänker ni säkert, för det gjorde jag, haha... Men visste ni att käkmusklerna satt en centimeter ifrån trumhinnan!? Så om man spänner käkarna en längre tid så blir det området irriterat och en inflammation uppstår och detta kan sätta sig i öronen. Sjukt :p

I vart fall var jag supernöjd med resultatet av besöket och kommer definitivt återkomma om det skulle vara något mer. Läkare som tar sig tid åt patienten och verkligen finner felet, de är guld värda. All dagens ros till denna läkare!




Slutsats:
Jag är överlycklig över att slippa rör i öronen iaf =D


Örondoktorn

Om en liten stund ska jag iväg till örondoktorn.

När jag var liten var jag öronbarn och för två år sedan fick jag en öroninflammation som inte ville ge med sig så jag åt pencillinkur på pencillinkur och efter ett halvår kom de fram till att jag hade för trånga gångar eller trumpeter eller nått sånt där. Egentligen ville de sätta in rör redan då men jag är för feg av mig och har försökt intala mig själv att det inte behövs.

Men jag kan inte flyga utan tryckutjämnande öronproppar och nu de sista veckorna har jag haft konstant ont och då och då tjuter öronen. Så jag håller på att bli galen och känner inte att den kommande flygresan på á 20 timmar enkel väg är något jag direkt ser fram emot. Så idag tog jag tag i mig själv och ringde, så om en halvtimme ska jag vara hos en öronspecialist.

Hoppas på det bästa. Återkommer med besked ;)

Egg & Milk

Min lediga dag har varit helt otroligt underbar!
Började med en sovmorgon följt av sen frukost på Egg & Milk, inhandling av mat för veckan och sen hem och städa lite och nu ska vi äta våfflor.

Egg & Milk är ett amerikanskt diner som har öppet mellan 7-15 varje dag, de erbjuder både frukost och brunch och serverar allt ifrån amerikanska pannkakor, bagels och omeletter till smörgåsar, sallader, smoothies och milkshakes m.m.
Mycket gott och väldigt trevlig miljö, rekomenderas att besökas :)

Ligger på Övre Husargatan 23 i Göteborg.








Mañana

Det har varit en mycket bra kväll!

Vi tog bussen in till stan för att äta tapas, så underbart gott!
Så där satt vi i två timmar och bara åt och prata och myste.
Sedan var tanken bio, men vi var proppmätta och det va dömycket folk där och det blåste som satan, så vi köpte med oss coca cola hem och tittade på dagens inspelade avsnitt av Amazing Race och Priviliged och bara hade det allmänt mysigt.



Så nu ligger jag i sängen och ska sova när som helst, klockan var tydligen liiite mer än jag trodde, haha... men gött att man är ledig imorgon. Vi får se vad som händer och fötter men en sen frulle på egg & milk är tanken :)

Nattinatt allesammans

Dagens låtar...

Vad passar bättre en sådan här dag än låtar speciella för mig och min kärlek!? ;)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Groove coverage - Poison
 

Sara Löfgren - När ingen vet
 

Fronda - För fem av dig

En mycket speciell dag idag!

Idag är en mycket speciell dag, i trippel bemärkelse kanske :)



1. Min älskade svärmor fyller år
2. Jag och hjärtat har varit tillsammans i 5½ år
3. Vi har även varit förlovade i 3 år

Tiden går fort när man har roligt :)




Tanken idag var att åka och fira svärmor, men hon messade imorse att hon ligger sjuk stackarn så hon orkade inte.
Sen ikväll blir det nog för oss två att gå ut och äta något.
Just nu sitter vi och dividerar om vi ska ut på brunch eller inte, kanske lite dumt om vi ska äta sen, vi får se...
 Vädret verkar dock inte vara med oss idag heller tyvärr :(
Men imorgon hoppas jag på sol, när vi väl unnat oss en extra ledig dag! =D

Fick en parfym av ällingen idag också som jag letat som en galning efter för några månader sedan och fick höra att den var tagen ur sortimentet, underligt eftersom den hade release bara några månder innan det, men jaja... så igår såg jag den i stan och gissa vem som överraskade mig med den idag *kärlek*



Nepp, nu ska jag torka håret och planera dagen :)
Love

4-gott är sååå gott!

Var inne i stan en sväng och gynnade den sk. lågkonjukturen lite :p
Tog oss varsin islatte och slappa lite också, allmänt mysigt. Trots att det regna... Sedan köpte vi med oss godis från världens bästa godisaffär 4-gott *mumma* och åkte hem. Gjorde lite mat, åt godis och tittade på Surfs Up, hehe... smårolig :)

Men ni måste åka till 4-gott nästa gång ni ska köpa godis i Göteborg, så himla fräscht och alltid färskt godis, inte speciellt dyrt heller för den delen...

Ett tips;
Varje år, den 21 April, kastar de ut kilovis med godis från taket på sin första butik för att fira dess födelsedag. Be there ;)
Adressen är Brunnsgatan 1

Besök deras hemsida här


Men nu hägrar sängen, svinigt trött och en ny dag imorgon.
Och en väldigt speciell dag till på köpet ;)

Hörs imorgon allesammans, sov gott!

Tråkigt inlägg! Läs inte! :p

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt; Mia & Klara var inte alls så bra, Peter Apelgren velade runt och däremellan var det massa musik osv, Europe - sååå jäkla mycket folk, helt extremt, sjukt. Vi gick därifrån. Sen var det så mycket folk på stan; massa jobbigt fulla, tattare, tiggare osv Men sällskapet var mycket trevligt =D

Jag är sååå jäkla godissugen, ska iväg en sväng sen och greja lite, så det får bli lite godis då ;)

Jag har inte så mkt mer att skriva tyvärr, men jag återkommer under dagen :)
Tjillivippen

Kalas ikväll...

Äntligen är det helg, äntligen ledig, äntligen långhelg :)
Nu börjar det verkligen bli riktigt jobbigt att arbeta, jag vill så gärna ha semester, men nu är det bara fyra veckor kvar och på måndag kommer de flesta tillbaka från sina semestrar så då blir det mer att göra plus att det är inbokat massa möten och utbildningar och festen börjar närma sig så det kommer säkert gå snabbt den här sista tiden. Hoppas jag i alla fall ;)

Ikväll blir det Kulturkalaset; lite gott att dricka, standup med Mia & Klara och Peter Apelgren och sedan Europe. Allt detta tillsammans med goa vänner =D
Ska bli otroligt trevligt i vart fall...
Vad ska ni göra ikväll?

Nepp, ska fixa till mig så jag blir fin till kvällen ;)
XoXo

Telefonen, del 2

En fortsättning på kort och mms från min mobiltelefon...
Än en gång; Ber om ursäkt för kvalitéten på en del kort ;)


 Amanda, en månad gammal
 Kort taget av mig under ett besök hos min moster





 Ladies Night 2008
 Kort taget av mig



 Under en Frölunda - HV71 match
 Kort taget av mig


 

 Moster var på lunchbesök på jobbet med man och bebis
 Kort taget av mosters kille med min mobilkamera




 Det börjar bli vår! Vitsippor.
 Kunde inte motstå att ta kort med mobilen




 Gullesnutten sover i sin matstol efter en måltid
 Skickat till mig från mosters kille




 Hampus har somnat under Monster Jam
 Haha, klart jag var tvungen att ta ett mobilfoto
 Vem kan somna under Monster Jam? :p



 Amanda sover, barnpassningen gick otroligt bra :)
 Taget med min mobil 




SAS lösning?

Det amerikanska lågprisbolaget Jet-Blue har kommit med ett erbjudande som innebär att deras kunder får resa obegränsat med inrikesflyg i USA för en fast summa på $599, motsvarande cirka 4400 SEK. Jag tror på denna idén, det är ett mycket bra sätt för flygbolaget att få sina plan fulla, inga tomma platser.



Hade vi varit en månad i USA nu när vi åker så
hade vi utan tvekan hoppat på detta erbjudande :)

Hade inte detta varit en bra idé för SAS att ta efter nu när det går så dåligt?
Erbjud kunderna att flyga obegränsat inom norden för en fast summa.
Finns nog många som skulle hoppa på det, tänk bara vad häftigt att bara kunna dra till t.ex. Sthlm över en dag, gå på en show eller något och sedan hem igen :)
Sen är ju USA mkt större än Norden, så summan får ju vara mindre än 4400 kr.
Eller varför inte, erbjud kunderna resa i hela Europa. DÅ hade folk slagit till! =D
Tänk sikket jäkla klipp för företag! Det hade tom kunnat kosta en tusing eller två extra för företag, de hade ändå sett det som ett klipp.



Nu har ju SAS knappt en chans att klara sig, för billiga kan man inte anklaga dem för att vara. De konkureras ju ut av andra färdmedel och framför allt andra bolag. När man söker på en flygresa mellan t.ex. GBG och Sthlm så är inte SAS billigast.

Jag gjorde en exakt likadan sökning på en tur och retur resa för en person på SAS hemsida och Malmö Aviations hemsida så blev resultatet följande;
SAS 1347 kr
Malmö Aviation 1303 kr

Fast sure, jag propagerar fortfarande för att man ska boka via Flygresors hemsida, de är alltid billigast. Där kostade exakt samma resa 1244 kr. Då flyger man med SAS till Sthlm och Malmö Aviation tillbaka till GBG :p

Men i vart fall så tror jag på idén om ett månadskort på flyg.
Vaför inte, det är på tiden. Det finns ju månadskort för buss, tåg osv.

Va tror ni om idén?




Sverige, ett avundsjukt land!

Läste precis en artikel på aftonbladet.se om en liten ekorre som var nyfiken. Hur söt som helst. Men varför måste det alltid finnas folk som ska vara negativa?

Läs artikeln!
Det står bla så här i den;

Ekorren såg sin chans och hoppade framför kameran. Nu har den lilla bildsabotören blivit världskändis.

Melissa Brandts och hennes make ville ta en bild på sig själva under semestern vid kanadensiska sjön Minnewaka.
Bilden skulle tas med hjälp av en självutlösare, skriver Daily Mail.

De ställde kameran på en sten och satte sig med ryggen mot den vackra sjön.

Men sekunden innan bilden togs dök en oväntad besökare upp.

En liten ekorre såg kameran och sprang rakt mot den. Den hann precis i tid för att förevigas på bild.



Istället för att tänka "Vilken rolig upplevelse" osv så finns det de människor som är negativa och måste kommentera att detta måste vara fejk osv. Detta är så typiskt svenskt, varför kan man inte bara unna folk lite lycka? Varför måste alla vara så jäkla avundsjuka. I Sverige kan ingen ha det bra utan att någon ska vara där och peta.

Detta var några av kommentarerna;
Jag tror att kameran själv har ställt in fokus på klippan i förgrunden. Notera att paret bakom är i oskärpa.

Tycker också den verkar skum... Är hängiven amatörfotograf och har ännu inte stött på en kamera, vars självutlösare ställer skärpan *efter* att man har satt igång den. Skärpa, liksom exponering, brukar alltid ställas in före. Hmm...

Skulle inte förvåna mig om den har blivit photoshoppad in eller är en stoppad ekorre. Man kan ju också undra hur det kommer sig att fokusen ligger på ekorren och inte på paret samt varför dom inte sitter i centrum av bilden. Bilden är rolig, men i dessa tider så e ju chansen 10gånger större att den är fake, än att det faktiskt har hänt.

Dagens visdomsord
Sluta vara så jäkla avundsjuka, stötta folk och unna dem lite lycka! Någon gång är det din tur! Alla kan inte vara på topp hela tiden och framför allt inte samtidigt. Och till er som har det bra - skit i vad alla andra säger och tänker, skryt inte, men var lyckliga!


Myskväll med min bästaste!

Nu på kvällen har jag varit hemma hos min bästaste Jessica, vi har druckit kaffe och ätit choklad, skvallrat och planerat lite småsaker :) Det har varit supertrevligt och det är verkligen tråkigt hur sällan vi ses, men så blir det väl när man jobbar olika tider osv. Mycket mysig kväll i vart fall! =)



Så nu ska jag hoppa i sängen, äntligen fredag imorgon - långhelg också ;)
Nattinatt


Dagens låt; Vill ha dig igen

Style - Vill ha dig igen


Ikeakatalogen 2010



Idag släpps den, Ikeakatalogen 2010.

Älsklingen är på långkörning till Stockholm så jag har egentid när jag
kommer hem och vad kunde vara bättre än om det låg en sådan här
skönhet innanför dörren och väntar på mig när jag kommer hem?! ;)

Någon mer än jag som är frälst i denna katalog?

Korkade män på jobbet

Jag brukar inte ha PMS men denna månaden är extrem, faaan va ont jag har!

Och alla puckon till gubbar på jobbet är dumma i huvudet.
När jag har ont vill jag vara för mig själv och blir väldigt lättirriterad.
De vet förvisso inte att jag har tjejvärk, men när man inte är sitt vanliga glada och pratiga och verkligen visar att man inte vill att någon stör en, varför ska de då envisas med att tjöta på en?

Det kommer kommentarer som;
Varför verkar du så ledsen? Ryck upp dig! Vaknat på fel sida idag? Är du sur?
Och när man väl häver ur sig "Jag har mensvärk, låt mig va!"
Då skrattar de lite och kommer med ännu dummare kommentarer som;
Ta en Alvedon! eller Haha, det är ju bara lite magvärk.

Korkade män + Tjejvärk = Dålig kombination  Hehe...
Ahhhhhhh... hem och lägga mig på soffan? Ja tack!

Förhandsvisning av The Ugly Truth

Nu ska jag och syrran på en riktig chickflick film.
Vi ska nämnligen på förhandsvisning av The Ugly Truth,
en film jag sett fram emot länge och tänkte se i USA när vi är där,
men men... gratis é gott och att få se den nu istället för om en månad är inte fel :)

Hoppas den är bra, men troligen! =)
XoXo

Telefonbilder, del 1

När jag lämna in min mobil för lagning för två veckor sedan så tömde jag den på alla bilder och mms jag hade i den. Roligt att titta igenom, för det är sånna bilder man nästan aldrig tittar på bara sådär :)
Tänkte vara så snäll att jag ska ge er en liten sneakpeak på en del av dem ;)
Ber om ursäkt för kvalitéten på en del kort ;)



  Min första babe, fungerade super när den väl funkade :p
Kortet mms:ades till mig från min älskling;
Han hade en körning till ett företag efter att jag sålt bilen, och där stod den!





 Ällingen har en "fin" solbränna!
Kortet taget av mig efter att han varit på ett bilrace



 Drink på balkongen på Mallorca
Kortet mms:ades så snällt till mig från min svärmor när de var där på semester.



 Zorro, mammas och pappas ena hund.
Kortet mms:ades till mig från min mamma när de var på väg hem med skrutten efter de hämtat honom



 Publikhavet på Bruce Springsteen konserten 2008
Kortet taget av mig!




 Bonzo, mammas och pappas ena hund, den äldsta av dem =)
Kortet taget av mig under en promenad.





 Santorini, under vår båtluff 2008
Bilder tagna av mig. Lovely!


Nya Göteborgsloggan

Nya Göteborgsloggan är designad och klar. Resultatet blev;
go:teborg

Jag kan tycka att den inte är något direkt nytänkande, men samtidigt väldigt bra. De har vänt ö:et 45 grader åt höger och läser du snabbt blir det Goteborg, lite bättre för turister, men samtidigt vet vi som bor här att ö:et gömmer sig där i ;)
Tråkigt att den är fett lik re:members logga bara, kom på något eget!

Läste att projektet med att ta fram den tog 1 år och kostade 965 000 kr
Hahahaha... ett barn kan för fasen komma på denna loggan på fem min. Ge ungen en tjuga så är han/hon supernöjd :p Nä men helt ärligt, 1 år? 965 000 kr?
Kan inte se realismen i detta för denna loggan.

Vad tycker ni om designen?

Onödig update

Nu går jag som på nålar, det finns ingenting att göra och det börjar bli lite tråkigt.
Nästa vecka börjar folk rulla in igen så jag hoppas mängden arbete ökar också :p

Hjärtat har varit hemma från jobbet, migrän stackarn, finns det något värre!? =(
Hoppas dock det går över tills jag slutar så han orkar följa med på fikan, annars får jag åka själv, gör inte så mkt egentligen, tråkigt bara när jag inte har någon radio i bilen, hehe... får ringa och fråga, ska han inte med får han leta upp radiokoden eller lägga min iPod på laddning :p

Har suttit med resan ett tag nu, finns så mycket jag vill se och göra men så lite tid vi har på oss och vi vill ju absolut inte stressa. Får se vad jag väljer bort.
Kan ni tänka er att hotellen i Las Vegas tar ut nästan den trippla summan om du bor hos dem över en helg =O

Exempel;
Hotell Luxor 4 nätter på vardagar cirka 1200 kr,
samma antal nätter men över en helg tar de ut 3200 kr.

Sjuuukt, men förståligt, haha...

Nä det är ju faktiskt fikapaus, så jag ska ta en break från datorn!
Later...

Allmänt lugnt!

Idag känns som en såndär bra dag, när allt bara flyter på och man är allmänt lugn i kroppen. Kom till jobbet och började morgonen med ett betalkort som är sååå jäkla jobbigt, men vad gör det idag? :)
Fick även se en bild på lille bebisen som vännen fick i söndags, så otroligt söt =D
Grattis N !  =D


Sitter med en kopp te, det är inte speciellt mycket att göra på jobbet idag så jag tar det lugnt. Kommer nog varva jobb med festplanering och försöka få så mycket som möjligt gjort ang festen, det börjar ju närma sig nu :)


Sen efter jobbet ska vi iväg till en arbetskamrat på fika, mycket trevligt, ska bli trevligt. Sedan ikväll är det finalen av Paris Hilton, så då blir det systerkväll =D


Nu ska jag dricka upp mitt te och filosofera vidare ;)
XoXo


Linje 123 kapad

Ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Mr Blue kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Veteranen Zachary Garber, är polisen som förhandlar med kaparna och får de inte sin vilja igenom, kommer de att börja döda en efter en i gisslan. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån, fångade i en tunnel, omringade av poliser.



Den var helt okej, hade sina ups and downs kan man i alla fall säga :)
Men sevärd!

Betyg: TTT½

Kortis!

Kalaset var supermysigt
Filmen var helt okej
Jag är dötrött så det blir inte mer uppdatering än så, återkommer imorgon!
Sov gott!

Jo förresten;
En tjejkompis ligger inne på BB och ska föda när som helst, så jäkla skoj!
=D
Vet dock att det blir en flicka, men ändå... spännande!

Nattinatt

Supersöndag

Shoppingen igår blev en knallrosa bikiniöverdel, endast 25 kr, sikket klipp =D
Så den följer med till staterna, hehe...

Sen efter lite shopping åkte vi iväg och handla lite gött att äta och så åkte vi hem tillsammans med en killkompis och satt på balkongen och åt, drack vin och öl och tjöta, mycket trevligt. Sedan såg vi en film, jag kommer dock inte ihåg va den hette, men ska skriva om den senare, det lovar jag :)

Idag har jag varit duktig och klippt gräset och om en stund ska vi iväg på kalas för min farmor som fyller imorgon och sedan ikväll blir det bio.

Men nu kommer min kusin på besök så jag får dra mig :)
XoXo

Shopping på schemat

Gårdagskvällen var supermysig med grill och kubb :)

Har haft en soft morgon med sovmorgon till halv tio och sen en dusch och slapp.
Nu bär det av in mot stan för att kolla presenter till massa folk som envisas med att fylla år i augusti, hehe... Men jag älskar att köpa presenter så det blir skoj. Ska köpa lite t-shirts till ällingen också, tröttnat på hans nuvarande ;)

Sen ikväll får vi se vad som händer och fötter...
XoXo

En snabbis...

Vi är på språng, blev ändrade planer; ingen bio, grillning med lite vänner istället.
Det är för fint väder för att sitta inne på en biograf :)

Ville bara önska alla en toppenkväll

Vardagslyx och egentid!

Unnade mig lite vardagslyx och egentid. Älsklingen hade mycket att göra på jobbet och jag hade ingenting på nästan hela dagen, så jag kompade ut halv ett.

Åkte och handlade och nu har jag precis ätit lite räkor och en avocado, ska äta lite mintchoklad och läsa nya Vagabond, där det bl.a. står om båtluffning i Grekland och Napa Valleys vindistrikt. Lovely! =)



Köpte lite smörgåstårta också som vi ska äta när han kommer hem, stackarn har haft så mycket att göra att han inte ens hunnit äta lunch.

Nepp, ut i solen med min tidning och gotta sig nu när det väl är sommar igen ;)
XoXo

Håll koll på tiden idag!

Håll koll på tiden i dag. När visarna står på 12.34,56
infaller nämligen en historisk tidpunkt som kan förändra ditt liv.



Klockan 12:34:56 i dag, den 7/8 2009 är en historisk tidpunkt.
Då bildas nämligen sifferkombinationen 123456789.
- Det är då man ska tänka på något som man verkligen vill ska hända,
säger numerologen Eva Jonsson Lundberg

Va ska man säga?
Är man vidskeplig så tror man säkert på det, men samtidigt, det kan ju inte skada att tänka en tanke. Är ju varken tidskrävande eller jobbigt, det gäller bara att titta på klockan i rätt sekund, haha...

Det är ungefär som det man körde med när man var yngre, om klockan visade t.ex. 22:22 eller 11:11 eller något sådant så fick man önska sig något. Eller ungefär som man önskar sig något när man blåser ut ljus i tårtan.

Tänk egentligen hur mycket sådant här det finns, herregud! =)

Uttråkad! Äntligen sista dagen!

Nu sitter jag min siste timme i växeln här på jobbet, otroligt skönt. Segare jobb får man leta efter, händer knappt någonting första timmen och hittills idag har jag (på 30 min) svarat på noll samtal, NOLL =/
Tiden går inte lite långsamt *pust*

Äntligen fredag - äntligen snart helg.
Ikväll ska vi på bio med min syster och hennes kille, sedan imorgon kommer mitt hjärta Jessica förbi. Söndag är det ännu oklart vad som händer, det beror på vädret, men jag hoppas det fortsätter som nu med massa sol =D



Igår blev jag så jäkla sugen på Twist, ni vet godiset, ällingen kallar det för pensionärsgodis men wtf, gott gott gott :p
Blev i vart fall dööösugen, så idag efter jobbet måste jag iväg och köpa en påse, kan jag smaska på den under bion, hehe...
Mmm... nu blev jag sugen igen, haha... =)



Nepp, nu ska jag fortsätta sitta och vänta ut tiden. ROLIGT! =(
XoXo

Behov av semester!

Eftermiddagen spenderades hos svärföräldrarna med sushi, mumma!
Sen när vi kom hem slängde jag mig i soffan och här sitter jag än, i mörkret, inte ens orkat tända lamporna nu när det blivit mörkt ute. Är så jäkla trött, extremt, behöver verkligen semester! Men nu jobbar jag nästa vecka, sedan är jag ledig kommande måndag, ska bli gott!

Så nu ska jag gå och lägga mig. Får se hur jag ska klara dagen imorgon, Shopaholic-boken är utläst och jag har ingen ny att påbörja ännu. Får se om jag hittar någon annan bok i mina gömmor :)
Nattinatt allesammans

Proffs byts ut mot wannabe!

Läst på aftonbladet                 
            Victoria Beckham ny domare i "Idol"                              
         Paula Abdul slutar som "Idol"-domare.                             
Och ersätts av Victoria Beckham.                            
Paula Abdul tar farväl av det oändligt populära    Till en början ska Victoria Beckham vara domare i två avsnit

Hmm... mmm... va säger man? Hahaha... Visst hon var med i Spice Girls, för sådär 10 år sedan, men soloartist, nja... den kamma hon inte hem speciellt bra. Och nu ska hon vara domare i USA's största sångtävling!? Låter helt vrickat.
Hur kan de ersätta någon som Paula med Victoria!?

Vad tycker ni?

Källor säger till People att Abdul tre veckor innan starten av den nionde säsongen av USA:s populäraste tv-program inte hade erbjudits något nytt kontrakt.

När programledaren Ryan Seacrest samtidigt kunde hösta in motsvarande 315 miljoner kronor för ett nytt treårskontrakt fick det tydligen vara nog.
- Står det på Aftonbladets sida

No shit! Jag hade nog också bett dem fara.
Och hallå, hans jobb - 315 miljoner för tre år, en månadslön på nästan 9 miljoner, sjuuukt! För vaddå!? =/ Visst han ser jäkligt bra ut och visst att det är han som gör hela programmet kanske eftersom han är programledare, men 9 miljoner i månaden? Lågkonjutur, vad är det? Haha...


Receptfria läkemedel i affärer

Jag kanske är lite efter...
 Men jag läste idag att apotekets monopol har gått ut och de säljs ut.

Så här stod det bl.a. på gp.se
Redan till vintern kommer dock Coop att sälja receptfria mediciner i sina butiker. Den första november blir det tillåtet att sälja receptfria mediciner som till exempel huvudvärkstabletter.
-Vi håller på att se över sortimentet just nu, säger Janne Pettersson.

Jag tycker det är bra, varför ska man inte kunna slänga ner ett paket huvudvärkstabletter när man ändå är och handlar? Varför ska man behöva åka runt mellan massa olika ställen och stå i flera köer? Detta är bekvämare och mer tidseffektivt. Perfekt!

Gör detsamma med systembolaget tycker jag. Sverige är ju bland de få länder som har en egen affär för alkohol, visst det är bättre ut synvinkel att det är bättre övervakning av alkolister och unga, men samtidigt är det ju så att allt som är förbjudet är mer intressant. Alkohol skulle inte framhävas lika mycket om det säljs i matvarubutiker och kom igen, vill en ungdom få tag i det - då får de tag i det på ett eller annat sätt, var det än säljs.

Död fågel

Var hos min moster med familj efter jobbet, åt lite mat och fikade och alla mina andra kusiner från mammas sida var också där så det var supermysigt. Och sikket väder vi haft idag, herregud va gott - sommar! =D
Synd att man inte är ledig sådanna hära dagar bara :p

Sen när vi kom hem tog jag en dusch och kollade på Bachelorette.
När det var slut skulle jag kolla ut för att se vad det såg ut att bli för väder imorgon. Men på rutan var det massa smuts så jag öppnade balkongdörren och där på bänken låg en liten pippi, usch...



Verkligen hemskt, jag hatar sånt där. Det är vid dessa tillfällen det är bra att vara sambo, haha... Så han fick ta tag i den där så den försvann. Hade jag bott själv hade jag väl ringt Anticimex eller något, haha... närå men fy f-n! =/

Bedtime!

Lunchbreak

Nu sitter jag hos mamma och pappa, har lunch. Så jag var här och lämnade ägg och passar på att snika till mig lite mat :)
Blir ris och kyckling som min syster gjort - tack älskling ;)

Det är svinvarmt ute och lite att göra på jobbet så jag känner inte alls för att åka tillbaka, men det är bara 4 timmar kvar så jag överlever. Efter jobbet blir det en sväng till min moster med familj på fika, får se om lillan börjat springa runt ännu, hehe... ska i vart fall bli trevligt.

Nepp nu plinga micron till så food-time.
XoXo

Pride and Glory

Här har ni en film värd att se. Lite småseg emellanåt och svårförståelig i början men orkar man bara ta sig igenom starten faller alla bitar på plats under filmens gång och det hela slutar i en bra "kriminaldrama".

Med en polismördare lös sätter polischef Francis Tierney SR sin son Ray Tierney som ansvarig för utredningen. Motvilligt tar Ray på sig uppdraget då de mördade poliserna jobbade under hans bror Francis Tierney JR och svåger, Jimmy Egan. På ytan ser det ut som ett vanligt narkotikatillslag som gått fruktansvärt fel. Men allteftersom Ray gräver djupare inser han att någon måste ha tipsat om tillslaget. Någon inom polisen. Vad värre är, bevisen pekar i en otänkbar riktning: mot hans egen bror och svåger. Något som får ödesdigra konsekvenser i valet mellan sanningen och lojaliteten till familjen. 

 

Betyg: TTT½

Otursmorgon!

Sikken morgon, sikken jäkla början på dagen!



Det började med att jag vaknade imorse, för sent och med en jäkla skallebank. Det regnade ute och jag stressade på mig kläder och packade ner frukost och lunch. Eftersom restaurangen på jobbet har semesterstängt denna vecka så finns det heller inte några vanliga muggar att dricka kaffe ur, så jag slängde ner en sådan också - allt i en papp påse.

Åkte iväg till jobbet, hoppade ur bilen och snubblade till - påsen hamnade på marken och när jag tog upp den igen så gick botten sönder, allt ramlade ut - locket på lunchboxen föll av och all soppa rann ut på marken, muggen gick i tusen bitar och alla jobbpapper blev pisseblöta. Inte nog med det - det var bara att springa in på jobbet och slänga sig i växeln eftersom jag redan var sen.

Så nu sitter jag här; fortfarande huvudvärk, ingen lunch och massor med lådor och grejer att göra rent när min växeltimme är över *pust*

När man har en morgon som denna...
...då vet man att resten av dagen blir skit också :p

Testade något nytt!

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt. Efter mitt förra inlägg hörde jag glassbilen och blev dösugen på glass så älsklingen fick springa ut och köpa nya Pucko-glassen åt mig, hehe... jag skulle ju självklart sprungit själv om det inte var för att håret var inlindat i en stor turban av handduk :p



I vart fall, den var en besvikelse måste jag säga :(
Puckosmaken var, nja, inte riktigt där. Tyvärr.
Då tycker jag Diplom Is glass Coco är bättre...

Så kvällen bestod av glass, Lotta på Liseberg och Lipstick Jungle.
Nu ska jag krypa i säng, ny dag imorgon.
Nattinatt

...får en syster

Har varit en slapp eftermiddag; legat på soffan, tagit en varm dusch och nu har jag precis ätit löksoppa och rostat bröd *mumma* Ska läsa lite och sedan blir det Lipstick Jungle vid nio.

Läser nu fjärde boken i Shopaholic serien, har idag läst halva boken hehe... jag får nog ta det lite lugnt med den, så den håller veckan ut i alla fall :p



Gav de böcker jag läst till min syster och hon blev lika fast som jag :)
De är alldeles underbara tjejböcker som passar perfekt dessa regniga dagar.
Mmmm... nä ska göra mig en kopp te och mysa ner mig ;)

XoXo

Sommaren med Göran

Vi såg ju denna filmen i fredags med mina föräldrar, alla som känner mig vet att jag hatar svenska filmer, men jag måste säga att denna var över förväntan. Ingen wow-komedi, men den var bra, roligare än många andra svenska. Kan dock inte säga att jag rekomenderar folk att spendera bio-pengar på den, tyvärr...

Sommaren med Göran utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv.
Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början i jakten på den stora kärleken och kuliminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.



Betyg: TT½

Långfilmsdebuterande Peter Magnusson är känd för den breda publiken genom tv-serien Hey Baberiba tillsammans med David Hellenius och Christine Meltzer. Vi ser även de i filmen tillsammans med Mirja Turestedt, Moa Gammel, Peter Dalle, Dan Ekborg och Alexandra Rapaport. Peter har skrivit både manus och spelar huvudrollen.

Jag måste i alla fall ge filmen cred för deras roll lista, alla var verkligen superbra skådisar och mixen av människor har de fått ihop perfekt!

På språng...

Gårdagskvällen var mysig;
massa choklad, prat och en film med en go tjejkompis :)

Nu sitter jag hos mamma och pappa. Ällingen är ute och hjälper pappa med huset och jag och syrran ska snart åka iväg och gå i lite affärer. Så jag hinner inte skriva så mycket nu, men återkommer i kväll ;)

XoXo

Egentid!

Kvällen igår var supermysig och jag umgås definitivt alldeles för sällan med mina föräldrar.
Update om filmen kommer...

Idag har ällingen varit nere hos mina föräldrar och hjälpt dem med huset de målar om, så jag har nu haft cirka fem timmar för mig själv, och det har varit alldeles underbart! Sa att jag skulle komma ner till dem men tiden har bara flugit iväg och jag kände att det var skitlängesen jag bara var helt själv och andades, det var definitivt välbehövligt.
Jag har duschat, slappat, kollat film och bara varit - Lovely!

Sen har jag smidigt lite tankar men de är ej klara, så jag återkommer ;)

Nu kom ällingen hem...
Vi får väl se vad som händer under resten av dagen / kvällen
XoXo

RSS 2.0