FY FAN Matti Juhani Saari, FY FAN!!!

  Matti Juhani Saari
Polisen förhörde honom dagen INNAN han sköt hej vilt omkring sig på skolan, men fann ingen orsak att ingripa...
Vad är det för jäkla skit, han provsköt på YouTube och hatade den mänskliga rasen.
Hmm... undra om det är något fel på killen!? Tro fan det är! Ursäkta mig men blir bara så fruktansvärt arg när oskyldiga människor, framför allt barn, får sätta livet till för att någon idiot fått för sig att han hatar människor.
Hur kan man hata människor? Man är ju en själv.
Ok han sköt sig själv också, men... hade inte det räckt då!?
Fast då hade det blivit en tragedi i media att han tog livet av sig, hur man än vänder och vrider på det så har han "vunnit", sikket svin...
Och visst är det svårt för polisen att sålla bland alla idioter men... ja...
Nä jag lider verkligen med alla de anhöriga till skadade och döda!  

"Polisen hörde den misstänkte Matti Juhani Saari på måndagen, men fann ingen orsak att ingripa"

"Saari har lagt ut en eller flera filmer på Youtube, efter känt mönster från tidigare skjutningar mot skolor i Europa och USA. Ett klipp har rubriken "Me and my Walther P22 Target". Klippen är upplagda för fem dagar respektive två veckor sedan"

"Det var en månad sedan Matti Saari fick sin vapenlicens. Sedan dess har han lagt upp minst fyra filmer på videosajten Youtube där han provskjuter sitt vapen, en 22-kalibrig pistol av märket Walther"

"På tisdagsmorgonen loggade Matti Juhani Saari in på sitt youtube-konto. 45 minuter innan han öppnade eld på skolan besökte han ett annat internetcommunity, det finska IRC-galleriet, där han skrev ett inlägg med ubriken "Massacre in Kauhajoki"


Det värsta är ändå att samma scenario utspelades i samma land och på exakt samma sätt för bara ett år sedan - wake up Finland!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0