Serierna är igång! =D

Nu börjar Ugly Betty, serierna är igång, äntligen! =)
Att slappa framför en serie på veckodagarna, det är avslappning, och framför allt på onsdagar då Grey's går, som börjar imorgon by the way, äntligen! Överlycklig! Grey's, det är total egentid till 100% =D

I vilket fall som helst, nu Betty...
Kvällens avsnitt;
Betty planerar att fira sin födelsedag med Henry, men Charlie dyker upp och äventyrar hennes planer. Wilhelmina försöker komma emellan Renee och Daniel genom att avslöja hemligheter om sin syster.

Uppdatering:
Underbart avsnitt =D
Fast tycker Betty ska bli tillsammans med Gio :p

Nu om en liten, liten stund börjar Desperate Housewives =D
Lovely evening!
Kvällens avsnitt;
Lynette får reda på vem som orsakade branden på Ricks restaurang. Bree ställer ett ultimatum riktat mot Orson. Susan börjar umgås med sin före detta man Karl.
Uppdatering:

Ojojojoj... I love! I love! I love!
Desperate Housewives är ju utan tvekan den näst bästa serien :p
Någon som kan gissa vilken den bästa är? Längtar tills imorgon, hehe...

Nattinatt!

Aktier

Jag har köpt aktier, haha... jajjamän. Aktieanalytiker e man :p
Nä men gjorde det mest för en rolig grej, sen får vi väl se vad som händer.
Köpte Volvo A, hade fått några från jobbet innan så det är ju lika bra att köra på samma spår :p
Tänker långsiktigt - Volvo är ett så pass stort företag i Sverige så det kan inte läggas ner, samhället kommer inte tillåta det. Och fortsätter dollarn att gå upp i samma takt som den hittills gjort kommer de också börja gå plus på den amerikanska marknaden igen. Och om, Volvo blir uppköpt av någon jätte med massor med pengar då jäklar, haha... Allt det här med varsel hit och dit är ju bara för stunden, så om ett halvår/ett år är alla anställda igen och allt går bra... Det har hänt förr och kommer hända igen efter denna perioden.
Shit vad duktig man ska va då! Haha... Nä men gör det för en rolig grej bara, men det är allt lite intressant! ;)
Hur det kommer sluta återstår dock att se :)
Over and out

Irritationsmoment!

Tisdag... ny dag och nya tag. När kvällen varit sisådär är det alltid gott att vakna morgonen därpå och känna att det är en ny dag och man kan börja om på nytt, glömma allt gammalt och ta nya tag. Så känner jag idag :)
Det var inget speciellt som hände igår kväll men älsklingen min ligger hemma och är sjuk och jag kände mig allmänt hängig, illamående, febrig och så igår och sjukdomar gör mig irriterad. Jag vet, jag är en kass flickvän på det planet, men jag hatar verkligen när andra (inkl jag själv) är sjuka. Jag klarar inte bara av det, tycker han är i vägen och bara allmänt jobbig. Men stackarn mår ju dåligt och försöker så gott han kan att inte tjata eller något sånt, men ändå så blir jag bara irriterad. Nä, dumma mig! :(
Förlåt älskling!

Idag efter jobbet hade jag tänkt börja ta tag i ett nytt rum hemma i lägenheten, vi gjorde ju hallen för ett tag sedan och det blev så himla bra och jag tror verkligen på den idén att ta ett rum i taget, blir extremt mycket bättre då, man får tid att tänka till och det blir exakt som man vill :)
Vet bara inte vilket rum jag ska färdigställa härnäst, tror badrummet är lättast... det eller köket! :)
Vi får se :)

Nu ska jag fortsätta jobba...

Låtsas-bäbis

På Tv4 går just nu ett program som heter Älskade låtsas-bäbis, jag vet inte vad jag ska säg... visst att alla gör som de vill och vissa inte kan få barn, men mmm... detta känns lite skumt. Men samtidigt intressant att titta på.

Älskade låtsas-bäbis

Brittisk dokumentär från 2008. Här undersöker man varför kvinnor spenderar tusentals kronor på dockor som ser ut som riktiga bebisar. De älskar dem som om de vore deras riktiga barn och tar med dem på promenader, gosar med dem och till och med byter deras blöjor. I programmet medverkar bland andra dockmakaren Jamie, som har fyra egna barn, och nu uppfyller andra kvinnors drömmar genom att skapa "bebisar" efter kvinnornas önskemål. Kvinnorna består av allt från kvinnor vars barn är vuxna, mor- och farmödrar som bor långt ifrån sina barnbarn och kvinnor som väntat för länge på att skaffa egna barn´.

Slutar förvisso om en kvart, men kolla på det sista, så förstår ni vad jag menar! :)
Går även i repris på lördag, 4 oktober kl 12.40-13.30 på Tv4

Här kan ni läsa mer om tjejen som tillverkar bäbisarna, samt se på bilder.


Datahaveri!

Dagen på jobbet började med datahaveri, jajjamän skitskoj, kunde inte jobba... vid halv nio sattes allt igång men då var jag på möte med min chef, efter det hade jag frukost och när jag kom tillbaka var datasystemet åter nere, självklart. Satt i receptionen halv elva till elva och efter det funkade datan och vid halv tolv slutade jag. Ojojoj vad mycket jag gjort idag, haha... fanns förvisso inget mer att göra än det jag hann med på den halvtimmen, men ändå, känns lite meningslöst.
Åkte till banken och satte in försäkringspengarna som jag fått hem på en sån utbetalningsavi, känns jätte uppdaterat och 200-taligt att få hem en sån avi, haha... nä då, 45 minuter väntan på banken och sen var man på väg hem :p

Mamma är nyopererad så jag sitter givakt för henne, sen har jag en älskling hemma som mår dåligt också så det blir att passa upp på honom också, men det gör inget för jag älskar dem ju båda mest i världen :)
Solen skiner och jag känner för massor, men får se vad som händer... ska försöka ta det lugnt bara och vara en duktig pass-opp :p Haha...

Nepp, nu ska jag sätta på en maskin och ringa mamma!
Ciao

Barnfri

Då har barnen åkt hem och två tröttisar sitter här i soffan :p
Efter frukosten imorse åkte vi till slottskogen och gick runt, gott väder - lite småkyligt men sol, tog en fika också innan vi åkte hem. I bilen somnade alla barn plus jag, haha, svintrötta hela bunten.
Men det har varit skoj i alla fall :)

Vi funderar på att åka till Liseberg och handla en fräck body till lilla Amanda som vi såg, skithäftih verkligen =D
Såg den igår, men det var så himla mycket folk och med tre barn + barnvagn så fick det vänta, hehe...
Så det planerna för dagen, om vi orkar ta oss upp ur soffan...
Sen ikväll får det bli pizza och tv, INGET annat, haha...

Nu ska jag pussas lite :)
XoXo

Barnslig dag!

Turen till äventyrsbadet i Lerum var mycket lyckad och alla hade jätte roligt. Intressant att lilla två-åringen tyckte den stora ruschbanan var roligast men var rädd för att bli doppad i vattnet. Haha... jaja...
Efter badet åkte vi vidare till Liseberg där vi åt lite och spenderade eftermiddagen, mysigt!
Sen åkte vi hem, så nu är vi fem tröttisar här hemma. Baby spelar Buzz på PS2 med de två äldsta och den minsta underhåller sig själv med en balong, haha... lättroade! ;)
Själv äter jag en yoghurt och unnar mig 5 innan jag ska leka mamma igen :)
Får se om vi hittar någon film så får det bli det och popcorn ikväll också, igår såg vi Kung Fu Panda, eller som två-åringen säger "Kung Panda Kung" Så himla söt =D
Nepp, back to reality!
Ha en bra kväll!


Vattenpalats

Nu har jag tre barn här, vi har precis ätit frukost och ska iväg och bada i Lerum.
Lite tråkigt att det är så mulet för vi tänkte ju gå på Liseberg, men vi får se, kanske klarnar upp under dagen så kan vi gå efteråt :)
Smitit in i sovrummet nu och ska packa badkläder, men var ju bara tvungen att updata bloggen också :p
Men nu måste jag smita.
Ha det bra sålänge...

Vad gör man?

Äntligen fredag, det är så mycket lättare att jobba på fredagar, är det för att det är helg sen kanske? Hehe ja jag är naturligt blond! :p
Nä då, det ska bli riktigt gott med helg, trots att vi ska ha tre ungar hos oss, ska bli mysigt!
Får se vad vi ska göra, beror mycket på vädret också...
Fre Delvis soligt 16 °C | 10 °C  ---  Lör Mestadels soligt 16 °C | 11 °C --- Sön Klart 14 °C | 8 °C
Ser ju ganska bra ut i alla fall :)
Ja vi får se...

Har börjat få ett munsår också, jag får verkligen aldrig munsår, men nu verkar det som jag fått ett på insidan läppen, jätte konstigt, vad gör man åt sånt? Haha, helt nollad, vet ju knappt hur munsår ser ut! :p
Kan det bero på att jag håller på att bli förkyld? Eller har jag bara bitit mig i läppen? Hmm... ska till apoteket och se vad de säger innan det slår ut helt bara!

Ska till naprapaten idag också, underbart ska det bli! =D
Sen ska jag handla och städa lite innan vi åker för att hämta dem små...
...men först är det jobb fram till lunch!
Later...

Sugen på bebis!

Precis hemkommen från min moster och hennes kille, de har en liten dotter på cirka en månad, så himla söt. Ni har säkert sett bilderna här på lilla Amanda, underbar!
Jag är ju som sagt ändå 24, men varje gång jag träffar den lille eller så, så blir jag himla sugen på bebis asså. Passar inte riktigt just nu, av fler än en anledning, men gu så söta!
Nä det får vänta i typ två år till i alla fall :p

Om en halvtimme kommer Hell's Kitchen på TV. Hade totalt glömt att det skulle komma så det var en trevlig suprise :p Blir nog morötter och hemmagjord dip, mumma!
Imorgon är det halvdag, ska bli gött... jobbar halvdag måndag och tisdag också, livsfarligt. Kommer börja vilja jobba halvtid för gott sen kan jag tänka mig, haha...
Nä nu ska jag skala morötter och glo på tv.
Natti...

Från fyra till tre...

Mornarna går jätte fort och eftermiddagarna släpar sig fram.
Solen lyser ute och arbetet är segt.
Med andra ord - Jag vill hem! Haha...
Nä då det funkar, inte långt till helgen nu, thank god!

Vi gick från fyra barn i helgen till tre, gör inte så stor skillnad men det känns lite tråkigt. Vet ju hur roligt hon tycker det är att vara hos oss och hon hade varit jätte ledsen för hon trodde att vi skulle bli ledsna. Men hon är bjuden på två klassfester och det är klart hon ska gå på dem :)

På lunchen ska vi se kort en tjej har tagit när hon var i Peru, ska bli jätte roligt.
På tal om det så är det ju nu... haha...
Later...

Intressant...

Var på morgonmöte imorse, blev sagt en hel både bra och mindre bra, men jag satt mest i min egna lilla värld och för allt som sades växte min ilska, eller ilska, tror det mer är en form av besvikelse blandat med frustration. Jag bestämde mig i alla fall för att ta tag i det och känner inte att jag har speciellt mycket att förlora, så jag stegade in till en av cheferna och sa vad jag tyckte. Bra eller dåligt, haha det märker vi :p

Det är allt som hänt än så länge, räcker för två timmar! :) haha...
Nu ska jag i alla fall äta frukost!
XoXo

Nu är det slut för idag...

 Idag har varit en riktigt seg dag, nästan ingenting att göra och fint väder ute.
Man längtar ju bara hem, men kände inte riktigt att jag kan med och gå idag med tanke på att jag bara ska jobba halvdag på fredag och kanske vara ledig på måndag. Man får ju vara här lite också kanske :p
Men nu är det bara tio minuter kvar innan hemgång, ska bli gott.
Ska hem, ta en huvudvärkstablett och vänta på hjärtat mitt så vi kan åka till hans mormor och morfar och fika.
Toppen att det är så fint väder, blir till att sitta på deras balkong :) *mys*

Senare ikväll blir det väl till att städa lite mer hemma, ta en lång go dusch och förhoppningsvis hinna se nya avsnittet av Prison Break, himla spännande nu :) Skoj att se dem utanför ett fängelse också. Ja jag är helt såld, och nästa vecka börjar verkligen alla serier jag följer, höstmys!
Tisdag 30 sep Ugly Betty & Desperate Housewives
Onsdag 1 okt  Grey's Anatomy
Söndag 5 okt (Gordons Ramsey's The F-word) & Gossip Girl
Ja det är mycket nu :p

Nu är det hemgång i alla fall...
Later...

Ny jobbtelefon!

Fått ny jobbtelefon, lite töntigt att vara glad för det kanske, men jag tycker allt nytt är roligt :)
Gick från en stor klump till telefon där knapp 4 knappt funkade och knapp 8 funkade när den ville till en liten smidig och ganska snygg mobil. Roligare också :p

   Så detta är vad jag fick :)
Sony Ericsson K530i

Nu har snart halva arbetsveckan gått redan, tiden går oerhört fort alltså, men det är väl tur det :)
Efter jobbet ska vi hem till älsklingens mormor och morfar på fika, ska bli mysigt, var längesen vi var där tyvärr. Man har så mycket annat inplanerat så det blir alldeles för sällan och det är tråkigt hur man prioriterar ibland men... ingen idé att sitta och babbla om det i efterhand, bara se till att ändra sina rutiner ;)
Nu är det i alla fall lunch snart...


FY FAN Matti Juhani Saari, FY FAN!!!

  Matti Juhani Saari
Polisen förhörde honom dagen INNAN han sköt hej vilt omkring sig på skolan, men fann ingen orsak att ingripa...
Vad är det för jäkla skit, han provsköt på YouTube och hatade den mänskliga rasen.
Hmm... undra om det är något fel på killen!? Tro fan det är! Ursäkta mig men blir bara så fruktansvärt arg när oskyldiga människor, framför allt barn, får sätta livet till för att någon idiot fått för sig att han hatar människor.
Hur kan man hata människor? Man är ju en själv.
Ok han sköt sig själv också, men... hade inte det räckt då!?
Fast då hade det blivit en tragedi i media att han tog livet av sig, hur man än vänder och vrider på det så har han "vunnit", sikket svin...
Och visst är det svårt för polisen att sålla bland alla idioter men... ja...
Nä jag lider verkligen med alla de anhöriga till skadade och döda!  

"Polisen hörde den misstänkte Matti Juhani Saari på måndagen, men fann ingen orsak att ingripa"

"Saari har lagt ut en eller flera filmer på Youtube, efter känt mönster från tidigare skjutningar mot skolor i Europa och USA. Ett klipp har rubriken "Me and my Walther P22 Target". Klippen är upplagda för fem dagar respektive två veckor sedan"

"Det var en månad sedan Matti Saari fick sin vapenlicens. Sedan dess har han lagt upp minst fyra filmer på videosajten Youtube där han provskjuter sitt vapen, en 22-kalibrig pistol av märket Walther"

"På tisdagsmorgonen loggade Matti Juhani Saari in på sitt youtube-konto. 45 minuter innan han öppnade eld på skolan besökte han ett annat internetcommunity, det finska IRC-galleriet, där han skrev ett inlägg med ubriken "Massacre in Kauhajoki"


Det värsta är ändå att samma scenario utspelades i samma land och på exakt samma sätt för bara ett år sedan - wake up Finland!


Tropic Thunder

Officiell hemsida

Ett gäng självupptagna skådespelare ska göra filmhistoriens största krigsfilm. Men när deras överdimensionerade egon hotar att äventyra hela filmprojektet, bestämmer sig den frustrerade regissören för att ta dem från den trygga inspelningsplatsen och placera dem i djungeln. Där tar det inte lång tid innan de får närkontakt med riktiga skurkar. Problemet är bara att de inte vet det, de tror ju att allt bara är en filminspelning.0

   Betyg: TTT½ / TTTT
(lite beslutsångest där med betygen)
Avgör själva och berätta gärna vad ni tycker! :)

Huvudvärk

Jag har sån jäkla huvudvärk så det finns inte, vill bara hem och ta en tablett och dra täcket över huvudet.
Ringde min naprapat, inte varit där på cirka 2½ månad och klarat mig toppen, men nu behöver jag verkligen ett besök. Men hon hade ingen tid förens på fredag :(  Ska dit då, längtar!

Dagen har gått halvfort, slutar om lite mindre än två timmar, då är det direkt hem och fixa hemma, huvudvärk eller ej, det måste bli klart idag. Förvisso ganska gott att ha den pressen på sig så att man verkligen gör något och inte skjuter upp det hela tiden. Det är ju inte så mycket kvar heller men allt som är kvar innefattar borr eller hammare och det är ingen bra kombination tillsammans med huvudvärk :/  Men men jaja...
Ska försöka komma i säng tidigt idag igen, gott att sova och det kan behövas, framför allt med tanke på huvudvärken men också för att det inte kommer bli så mycket av den varan i helgen :p

Nu ska jag kopiera lite papper och ta ett glas vatten och huvudvärkstablett.
Ciao

Vuxensnack!

Igår kväll gjorde vi ingenting, såg inte ens på TV. Syrrans kille var hemma hos oss en svängis och masserade mina axlar, thank god, mår piss. Sån jäkla huvudvärk :(
Sen gick jag och la mig redan vid tio-tiden, gott att få sova länge, men inte fullt lika gott att åter vakna med samma huvudvärk.  Ja jag hoppas verkligen den går över under dagen för jag har en hel del att göra när jag kommer hem.

Jo vi satt igår och diskutera vuxna beslut ang bl.a. jobb och utbilning, tror jag har bestämt mig nu. Ska bara prata med alla jag behöver prata med och hoppas på rätt beslut ifrån deras sida, sen kör jag... Planer nu; Börja plugga i januari, ett år, vid sidan om jobbet och sen när skolan är klar, se vad som händer och har hänt under tiden och då ta beslut om nytt jobb. Vad tycker ni om det?
Det blir nog bäst och smidigast tror jag i alla fall :)
Någon som gått en IHM-utbildning som kan säga hur de är? :)

Shit vad jag tjötar skit jämt, haha... men det är gott att kunna skriva av sig.
Annars på planeringen idag finns (om huvudvärken försvinner) att gå hem och göra totalklart i hallen, alla småsaker som att skriva fast skåpen i väggen och så, ska man ha en två-åring hemma i helgen så ska man :p
Later...

Pengar=Lycka

Gick hem tidigare från jobbet, åkte till Ikea för att köpa mattan jag fått ett sms om att de fått in idag, men icke. Åkte ner till den andra Ikea och köpte den där istället. Fick även köpt handdukar och ett nyckelskåp på Chilli :)

På vägen hem började det låta från däcket och någon minut senare lät det som ett tåg skena förbi, blev lite nojig och eftersom man är på motorvägen finns ingenstans att stanna, så vid första bästa avfart tog jag av och shit sikken punka. Tror inte ens man kan kalla det punka, hela däcket var uppfläkt runt om. Haha... fick byta däck, massa män som gick förbi skulle hjälpa till men jag låg på alla fyra och började själv och tillslut kom älsklingen också. Tur man har en man som kör runt i stan hela dagarna :p

Väl hemma var jag helt slut, men på golvet låg posten, två kuvert till mig. Ett med min lönespec. Oh la la... blev helt överlycklig, thank god för semesterersättning, haha... Sen det andra var från försäkringsbolaget, slet upp det och jajjamän, money money money =D Så himla glad är jag just nu, så den som säger att pengar inte kan göra en person lycklig ljuger, men det är ju bara för en stund ;) Men just nu är jag lycklig :)


Har i alla fall 1% invaliditet i knät enl försäkringsbolaget, och jag har verkligen ont då och då så detta känns bra.

Nu ska jag greja lite i lägenheten innan jag ska ner till syrran o få massage :)

Go kväll!


Gå hem?

Fick sms från Ikea idag att mattan jag väntar på åter finns i lager så jag borde åka dit och köpa den, för förra gången jag vänta så var den slut sen på kvällen. Behöver åka till banken också för jag har glömt av min kod till kortet, haha... jag är helt lost, sinnesförvirrad, hehe...
Mycket jag behöver göra! :p

Min mosters man fyller år idag också! GRATTIS!
Hade varit skoj att åka dit, men han jobbar kväll så isf får jag åka nu... Hmm... Vill träffa den lille bebin också.
Haha... Nä jag vill träffa dem alla tre. Men sötnosen den lille är ju bara så himla underbar! =D

Egentligen borde jag gå på lunch, men orkar inte, känner inte ens för det, och det är go mat också. I'm wierd. Men just nu är jag bara allmänt irriterad på allt här på jobbet och vill bara hem, så jag funderar faktiskt på att dra mig, kompa ut och åka hem och fixa annat...
Nä om man skulle göra klart allt här och sen dra sig? Hmm... tåls att tänka på någon minut...

XoXo

Yesterday/Today

Det blev en del shopping igår ändå :)
Älsklingen fick köpt lite underkläder och en jo höst-/vinterjacka och jag fick köpt mig två tröjor, en t-shirt och äntligen - ett par UGG's *lycklig*
Det blev en heldag med shopping i alla fall...
Sen på kvällen satt vi och tjöta med min äldsta kusin och en kompis och sen gick vi ner och handlade lite, blev vårrullar och godis, mumma... sen glodde vi på Ensam mamma söker. Jag tog en dusch och sedan tittade vi på en film, My mom's new boyfriend, nja jag ljuger väl om jag säger att den var bra. Den va jäkligt seg.

Måndag idag igen i alla fall, ny arbetsvecka. Jobbar som det ser ut nu hela veckan, nästan i alla fall, går hem vid lunch på fredag så jag får handlat och plockat lite hemma eftersom vi ska ha fyra barn hemma hela helgen, spännande :)
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på bara, de är ganska blandade åldrar (2, 9, 10 & 12) Någon som har förslag?
Ja det löser väl sig, hoppas på bra väder bara :)

Nu ska jag fortsätta jobba, frukost om 40 :)
XoXo

Jag sitter för första gången...

Ojojoj sikken helg, är gott att säga att jag just nu sitter i soffan, för första gången denna helgen, haha... så förlåt för svinigt kass uppdatering.

I Fredags när jag kom hem efter jobbet var det bara att byta kläder och slänga på sig lite smink och iväg, bussresa in till stan och mötte upp A & T, svinknökat på Heaven var det så vi fick ta lite öl och vin, stå och prata och vänta på ett bord. Men tillslut fick vi ett och då beställde vi självklart in varsin räkmacka, mmmmmmm.... svinigt gott! Sen satt vi och tjöta och drack drinkar hela kvällen, jag och T då. Killarna drack manligt, öl och whiskey, haha...
Det var i alla fall en supertrevlig kväll och alla hade jätte roligt!

I går, lördags, gick jag upp ur sängen för att direkt ta på mig och iväg in till stan för att träffa mitt hjärta J, älsklingen min och en killkompis åkte också till stan men de gick i killafärrer och tog sig en öl medan vi tjejer gick i tjejaffärer och inte hade en lugn stund :) Sedan möttes vi upp för ett besök på Donken innan vi skiljdes åt igen. Jag och J åkte vidare till Heaven där vi drack drink och vin, åt förrätt, varmrätt, efterrätt och tog oss en kaffe-bailey's. Sen mötte vi upp killarna på bio och såg  Tropic Thunder, haha... den va asbra! :p

Och nu sitter jag här... ska iväg och kolla eftter någon snygg höstjacka, sen blir det väl till att försöka hinna njuta av solen. Underbart att se att det ännu kan var fint och gott väder ute, när man nästan gett upp och accepterat hösten! :p
Nä nu ska jag väcka älsklingen min... det var i alla fall helguppdateringen! :)
XoXo

Utbildning!?

Varit på möte här på jobbet ang utbildning, intressant.
Blev mer intresserad än vad jag var innan, eller mer säker kanske jag skall kalla det.
Ska prata med min närmasta chef om allt också men han hade gått för dagen, såklart... och för att göra det ännu mer ironiskt så är han ledig hela nästa vecka :p Jaja... så är det.
Ska ta mig en funderare på allt i helgen, hur jag vill lägga upp det.

Om mindre än en timme slutar jag, ska bli himla gott... och om två timmar går bussen in mot stan, med snabb huvudräkning - jag har (om man räknar bort restiden hem) cirka 40 minuter på mig att göra mig fin för kvällen :)
Ska inte vara några probbs! Haha... *självsäker* :p

Blev ingen lunch idag. Har varit så himla mycket på jobbet... gott att det är ganska lugnt nu sista tiden.
Just nu längtar jag bara hem till älsklingens famn och en puss i pannan...
Nepp, nu ska jag jobba bort veckans sista arbete!
Ciao

Fredag =D

Sista arbetsdagen, sen helg, ska bli riktigt gott.
Det börjar bli riktigt jobbigt att gå upp på morgonen nu när det blir mörkare och mörkare ute. Sen att dra av sig täcket och stiga upp när det börjar bli kallt, det ska vi inte ens tala om... Fy fan! :p
Men nu har jag lyckats klara av även denna veckan :)

Det känns som denna dagen kommer gå extremt långsamt, har gjort det hitills i alla fall.
Sitter och fryser som en gris på jobbet, massor att göra och hungrig like hell... men frukost om 15 så jag överlever.
På tal om hell... såg ni Hell's Kitchen igår? Sååå himla bra! Gordon Ramsey är nog min idol! :p

Ikväll blir det after work med baby och två goa vänner, räkmacka och gott att dricka på Heaven 23, ska bli riktigt mysigt och roligt... ser jag fram emot! Får se till att inte äta mig svinmätt på lunchen bara så jag orkar räkmackan, för den är ju dööögooo! =D

Nä nu ska jag jobba lite till innan frukost!
Later...


Hjärteskärande! Ni måste läsa detta!

Vet att jag uppdaterade bloggen för bara någon timme sedan men jag bara måste skriva detta.
Läste om en tjej med cancer för ett tag sedan, Madde. Tyckte allt var så hemskt ang henne och vad hon skrev fängslade mig, det spelade ingen roll om det så bara var ett "meningslöst" inlägg på en rad eller en halv novell. Man kände med henne... Hon gick bort i måndags och allt är bara så tragiskt. Man känner verkligen med alla hennes närstående och sätter sitt egna liv i ett helt annat perspektiv, varför uppskattar man inte det man har mer? Det borde man göra, man vet aldrig vad som sker!
Sjukdomen, som hon kallade Idioten har följt henne länge med smärtor och sjuhusbesök och nu har hon fått frid.
Hennes pojkvän har också en blogg där han bl.a. skrivit om hennes sista dag i livet m.m.
Man kan inte hjälpa att bli tårögd, så fint men samtidigt så tragiskt.
Det har även startats en del insamlingar i Maddes namn, bl.a. denna (seriös) som han startade via Barncancerfondens hemsida. Insamlingen heter "den jävla idioten", som hon kallade sin sjukdom. Hans mål är att samla in 100.000Kr till Lucia i sann "Maddeanda"!
Om någon av hennes anhöriga råkar läsa detta vill jag bara säga att Jag sörjer och känner med er!

Denna dagen...

Ny dag på jobbet. Redan torsdag? Gott.
Sitter med en kopp kaffe och filosoferar samtidigt som jag jobbar, tur att man är kapabel till att göra två saker samtidigt, hehe... Fryser som en dåre på jobbet, tror inte de vet vad värme är för något, tur att man har lagret man kan gå in på och tjöta, där är det varmt iaf :p
Gårdagskvällen blev lugn. Toast, juice, Prison Break och Ensam mamma söker. Lagom mycket att göra :)

Dagens planering är troligtvis att fika hos S. mormor och morfar efter jobbet, lämna blod med A. efter lunch *nervis* och sen se Hell's Kitchen-premiären ikväll =)
Har tänkt lämna blod så himla länge nu men alltid kommit något emellan, men nu jäklar, efter lunchen och min tid i receptionen bär det av. Blodbussen är nästan vid jobbet, så vi har inga bortförklaringar. Tur att A. finns så jag kommer iväg, haha... blodgivare och nålrädd/blodfobi är ingen bra kombi, men han tar hand om mig :p
Tycker alla ska ge blod! Gå in på hemsidan och läs hur ni går tillväga.

Magen mår ok, fortfarande ont men absolut inte som igår. Hoppas verkligen det går över innan helgen.
Behöver en helg där jag bara gör roliga saker och tar det lugnt.

Work...

Nytränad...

Nyss hemkommen från gymmet, körde 40 min styrka utan paus, känner mig svinduktig men usch, efteråt var jag helt kritvit i ansiktet, allt bara snurra, magen värkte som fan och jag kunde inte ens fokusera blicken. Kände svimning på ingång så jag satte mig ner... var ett tag sen jag opererades men det var nog lite för tidigt för all den påfrestningen. Så nu ska jag sitta i soffan, göra mig lite toast med juice och göra ingenting.
Så så är det...
Är fotboll ikväll också, kanske det och en öl!? Väldigt kvinnligt, haha...
Nä toast var det ja :)
XoXo

Rädd! :(

Vaknade imorse med lite ont i magen, på den plats där blindtarmen satt.
Okej tänkte jag, men... fy fan, blir bara värre och värre och det känns som ett öppet sår som blivit inflammerat, ni vet det svider och gör ont, känns lite halvt bortdomnat och svullet. Ja jag vet inte...
Har metallsmak i munnen, blodsmak, men inget blod.
Ska jag vara rädd? Kan inte hjälpa att jag är det i alla fall! :(
Någon som vet vad det kan vara?

Annars är allt lugnt, svinigt mycket på jobbet tyvärr men det fixar jag, det är inte över öronen för mycket, hanterbart :)
Work work...

Lilla jag filosoferar!

Jag har en stark känsla, eller rättare sagt en vilja, den strävar efter något jag inte kan nå ett mål så långt bort att jag inte vet om jag orkar kämpa, eller vågar kämpa.
För så mycket jag kommer förlora på vägen, är det värt det?
Jag undrar hur det hade varit om jag valt en annan väg från början, varit mer spontan och inte tagit allt så seriöst, låtit mig själv våga ta chanser. Eller var det det jag gjorde kanske?
Hur får man svar på vad som kunde hänt om man valt höger istället för vänster i livet? Vill man ha de svaren?
Jag vet inte vad som är rätt, ska jag lita på hjärtat eller magkänslan? Eller är de samma? Vad säger hjärnan?
Livet är en gåta och frågan är egentligen, vill du veta svaret innan du löser gåtan?

Hur som helst så, för att försöka komma ifrån frågorna, så har jag fått en konstig känsla och vilja till en förändring, förändringen verkar dock bli större än jag från början planerat och jag undrar bara om det verkligen är detta jag vill. En liten förändring är välkommen, definitivt, men allt detta? Nja, det tåls att tänka på...

After work!?

Jag känner verkligen för en after work, bara ta nån drink eller öl och sitta och tjöta.
Det måste varit det enda positiva med att jobba som telefonförsäljare när jag gjorde det, folket man jobbade med var helt underbara och alla var i samma ålder så vi hade ju svinkul. Och varje fredag efter vi slutat gick vi på after work på biljardpalatset och tog en öl, åt lite buffé och spela biljard. Svinskoj =D
Ingen fylla, bara trevligt sällskap!
Synd att det inte är så här, när man väl går ut med jobbet då är det när jobbet betalar och bestämda utgångar med sin bestämda grupp, nä... inget skoj, hehe... jodå men nu får man dra ihop något här tycker jag! :p

Blev lunch på kinan med två andra, trevligt... lite tråkigt dock med kinamat tre dagar på raken, men är det gott så är det, haha... men nu får det nog vänta ett tag! :p

Ikväll blir det nog tjejsnack med min lille gumma, mysa med lite te och bara tjöta som tjejer kan.
Har en hel del att prata om tror jag säkert, brukar vi ha :)
Så om 2½ timme slutar jag, men först ska jag göra klart allt här, kan ju inte gå hem när det ligger halvklara saker kvar.
Denna veckan har jag dock, på något underligt sätt lyckats vara extremt effektiv och jobben försvinner lika snabbt som jag får dem, duktig med andra ord! *stolt* =)
Workar...


Årstider...

Det börjar bli kyligt ute på morgonen nu, snart dags att ta upp en riktig jacka att använda när man går till jobbet. Lite mysigt är det däremot på kvällarna när man kan tända ljus och gosa in sig i en filt med en kopp te i soffan :)
Och snart börjar alla serier på TV igen =D

Angående det här med årstider, alla är så negativa till dem, själv älskar jag vår, sommar, höst och vinter. Det är synd att de försvinner mer och mer i Sverige bara.
Våren är ju den där mysiga tiden när alla bara blir spontana och glada, det börjar bli grönt ute, fågelkvitter, tunnare kläder och promender hand i hand :)
Sommaren behöver jag väl inte ens förklara vad jag anser om :) Sol, värme, pickinick, grillning, massa utomhusaktiviteter, mycket mer att hitta på som inte behöver kosta massa pengar, slapp i gräsmattan, öl på uteserveringar, goa kvällar och morgonar... ja I can go on :p
Hösten är som sagt ruggig, regnig och kall - mysig, man kan med gott samvete spendera varenda kväll inne med en film, kramar, tända ljus, te, långa bad osv
Vintern är för mig helt klart den bästa årstiden - så länge det är snö, för slask är inget för mig. Men ungefär som med hösten kan man med gott samvete spendera tiden inomhus, men att dra på sig massa kläder och ut och gå i snön när det är mörkt och snön faller sådär mjukt, mmmmmm.... underbart! Och sen allt som hör julen till; julpynt, träffar med släkten, julsånger, glögg, pepparkakor, all mat, julshopping, alla lampdekorationer, julgranen, glädjen, julpyssel yes I can go on even here :p ÄLSKAR JULEN!!!

Haha ja nog tjötat, vem skriver ett inlägg om årstiderna? :p Hehe...
Nu måste jag jobba vidare.
Later...

Hockey

Sitter och tittar på hockeyn just nu, tredje perioden började precis och det går super.
6-2 till HV71 just nu :p

Annars har vi bra målat klart dörren och gjort ingenting idag, gott... för jag har fått feber :(
Håller på med ett skämtkort till en på jobbet, hahaha tur att hjärtat mitt är en hejare på Photoshop :p
Hahaha, ja jag garvar ihjäl mig.
Ska bli skoj imorgon! =p

Nu ska jag dricka saft, kolla klart på hockeyn och sova.
Nattinatt...


Vad säger bloggen om mig!?

För exakt fem månader sedan skrev jag om vad bloggen avslöjar angående dig som person utifrån det du har skrivit.


April 2008 blev jag:
Idealisten
Idealister är framförallt intresserade av människor och relationer - men på ett abstrakt plan. De återfinns ofta som exempelvis präster, psykologer eller politiska förkämpar för bättre världar. Mahatma Gandhi är den kanske mest kända Idealisten. Moral och andlighet är exempel på abstrakta människoorienterade begrepp som Idealister dras till - och ägnar en oerhört stor energi åt. De är ofta entusiastiska och fantasirika - och mår som allra bäst när de får möjlighet att hjälpa andra människor utvecklas.

Idealister har en talang för kreativa lösningar och relationer vilket gör att de ofta trivs bra med arbete som innebär att att snabbt sätta sig in i och lösa kommunikativa problem. Typexempel på detta är att arbeta som kommunikationskonsult, där de föredrar den första kreativa fasen och kundkontakten framför att planera och genomföra  delmoment.

Idealister använder ofta abstrakta  ord som "rättvisa", "dröm", "viktig" eller "harmoni" i samband med människor och relationer.

Vill du få en Idealists uppmärksamhet - pröva "det här är verkligen en inspirerande person


Tyckte det var väldigt roligt eftersom det stämde in på vad jag själv anser om mig.
Så nu kom jag att tänka på det igen och tänkte att jag får ju kolla om det ändrats, och mycket riktigt, det hade det. Men själva svaret i sig var inte så olikt det förra, men...



September 2008 blev jag:
Vårdaren
Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.

De är mycket mer intresserade av fakta om människor än om fakta om saker och brukar därför ha ett smidigt socialt liv. De brukar trivas bäst i arbeten där deras omtanke om andra personer kommer till sin rätt - gärna arbete med barn och äldre, socialt arbete, försäljning (om varorna är konkreta) och serviceyrken.

Det som framförallt driver Vårdare är bra relationer med andra människor. Det kan vara både känslan av närhet med andra människor i nuet (att få hjälpa till eller bli hjälpt) eller upplevelsen av trygga och stabila långsiktiga relationer (familjen, vänkretsen, medlemskap i sammanslutningar etc ). De framstår ofta som sociala och personliga på gott och ont. Vill du få en Vårdares uppmärksamhet - pröva "hmm... skulle du kunna hjälpa mig med... eller hur mår du?".

Man kan ofta känna igen Vårdare på att de ofta använder ord som beskriver människor, känslor och deras uppfattning om dem.

Roligt eller hur!? =D
Testa på Typealyzer

Har det varit helg?

Ny vecka och frukosten är precis avklarad.
Denna dagen har hittills gått fort och jag hoppas den fortsätter på samma vis så jag kommer hem igen, haha...
Helgen har varit hmm... va ska man säga? Stressig eller nja, det har varit mycket bara, känns inte som man varit ledig.
Det var mer jobb med hallen än vi trodde, sen är det ju alltid saker som går fel eller som man inte tänkt på. Men det blir bra när det blir klart :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se...
Någon gång i veckan ska jag i alla fall hinna växla lite pengar till dollar inför NY-resan, göra klart hallen, fixa papper till föräkringsbolaget ang min sjukskrivning för två år sedan (haha) och hoppas på att hitta en present till min mosters kille som fyller nästa vecka :)
Ja det var väl allt för tillfället... eller a, ska hinna lämna blod och träna också! :p

Hur det går med mitt nya liv? Ja vad säger man?
Det rullar på som vanligt, väntar på att betyg och intyg från olika kurser ska dimpa ner i brevlådan hemma så jag kan söka mitt "första" jobb. Rädsla för förändring börjar krypa på mig men jag vet innerst inne att jag inte har så mycket val så det är väl bara att chansa, får man det och verkligen inte känner för det är det ju bara att tacka nej =)
Men nu får jag fortsätta med mitt nuvarande jobb! :p
XoXo

Myskväll?

Börjar få huvudvärk av all färg, sprayfärg och damm. Känner att renovering inte är lika kul under tiden som tanken man hade innan :p
Känner för att byta om från mysbyxor till vanliga och springa till affären och köpa mig en godispåse, sen sätta mig i soffan och bara slappa - myskväll :)
Se nya avsnittet av Prison Break och bara ta det lugnt, kanske gå och lägga sig tidigt också.
Unna mig detta innan ytterligare en ny arbetsvecka!
Ja det får nog bli så...
Ha en trevlig kväll!

Renovering

Eller ja, smårenovering kanske man kan kalla det...
Håller på att ändra i hallen.
Har kvar samma väggfärg och så, men målar om ytterdörren och har köpt en fåtölj och garderob.
Blir säkert super, ser så ut nu iaf :p
Gött väder ute så jag vill egentligen ut, men det måste ju vara fint väder ute för att vi ska kunna fixa dörren, så det är pest eller kolera :p haha...
Lägger upp bilder på förändringen när vi är helt klara :)
Nu måste jag greppa tag i penseln och fortsätta.
Later...


Ikea

Gårdagskvällen igår var både roligt och kasst, kräktes direkt när jag kom hem från jobbet. Sov två timmar innan vi fick besök och då kräktes jag massor igen.
Någon smörgåstårsta för mig blidde det inte. Men sitter och äter den nu istället :p Mumma!
Så jag var sådär osocial ett tag men så gick det över och vi satt alla och prata massor, käka popcorn och såg film. College Road Trip, helt ok...

Idag blir det Ikea och shopping till hallen, garderob osv
Ska bli skitskoj! :)
Sen får vi se vad som händer ikväll.
Men nu måste jag åka...
Later...


Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Om en timme är denna arbetsveckan slut... GOTT!
Börjar känna mig krasslig, vill verkligen inte bli sjuk, men jag står ut idag och håller tummarna för att jag inte blir sämre under helgen.

Skulle tränat efter jobbet och såg verkligen fram emot detta... Friday Fun kallar de det och då har de olika klasser varje fredag och efteråt bjuder de på hälsodrink, idag var det BodyJam - dans, åh vad jag ville gå :(
Men det kommer fler ggr, bättre att bli frisk.

Så ikväll blir det film och smörgåstårta med två gosiga vänner, ska bli mysigt.
Ska iväg efter jobbet och handla och även försöka få tag på en snygg fåtölj jag sett.

Men nu jobb i en timme, sen frihet! =D

Amanda

Är hon inte fin!? =D
Är en stolt kusin kan jag lova! :)




Foto: Hans Öst

Det blev sent i natt!

Trodde fan aldrig att jag skulle komma upp imorse; satt och pratade massor igår, tittade på finalen av Hell's Kitchen och på Sex and the city och planerade hur vi ska göra iordning i hallen.
Renoverade hela lägenheten för tre år sedan, men när man måste göra allt på samma gång (totalt renoveringsobjekt) och hade begränsad ekonomi, då är det inte lätt kan jag lova.
Man stressar med valen och väljer det näst bästa, men nu... nu när vi bott in oss lite och upptäckt vilka fel vi gjorde lite här och där, då är det dags att fixa till dem :)
Så imorgon blir det en sväng till ikea och sen hem och greja. Behövs inte så mycket; garderob, fåtölj, färg till att måla dörren och en matta. Hoppas verkligen vi slipper måla om väggen efter hålen vi kommer få från ett skoställ *håller tummarna*
I vart fall, haha... så stod jag och borstade tänderna igår, fullt medveten om klockan, trodde jag... men shit, halv två, haha... jaja, upp och i tid var jag imorse i alla fall - huvudsaken!

Nu måste jag börja jobba! :)
Ciao

Bilder från bröllopet...

  Vi är redo :)
  Brudparet
  Vi var toastmadamer

  Dansk tradition

Bilder från Grekland! =D

Nu äntligen, förlåt mig :)



NAXOS



PAROS


SANTORINI




Vad tycker ni? =D

Hur tänker folk?

Man ställer upp för alla, hjälper folk lösa deras problem och offrar sig för att andra inte ska hamna i skiten, men vad får man för det? Vem finns där för mig sen?
Nu drar jag alla över en kant och det är fel för jag älskar verkligen några på jobbet.
Men sen finns det tillfällen då man ifrågasätter alla andra.
Just nu är läget på jobbet, inte bara för mig, utan för många väldigt osäkert och nervöst. Ingen vet vad som sker och innerst inne - vill vi veta?
Jag har i alla fall hittat mitt första jobb jag ska söka :)
Kanske lite väl högt uppsatta mål där, men man vet ju aldrig. Och är man inte med och spelar kan man inte heller vinna!

Dagen har flytit på bra, fått undan massor och varit oerhört effektiv. Och nu är det bara två timmar kvar. Ska bli gott.
Sitter just nu med min kalender och checkar läget, haha... ja det går att skratta - överplanerar inte, men planerar mycket.
Och det är faktiskt så jag vill ha det, i alla fall under hösten - när det blir mörkt, man slipper deppa ihop :)
Nä då, än är det ingen fara... denna veckan har varit lite mycket, men det är ju så mycket man vill göra nu när man har ledig tid efter bröllopet :)

Nä nu ska jag sluta filosofera och tänka, ska ta mig en kaffe :)
Later...

Möte

Nyss tillbakakommen ifrån ett morgonmöte, de är verkligen sega, men gott att göra något annat än sitt vanliga jobb för en stund, hehe... snart frulle också.

Igår va vi hos en tjejkompis; åt våfflor och titta på idol, haha... men gott var det i alla fall, mycket gott!
Bestämde att vi ska på hockey också, så 18 oktober ska vi på Frölunda-HV71, ska bli skitskoj =D

Jag har fått tillbaka en massa levnadsglädje och börjat bli mig själv igen, både på gott och ont, haha...
Men varför ska man, pga att man börjar må bra, få andra små problem?
Varför kan inte livet vara en vandring på små rosa moln?

Idag är det hem och greja i lägenheten som gäller, eller stan med syrran, vi får se i eftermiddag.
Behöver åka in till stan och kolla efter jacka men behöver också få iordning hemma.
Hmm... får nog bli stan idag och greja hemma på lördag, kan behövas en heldag :p
Jaja, det löser sig.

Nu ska jag jobba en kvart, sen frukost
XoXo

Te och tidning

Sitter på jobbet och känner mig kass i halsen, började så smått i måndags men har gått upp och ner.
Hoppas jag klarar mig från att bli sjuk, känner mig ju inte sjuk så det är nog ingen fara, hoppas jag :)
Så jag ska ta mig en kopp te och bläddra igenom Metro...

Fick massa myggbett i helgen och tydligen är jag överkänslig, brukar sällan få myggbett men när jag får dem så är de verkligen enorma. Och denna gången har de varit både stora, blåa och kliat som fan. Ser misshandlad ut när man ser dem. Och så kliar ögonen som bara den :(
Och jag har två på benet, en på foten och en vid armhålan. Jättegott! Haha...
I alla fall så läste jag igår att Kestin ska hjälpa mot myggallergi och satt och småskrattade åt det, men ärligt, testade och det funkar. Svullnaden la sig lite och det kliade inte och ögonen lugnade ner sig. Hur gott som helst!
Om det inte varit för att jag alltid däckar av på allergitabletter, hehe... så där sov jag på soffan hela kvällen, utan att egentligen vara trött :p

Jaja, that's life...
Nu till ett annat life - jobb :(
Later...

Livet...

Jag vet att jag bara är 24, men nu ska jag vuxensnacka.
Jag vill ha ett jobb som jag älskar, trivs med och kan tänka mig att arbeta länge på. Inget sånt som man känner efter en vecka att man bara vill därifrån, tiden rinner iväg och tillslut hatar man sig själv för att man ödslat tid på något meningslöst. Visst, allt man gör i livet har en mening och det är allt man gör i nuet som leder till framtiden. Men... det finns också saker man kan påverka, saker man kan bestämma över själv och man måste välja inriktning i livet.

Jag vill kunna slappna av, komma hem och ha en mysig kväll för att sedan sova och vakna upp med viljan att gå till jobbet. Och helt ärligt så vet jag inte när jag senast kände så. Det är hemskt att jag låtit allt gå så här långt.
Och även om jag kommer byta jobb några ggr till i livet så vill jag ha ett stabilt jobb där man inte har rädslan i bakhuvudet att få gå den dagen man bestämmer sig för att skaffa barn och allt.

Jag har inget att falla tillbaka på mer än en gymnasiekompetens inom något jag inte ens vill jobba med - ekonomi.
Har ju också projektledning i min gymnasiekompetens och det hade verkligen varit skoj att arbeta med, men det kräver ju utbildning innan man får jobb. Och jag som inte vill plugga, haha...

Jag har i alla fall hittat tre utbildningar jag vill gå, på kvällstid, kostar pengar men man slipper säga upp sig eller ta studieledigt så man får ju normal lön under tiden. Så man tjänar ju på att betala för sig istället.
Två av dem har samma inriktning och den tredje är något helt annat, men alla tre är verkligen saker jag älskar. Svårt.

Avundsjuk på mitt hjärta!

Nu sitter jag och är halvtrött på jobbet...
Älsklingen tyckte att vi kunde stanna hemma från jobbet idag, tända ljus, äta frukost och mysa i soffan. Låter liiite mer intressant men man har inte så jätte mycket val i mitt fall, där är jag avis på honom; att han är egen på ett sånt sätt att han kan bestämma själv över sina tider och när han ska vara ledig. Så har han haft en bra månad efter tre veckor kan han välja att vara ledig den fjärde om han inte vill tjäna mera. Fusk fusk fusk!
Själv sitter man med 25 dagar semester och ett visst antal komptimmar per år, beroende av alla andra och är man ledig ska man räkna med att det ligger massa jobb och väntar på en när man kommer tillbaka.
Jaja... så är livet, inte alltid rättvist och man är alltid avis på en eller annan sak som någon annan har :p

Blev inte så mycket gjort igår, slappade i soffan, tittade på Ensam mamma söker och på två avsnitt av Prison Break.
Ganska gott dock efter all stress som varit.
Och idag får vi troligen besök av min älskade kusin :) Ska bli skoj, för vi ses alldeles för sällan.

Nä måste fortsätta jobba, har en del småpill jag måste få bort idag.
Later...

Prison Break

Jajjamän, de två nyaste avsnitten blir det ikväll.
Men först får vi kolla på förra säsongens sista avsnitt, en up-date sådär :p
Känns som det var svinlängesen man såg det, spännande! =D
Det e ju inte dåligt snygga killar med heller, hehe... girl-sicknes ;)

Idag är första dagen på resten av mitt liv...

Idag börjar mitt nya liv. Hur tror ni det kommer gå?
Jag ska satsa järnet och har redan börjat checka in nya jobb, ja vi får se... byter ju självklart bara om något jätte bra dyker upp, men ja... Spännande! =)

Igår sov jag länge, svingott med tanke på att jag knappt sovit de två nätterna innan.
Slappade någon timme i soffan och sen hem till svärföräldrarna för middag. Efter det åkte vi förbi min moster och hennes kille för att lämna lite kryddor men fastnade med lille bebin en stund.
Det kanske ska bli mitt nya liv, en bebbe!? Hehe... Njä inte riktigt ännu! :)

Idag ska jag försöka få städat hemma, ser för jäkligt ut efter all bröllopsstress.
Ska handla lite och kanske en sväng och köpa kontakt till hallen, färg för att måla ytterdörren vit och till Ikea och köpa matta och så. Men även där får vi se, hehe... är så jäkla slapp så det finns inte, gött att det är lite på jobbet.
Men nu är det frulle! ;)
Later...


Bröllopet igår...

Heeelt underbart, de var så himla fina och allt var bara så bra.
Våra roller som toastmadame gick super också, flöt på helt grymmt, alla hade jätte roligt och när allt var över och festen började kände jag sån lättnad och kunde knappt sluta le.

Men det kändes lite när baby under första dansen sa "Det är gott att ha dig tillbaka, saknat dig"
Jag vet att vi inte träffats på hela veckan typ och att jag varit totalt borta när vi pratat i telefon och så, känns inte som det bara var en vecka sen vi kom hem från Grekland.
Men denna veckan ska vi mysa en massa! =D

Som en överraskning från brudparet till mig och toastmadame #2 fick vi en helkväll på Ladies Night, VIP-paket! =D
Så det blir röda mattan, skumpa, middag, underhållning, show och mys.
Ska bli himla roligt!
Om en månad smäller det, ska bli jätte roligt eftersom vi två kommit varandra nära också, hon är helt underbar =)

Nu ska jag ta en dusch och sen på middag hos svärföräldrarna.
XoXo

Allt är klart och redo...

Nu är allt klart inför bröllopet; dukat, fixat, dekorerat och ja... allt man kan tänka sig.
Har slappat lite också och testat alla kläder tillsammans, super =)
Ällingen min va så jäkla fin också *stolt*
Ska bli roligt!
Nu ska jag öva lite på alla tal till imorgon och slå in presenten och se till att allt är nedpackat.
Sen ska jag kramas lite innan det är dags för skönhetssömn.
Imorgon blir en lång dag :)

Ska lägga upp bilder från bröllopet, I promis! :)
Mycket bilder som ska upp nu, hehe...

Nope, öva öva öva...
Sweet Dreams

Ny tjej... Full dag!

Då var man en halvny tjej, blev inte som tänkt hos frissan igår, men det spelar ingen roll, för det blev bättre än tänkt.
Hade ju tänkt klippa topparna och slinga ljusa och mörka slingor. Men... färgade håret lite mer guldblont och sen jätte ljusa blonda slingor i, ser helt neutralt ut inte färgat alls =D Sen klippte hon lite lugg, ingen sån vanlig avklippt utan mer sne som ligger över pannan. Ja det blev fint iaf :)

Idag är jag ledig, sov t vå timmar mer än vanligt och sitter och myser med en kopp te.
Gott som fasen, borde unna sig fler lediga dagar utan att ha något planerat :)
Om cirka 30-45 min ska jag åka iväg, idag är det dukning och så som gäller inför morgondagens bröllop.
Ska bli spännande att se när bröllopet tar form och imorgon när det väl smäller =D

Det är en tjej som ska sjunga på bröllopet, Mirja, hon e så grym... ska lätt ha henne på mitt bröllop om de blir något :)
Mirjas hemsida!
Där kan man lyssna lite på hennes låtar och så, jätte jätte duktig.
Lite avis är jag allt... tjejen är en klippa; Hon sjunger, gör ALL musik själv, skriver dikter och målar - och sikka bilder fy fan va snygga. De ligger också uppe på sidan, några i alla fall. Under personligt, kolla in det.

Nu måste jag göra klart allt för avfärd :)
Ciao

Jag har bestämt mig!

Vilket känns extremt gott!
När detta bröllopet är över ska jag försöka ändra min livsstil, eller ja, hela mitt liv faktiskt.
~ Jag ska börja äta nyttigare, eller a, inte äta godis och dricka varje dag i alla fall :) Ett lagat mål per dag, riktigt lagat.
~ Jag ska unna mig själv saker, stunder, ta hand om mig själv. Lära mig säga nej.
~ Skaffa mig en riktig hobby (kanske) tröttnar så himla fort på allt men...
~ Börja träna mer, minst 2 ggr per vecka
~ Plugga kanske, nja... nä kanske vid sidan om något arbete, men inte heltid.
~ Byta jobb ska jag i alla fall göra! Måste ha något mer givande, inte så stillasittande, något där jag får använda all kreativitet.
Jag är en envis, drivande, energisk och social person som älskar att ha många bollar i luften och få vara med och påverka.
Och jag sitter på ett kontorsjobb och gör samma arbetsuppgifter dag ut och dag in, där jag knappt inte kan påverka något och från och med mitten av oktober sitter jag helt själv och jobbar.
Tycker ni det går ihop? :)

Vad borde jag jobba med? Någon som har grymma förslag?
Kanske till och med någon som har ett bra jobb i Göteborg till mig? =D

I vilket fall ska jag försöka ändra allt så fort som möjligt, för under snart 2-3 års tid har jag inte varit mitt vanliga jag, inte sen detta jobbet började och jag förstår inte, jag hatar mig själv för att ha låtit allt gå så långt. Detta är inte jag!
Nu jäklar! =D


Dagens planering.

Idag jobbar jag sista dagen för denna veckan, gott att börja med bara fyra dagar första veckan efter semestern.
Igår fick jag löst en hel del inför bröllopet - skor, smycken, smink :)
Sen blev tidsschemat för själva dagen helt klart och allt känns under kontroll.
Imorgon ska vi spendera hela dagen åt att duka, dekorera och göra klart alla detaljer. Ska bli roligt... Ska unna mig en liten sovmorgon också eftersom de andra var tvugna att jobba till 9-10, inte mig emot! =D

Idag ska jag jobba hela dagen, hehe...
Sen ska jag klippa mig och göra slingor, blir nog blonda och bruna slingor, så det blir en massa liv i håret :)
Vad tror ni om det?

Annars ska jag bara slappa framför TVn och försöka vara lite social hemma, varit dåligt med det denna veckan, men förhoppningsvis så förstår han och det blir ju bättre efter helgen.
Blir till att kolla på Hell's Kitchen på TV3 kl 22:00 =D
Såg ni idol igår föresten?
Haha... ja det är definitivt denna perioden i programmet som är bäst - uttagningarna!

Nepp, nu ska jag på frulle! :)
Later...

Snälla säg att det är ett skämt!

PAMELA ANDERSSON & MICHAEL JACKSON
Är det sant?
Hoppas verkligen att det är ett skämt, läste precis att de ska vara Hollywoods nyaste, och ja, omakaste par.
Två dejter och de trivs ihop.
Visst har alla rätt till kärlek och det spelar ingen roll hur man ser ut så länge man älskar varanda, men...
...de passar verkligen, verkligen inte ihop.
Det är som Disney's Skönheten & Odjuret.
Ska bli spännande att följa...


Nu börjar det bli lite småstressigt!

Varför är första veckan efter semestern alltid så himla jobbig?
Det är ju då man ska vara utvilad och laddad! :)
Men icke, tiden går svinlångsamt och jag hatar allt som har med jobbet att göra, skulle hellre vara i Grekland än här :p
Haha men vem skulle inte det!?

Kändes dock lite bättre imorse när jag kom på att det redan gått halva veckan för mig eftersom jag är ledig på fredag.
Så efter denna dag är det bara imorgon kvar. Gott!
Sen på fredag ska jag unna mig en sovmorgon på 2-3 timmar extra än vanlig arbetsdag och sen ska jag iväg och börja förbereda bröllopet som är på lördag. Då ska det dukas och pyntas och grejas... ska bli skoj.
Och i eftermiddag ska jag åter träffa toastmadame #2, idag ska vi finslipa programmet för dagen och träna oss på att läsa talen vi ska hålla tillsammans. Älsklingens föräldrar kommer från Gran Canaria ikväll också så jag håller tummarna för att det inte blir alltför sent i stan så jag kan svänga förbi och säga hej efteråt.
Skulle dock behöva lägga mig svintidigt, men men... det kommer. Efter denna helgen ska jag unna mig och förhållandet en massa tid =D

Nepp, time att jobba lite igen. Vara effektiv några timmar till.
Om jag inte går hem tidigare :p
Haha... känns så dumt eftersom jag precis haft semester och ska vara ledig fredag, men jag verkligen måste få köpt ett par skor till bröllopet. Jaja... allt löser sig *positiv*
XoXo

SANTORINI

Sista ön och sista fem dagarna innan hemresa, båtturen från Paros tog cirka tre timmar och det kändes lite uppgivet när båten gick från Paros till Naxos (första ön vi var på) och sen vidare till Santorini. Men vi lyckades sysselsätta oss och sista en och en halv timme flög förbi.
Vi anlände till hamnen och träffade åter på norrmännen, det var fullt med hotelljägare och resenärer och vi såg skylt efter skylt med resebolag men inget Apollo. Tiden gick och hamnen började sakta tömmas på människor, vi började längst bort i hamnen och fråga busschaufför och taxichaufför efter vartannat "Apollo?" Men ingen verkade veta nått, halvt uppgivna var det tillslut en svinsur busschaufför som sa "YES!!!" och jag och baby fick åka en privatbil till vårt hotell. Nästan framme vid hotellet ringde Apollo och frågade om vi kommit med en bil för de hade tyvärr glömt att det skulle komma folk, GLÖMT? Vad är det för skitsnack, 50 min senare... dåligt!
Vi kom i alla fall fram till hotellet, skitfint precis vid The Black Beach, betalat extra för havsutsikt men hade en palm rakt framför oss. Klagade till hotellet som inte förstod vad vi mena, de tyckte vi hade havsutsikt (ja vi såg igenom ett litet fönster i hotellbaren, från grannens sida) ringde Apollo som lovade att de skulle hjälpa oss och skulle höra av sig, men tillslut fick jag klagat så mkt till hotellet att de lovade oss ett nytt rum dagen efter. Apollo? Nä de hörde vi inte av på resten av resan, mycket dåligt!

I alla fall...
Som ni säkert förstår nu så gick första dagen åt till en massa velande och så.
Andra dagen låg vi vid poolen och bara njöt. Badade och gottade oss. Planerade för vad vi ville göra på ön.
Tredje dagen hyrde vi en scooter och skulle över till en vulkan som låg vid hamnen, men missade båten och det var två timmar tills nästa så vi sket i det. Och tur var väl det, såg bilder efteråt och det såg inte alls spännande ut, haha... Vi åkte istället och tittade in The Red Beach och skulle även se The White Beach men efter en stunds körande fick vi veta att man endast kunde ta sig till den med båt. Jaha, så vi åkte till huvudstaden och gick. Jätte fint och mysigt och tiden bara flög iväg. Tillbaka till hotellet och duschade av oss, sen iväg igen och skulle gå på utomhusbio, men vi hade redan sett filmen så vi promenderade i den stan i stället och tog en mysig fika och bara satt och prata :)
Även fjärde dagen hade vi en scooter; men vi unnade oss en halvdag vid poolen, en lunch och tog det lugnt innan vi åkte iväg till Oia där solnedgången skulle vara extremt fin. Jätte fin stad, läskig väg dit men det var det värt. Dyrt men vi tog ändå bara en glass och sorbet-drink eftersom vi redan ätit. Sen kom solnedgången, shit, kändes som nyår... fullt med förväntansfulla människor som bara väntade och när den var över så klappa folk händer. Haha... jaja... tyvärr var det en lite disig kväll så solnedgången blev inte som förväntat men det gjorde inget. Dagen var bra ändå.
Femte och sista dagen låg vi bara vid bara vid poolen och njöt av värmen innan hemresan. Gick ut och åt på kvällen och köpte med oss gottit hem och slappa framför Happy Gilmore på Tv :p

Santorini är verkligen en makalös ö som bara måste upplevas, där finns allt som är Grekland och jag kommer definitivt återvända. Dock inte med Apollo som researrangör! ;)

PAROS + ANTIPAROS

Fortsättningen på resan...
Vi kom från Naxos till Paros, där vi skulle spendera fyra dagar, resan tog cirka en timme med båt. Det var vi och fyra norrmän som reste med samma bolag, dock blev vi hänvisade till olika bussar och där skiljdes vår väg. Vi hamnade i en buss där par efter par gick av och tillslut var det bara vi kvar. Alla hotellen vi stannat på hade legat i ödemarkerna så när han kom till en liten stad blev vi jätte lyckliga men, hmm... han körde förbi och ut i ödemarken igen, men svängde och tillbaka på andra sidan. Vi slutade 200 meter ifrån hav och en affär och 800 meter ifrån restauranger. Hotellet var jättefint och vi var nöjda.
Första dagen gick ju åt till resa och att slappa vid poolen och allt kändes bra, tills fram på kvällen... varenda jäkel var fransmän och ingen ville prata engelska så på restaurangen sa de inte ett ord till oss och bara ställde tallrikar och glas i en hög så fick vi själva duka ut. Och när vi sedan fick in min sallad och 45 min efteråt fick in älsklingens pizza, då var jag nära att gå i taket... så förbannad och missnöjd. Men man är ju inte värre än att man gör det bästa av situationen :)

Andra dagen spenderades vid poolen och bara slappade, på kvällen tog vi bussen till en hamnstad och åt lite fisk och italiensk glass :p Men där var supermysigt och hade vi fått byta ställe att bo på så hade vi bott där istället.

Tredje dagen åkte vi med buss till huvudstaden där vi åkte vidare med båt till den lilla grannön Antiparos. Det fanns inte alls mycket att göra och vi som åkte tidigt för att hinna med så mycket som möjligt på en dag skrattade bara och undrade vart vi skulle göra av all tid :p
Men vi tog oss en lååång promenad och satt lite i skuggan på stranden och doppade fötterna och benen för att svalka av oss, tyvärr hade vi ju glömt handduk och så men lite blöt kan man ju bli ändå. Hehe... När jag började bli yr bestämde vi oss för att sätta oss på en uteservering och äta, så vi åt varsin macka, vatten och frappe - MUMS! =D Men det blev inte bättre, yrsel och illamående hade tillkommit och jag gick in och spenderade en tid framför datorn och msn, säger bara aircondition! :p Börja må värre så halsade i mig en halvliter vatten i hopp om att det va vätskebrist, men icke, spenderade resten av tiden på toa och hoppades att grekerna skulle tro jag va gravid så som jag kräktes - pinigt värre. Båten tillbaka var en mardröm men det blev lite bättre allteftersom och vi orkade med en sväng i huvudstaden, inget att hurra för.

Fjärde och sista dagen spenderade vi även denna vid poolen innan kvällen kom och vi försökte ännu en restaurang där vi bodde, misslyckande även denna gången. Tråkigt. Men men... nu vet vi ju vart vi inte ska återvända! :)

Nästa resa är färdigplanerad! :)

Som ni alla vet köpte vi för några månader sedan flygbiljettter till NY över nyår.
Åker nyårsaftons morgon och kommer hem kvällen den 6 januari, så det är en del dagar där, ska bli himla roligt! :)
I alla fall, idag bokade vi hotellet.
Så nu är allt bokat och klart, nu väntar vi bara på att resa! Hehe...
Vi har kollat på detta hotellet hela tiden sen vi bokade flyget men så tänkte vi att det kanske finns något billigare alternativ, och visst fanns det, men vi är bekväma människor som vill bo billigt, bra och centralt och jag tror faktiskt att detta hotellet uppfyller just allt det som vi söker :)
Hotellet heter Radisson Lexington Hotel New York med adress 511 Lexington Avenue New York, NY 10017.
Säger inte mig så mkt så jag antar att det inte säger er så mkt heller, haha får lägga in en karta. Och lite bilder! ;)

Någon som har tips på affärer man inte får missa eller andra "ovanliga" sevärdigheter vi bara Måste se!? =D



Första dagen...

...efter semestern! Usch! :(
Känner verkligen inte att jag vill vara här, uppgivet.
Framför allt efter alla "nyheter" man fått på jobbet idag, känns som man varit borta månader istället för veckor *pust*
Jaja... Ingen som har ett omväxlande, roligt jobb med bra lön till mig? :p Hehe...

Dagen går extremt långsamt men i eftermiddag ska jag träffa toastmadame #2 för finjusteringar av bröllopet som äger rum på lördag, nu är det inte lång tid kvar. Spännande!
Undrar bara vart man ska göra av all fritid sen när det är över!? Haha...
Nä då, det ska nog inte vara några problem.

Nu måste jag fortsätta jobba de sista tre timmarna.
Skriver om nästa ö ikväll om jag är hemma i bra tid och orkar.
Ha en bra dag sålänge!

RSS 2.0