Stela damen...

Idag tänkte jag inte träna, men... Fick en känsla imorse att jag va sugen så packade gymväskan och åkte till jobbet. Är sjukt stel i kroppen så vid två tiden bestämde jag mig för att boka bodybalance och försöka töja ut mina stackars muskler och så... Fasen det gjorde ont under passet!!! Blev kanske lite bättre men ska erkänna att vaderna gör sjukligt ont efter gårdagens aerobicpass :/

Imorgon blir det vilodag iaf ;)

Senare på kvällen gick jag och syrran ner till mamma som handlat massa te, tog varsin kopp och myste över massa skratt och tjejsnack. Supermysigt! <3

Nu ska jag sova - megatrött!
Natti på er...


Gainomax

Vad har hänt med mig? Tränar och äter nyttigt hela tiden. Insane! Men sjukt stolt ;)

Ville bara rekommendera denna Gainomaxen med cappucinosmak, mumma! :)

Off på tant träning - aerobic på schemat haha ;)


Truth ~ Lie



This night!

Har sovit skit i natt!
 
Började med att jag vakna efter en timmes sömn, utvildad och tänkte "Åh va gott att vakna innan klockan ringde" och kollade på klockan, sovit en timme. Hade fem timmar kvar att sova... jaja bara tvinga sig själv att somna om.
 
När klockan sen ringde var jag självklart svintrött så snoozade och drömde en HEMSK mardröm under en halvtimme. Vaknade med ont i magen och tårar i ögonen och sådär vimsig man kan vara när man vaknar ur en dröm att man inte vet om den är sann eller inte.
 
Har aldrig sett ansikten i mina drömmar förens för sisådär en månad sen och nu ser jag dem titt som tätt, skitläskigt! Och i natt såg jag det till och med under mardrömmen. Ne usch, ska försöka skaka av mig detta med en kopp kaffe och påbörja dagen... som tur är består av en hel del to-do's och roliga saker.
 
Puss på er...

Dessa tisdagar...

Tisdagar = coreball
Och så även idag såklart.

Men innan dess var min jämngamla kusin över hos mig för en kaffe. Vi ses way för sällan men trevligt var det!

Hann betala räkningarna mellan jobb och hans besök också. Helt glömt bort det denna månaden men tror det är lugnt ;)

Coreball var som vanligt helt amazing och hon som håller i det är fantastisk. Jag hatar henne med kärlek haha...

Nu är jag nyduschad och ska se svenska Hollywoodfruar innan bedtime.

Natti sweethearts


Birthday boy

Idag fyllde Sebastian år. Det blev lämna ett litet paket och mumsa semla där efter jobbet. Lika trevligt som alltid :)

Grattis Basse!!!


Heaven 23

Idag skulle jag som sagt träffa en tjejkompis för räkmacka, vin och tjejsnack på Heaven 23. Det skulle bara bli en liten lunch och nått glas, men det resulterade i cirka fem timmar och två lulliga tjejer. Men ack så trevligt det var! Ser fram emot nästa gång ;)


Spårvagn

Sitter på spårvagnen och skall möta upp en tjejkompis för räkmacka, vin och tjejsnack. Underbara söndag!

Vaknade med träningsvärken från helvetet men åt frukost och gick iväg till gymmet ändå. Gött som fan och stolt över mig själv!


Full rulle...

Idag har det varit fullt upp...

Började dagen halv nio med frukost för att sedan dra på mig gymkläder och drog till gymmet 1-1,5 timmar.

Spelade på hästarna som senare gick åt skogen.

Men under tiden de sprang var jag och syrran barnvakter åt småkidsen och vi mös järnet! När moster och hennes man kom och hämta dem hade de med två familjepizzor som vi avnjöt ihop. Sjukt gott!

Efter de åkt drog vi och storhandlade, kyl och frys fylldes på och nu ska man klara sig ett tag. Har varit superduktig och lagat mat och så varje dag nästan denna månaden och ska försöka fortsätta så här :)

Väl hemma packades allt upp innan jag gick hem till syrran för att få nya nails. Eftersom det är lördag men ingen av oss ville ha vin drack vi vår cola light ur vinglas för att iaf få känslan ;) Naglarna blev som vanligt superfina!

Under tiden vi gjorde dessa planerade vi även vad vi ska ge vår kära mamma i födelsedagspresent - kommer bli så himla bra! =D

Nu ska jag bädda ner mig. Klockan ringer återigen halv nio imorgon för en tur till gymmet innan nästa fullspäckade dag tar fart ;)

Natti natt sweethearts!


Sweet dreams

Ville bara kika in och hälsa alla en god natt och hoppas ni sover gott när ni nu ska sova. Själv la jag mig precis och klockan är ställd tidigt. Träning imorgon bitti - sedan väntar en fullspäckad dag.

Take it easy and sweet dreams!


Från det ena till det andra...

Jag försöker vara så nyttig jag kan nu när jag tränar. Men idag va jag så sjukt sugen, så det blev kebabfredag. Sååå gott!

Efter jobbet hämtade jag syrrans kille på jobbet, han jobbar på MM Sports, samt att han hade med en låda med saker jag beställt av dem. Nu jävlar! :p


Fabulous


Festis, Ramlösa & Loka

Hittade tre nya smaker på dricka. Eller fyra egentligen men endast tre fick följa med. Fanns även en festis till...

Festis apple, golden kiwi and cucumber
God, skall dock serveras iskall. Väldigt lättdrucken med en bra blandning, tyckte inte den smaka mer av något.

Ramlösa kiwi
Mums! Favoriten. Men även denna skall drickas iskall. Kommer definitivt bli mitt bästa vatten i sommar som det ser ut nu. Och det smakar verkligen kiwi.

Loka mango päron
Nej nej nej. Lukta och smaka som lukten av en gammal duschkräm jag haft från body shop med mango doft. Kunde bara tänka på denna tyvärr... Inte mycket smak av päron om ens någon. Men har man inte samma historia med mango som mig och gillar det så är denna troligen en höjdare ;)

Rangordningen blir:
Ramlösa, Festis, Loka


I just love these Italian nights...

Lagade pajer när jag kom hem från jobbet. Under tiden blev jag sugen på en italiensk kväll. Får mina ryck ibland och idag var en av dem... Hällde upp ett glas rött och kokade pasta i takterna till italiensk musik. Mys! I love these Italian nights...


Is och kyla!

Jag vill inte ha vinter mera!!! Ge mig sommar asap! Jävla Sverige! Haha bitter tjej på isen och kylan nu...

Imorse vakna jag till synen av en hemsk termometer. Att knappt få bort isen från bilen för den satt så hårt va bara för mycket. Frös så mycket att jag var gråtfärdig, kanske inte riktigt men det va hemskt. Är ju ingen morgonmänniska heller lixom.

Efter en dag på jobbet kommer jag ut till en bil med is på insidan framrutan, yay! Suttit här i 10 min nu med värme på full fart och nu kan jag typ åka.

Nä det räcker nu!


What a day!

Sikken dag, troligen övertrött av någon anledning för det var kaos på jobbet. Kunde inte sluta skratta och skratta åt allt. Insane men otroligt roligt :)

Åkte hem, slängde in några maskiner i tvättstugan, upp och stekte köttfärs nu under tiden de tvättar. Skall strax ner och hänga upp allt innan det är dags att åka till träningen. Tisdag = coreball.

Har migrän men hoppas orka ändå. Ska ta mig en treo, jag vet - inte bra, men måste försöka allt. Vill verkligen träna.

Sen efter träningen skall jag handla lite och så hem och beroende på klockan kanske jag gör matpaj av köttfärsen idag, annars får det bli imorgon :)

Fritidsproblem? Nope! ;)


Bästisfika!

Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp min bästa Jessica för en fika på Starbucks. Craving efter London haha...

Vi satt och tjöta om allt som hänt och massa annat en bra stund och det var så himla mysigt och välbehövligt! :)


Kramens dag

Enligt temadagar.se, en grym hemsida som listar alla årets temadagar, är det idag Kramens dag.

Så se till att krama de du tycker om ;)

Eftersom jag älskar att kramas bjuder jag på några krambilder jag har :)


Dear monday,


Boring!

Inget spännande alls denna helgen, så inget spännande att skriva om.

Kan inte tro att det bara är en vecka sen vi kom hem från London, känns som det va längre sen jag va borta... Men bara två månader till New York! =D

Imorse var jag och gymma innan jag körde ett pass CX, gött som fan.

Sen tog jag en kaffe med syrran och bara snacka.

Förutom ovan har jag gjort nada! Och förkylningen är precis som innan :/
Ska hoppa i säng redan nu och försöka va utvilad inför kommande vecka som bjuder på ett fullspäckat schema.

Sweet dreams!


På soffan...

Eftersom min förkylning jobbar sig och aldrig vill slå ut riktigt valde jag en dag ensam hemma i min soffa. Har nyst massor med gånger och mår sämre för en stund sen går det tillbaka till samma medelnivå igen. Sjukt jobbigt!

Har kollat laguna beach på MTV's hemsida, ätit vårrullar till middag och göttat mig med cola zero, jordgubbar och morotstavar med dipp. Nyttigt värre - men erkänner; tre bitar choklad slank ner också ;)

Läste även ut boken jag hade med till London. Så nu behöver jag välja en av alla andra jag har olästa. Att läsa är min nya "hobby". Avslappnande och gött!

Lugn kväll, välbehövligt!
Puss på er


Golden shoes

I live my life in gold, not bronze.
So keep calm and sparkle on! ;)

 


Miracles


Mysbild!

Fick denna bilden skickad till mig igår. Mig och Amanda för några år sen. Så himla mysig bild <3 Blir tom sugen på bebis själv av den :)


Allegrini Appassimento

Jag prenumererar på vinguidens smstips på viner. I somras fick jag ett sms på ett italienskt vin som inte fanns att köpa någonstans och lat som jag är orka jag inte bry mig om att beställa det.

Men i förra veckan va en go vän till mig på systemet och då fanns det, så nu skall det testas - 8 månader senare ;)

Inte värt att vänta 8 månader men absolut drickbart och gott. Perfekt "sitta och snacka över en flaska" vin :)


Wasabi & Karamell

I London hittade jag två nya Lindt, älskar när sånt händer! ;)

En med smak av wasabi och en med karamellfyllning. Bägge testades och bägge var mumma!

Wasabin gifte sig bättre med chokladen än vad chilli gör! Vissa tuggor gav verkligen en uns hetta.

Karamellen var len och ganska enkel, vanlig karamellsmak. En sån man tar en bit så är man nöjd - för just då.

Bägge var riktigt goda men wasabin vinner denna duellen för mig :)


Mera träning

Kvällen spenderades även ikväll på gymmet men med lugnare saker än igår. Unnade mig lite solning innan för att värma upp kroppen och sedan blev det bodybalance. Sjukt gött för min otrevliga träningsvärk som infunnit sig efter gårdagen haha...

Nu ska jag ta nått litet att äta, kolla lite play på nätet och sen läsa ett kapitel eller två innan jag däckar av ;)

 


Bomber och granater

Hittade ett recept på en god och nyttig smoothie så var bara tvungen att testa. Och ja, den va jättegod! Rekommenderas, så varsågoda :)


Träning

Japp då var man igång med träningen igen, denna gången ska jag fasen försöka hålla det också. Inte bara en kort period.

Idag blev det coreball med syrran, sjukt jobbigt men helt fucking lovely! Grym instruktör också. Tid bokad för nästa tisdag redan idag ;)
Börjar känna träningsvärken redan nu dock haha...

Har bokat pass imorgon och söndag med. Nu jävlar kör vi!


Fotdetox

I maj förra året fick mamma en fotdetox av mig och min syster i morsdagspresent. Vi har inte riktigt fått ihop en gemensam tid och väntetiden var lång. Men idag var vi där...

Man satte ner fötterna i ett saltbad med lite maskiner i vattnet och på kroppen, där satt man och så börjades vattnet färgas i olika färger osv beroende på vilken del som detoxades. Tydligen var det mest gifter i mina njurar.

Efter detta fick man en zonterapibehandling på fötter och där hade jag mest ont på ställena med punkter för binjurar och lungor.

Ja, bara för mig att bli duktigare på att dricka vatten och göra mera yoga. Mål 2013 :)

Det var intressant iaf och rekommenderas.


London dag 4

Sista dagen i London - var nog den sämsta av dem alla men ändå trevlig. Började med en exakt likadan frukost som igår, sedan packade vi alla klart våra väskor och checkade ut från hotellen. Efter detta bar det av mot centralen där vi låste in våra väskor för att spendera de sista timmarna på en marknad. Men vi kollade bara lite snabbt - resten av tiden spenderades på ett café och ett lunchställe. Idag var det svinkallt ute!

Med gott om tid kvar begav vi oss mot centralen igen - glada och lugna - inte visste vi vilket kaos som vänta oss och tur var väl det haha...

Det börja med att tågen till flygplatsen var inställda så de hade ersättningsbussar istället, bussarna tar vanligtvis cirka två timmar istället för tågets 45 min så vi var lagom glada när vi då räknade ut att incheckningen skulle ha stängt när vi kom fram. Men de lugnade oss genom att säga att denna bussen skulle ta lika lång tid som tåget. Tog en timme och tjugo minuter sammanlagt. Jaja, vi hann i alla fall...

Problemen fortsatte när jag inte får upp min resväska, den har bytt kod av sig själv - igen! Jävla väska! Hade nämnligen lagt även mitt handbagage i den för att slippa bära två tunga väskor och som den var nu innebar det övervikt på min väska. Så jag börjar försöka med alla siffror 000, 001 osv. Efter 135 går jag fram till disken och förklarar situationen - bitterfittan bakom disken talar om för mig att jag har två kilo övervikt och det innebär att jag får betala 40 pund om jag vill ha med väskan. I helvete heller! Sätter mig och fortsätter testa koder när syrran som snackat sönder kvinnan i den andra disken säger att hon godkänt det. Yes! Väskan kom med utan kostnad - lättnad.

Så var det dags för säkerhetskontrollen - för första gången någonsin reste jag i jeans. Tog av mig allt som kan pipa, inkl skor och kände mig duktig. Men icke. Pep! Glömt skärpet - tog av det och tänkte gå tillbaka och gå igenom igen men det var tydligen inte godkänt. Vakten skulle söka igenom mig både med pip-maskinen och för hand väldigt noggrant och sen fick jag gå igenom. Va tvungen att stå med armarna rakt ut hela tiden med, tog ner dem när hon va klar med överkroppen och hon blev riktigt sur.

I vart fall så kom alla med planet och hem. Hemma väntade snö, inte alls skoj... Jag har nu fått upp min väska också. Efter att ha gått igenom alla 999 kombinationer och börjat om låste den upp sig på 009. Underligt men gött!

Nu ska jag sova, svintrött och jobb om några timmar. Sov gott på er!

 


Victorias Secret

Att va inne på Victorias Secret är verkligen lyxkänsla. Deras upplägg av butik, deras inredning, service - ja allt är bara så jäkla nice! Jag låter bilderna tala för sig...


London dag 3

Kass sömn i natt så var lagom pigg på morgonen, början på en förkylning på det... Men ingen idé att klaga, jag är i London och massa roligt väntade, så var bara upp och hoppa! Shopping och turista stod på schemat.

Men först frukost - tre av tjejerna ville till samma ställe som igår så jag och syster passade på att ha systermys på Starbucks.

Efter frukost möttes vi alla för shopping. Primark och Forever21 var planen. Men Primark tog så lång tid så vi fick ändra planeringen lite. Va dock bara jag och syrran som va sugna på det så vi begav oss iväg på egen hand :) Turista var planen - vi såg Big Ben, London eye, Buckingham palace och Picadelly. Turist javisst! ;)

Vi promenerade en hel del och såg bla en enorm pelikan, orädda ekorrar och duvor som satt på folk. Tog en mysig lunch och jag lyckades förstöra byxorna jag köpt bara några timmar tidigare - typiskt klantiga mig! Efter detta blev det planerade Forever21 och även en sväng till Victorias Secret och lite andra små butiker.

Jag gick bananas med shoppingen idag - orka inte ens lägga allt snyggt för att fota för det får ändå inte plats på kortet :p
I vart fall köpte jag nog allt man kan tänka sig; jacka, skor, underkläder, bikini, tröjor, byxor, klänningar och accessoarer. Hoppas jag klarar packa smart så jag inte har övervikt hem :/

Middagen blev på Subway - klockan var mycket, våra fötter tog nästan livet av oss och det låg närmast haha... Efter middagen gick vi till hotellet och planerade morgondagen med de andra tjejerna.

Nu ska jag sova, svintrött! Förhoppningsvis lite bättre sömn i natt också. Imorgon är sista dagen och vi åker hem på eftermiddagen/kvällen. Innan dess skall vi dock hinna förbi en marknad :)

Natti natt...

 


Tough!


London dag 2

Morgonen började med frukost på en silverbricka... ;)

Efter detta bar det av till Westfield, ett stort shoppingcenter där jag fick köpt en hel del faktiskt. Ett linne, tre klänningar och en jacka. Jo, en mascara, ett läppstift, ansiktsspray och värmeskydd till håret också :)

Syrran köpte ett par gummistövlar som var för stora, de var superfina. Tanken va att hon skulle ha dubbla strumpor och en sula i. Men efter lite mer shopping kom hon på att hon redan hade dubbla strumpor och det aldrig skulle funka med bara en sula till. Så vi försökte lämna tillbaka - i två affärer - men man fick endast byta till annan vara eller tillgodokvitto. Så jag kom på den briljanta idén att få någon att handla för hennes tillgodokvitto och de skulle ge henne kontanter. Idén möttes av skratt men testades tillslut på ett par svenska stackars unga tjejer och de nappa. Syrran va överlycklig medan tjejerna var livrädda haha... Slutet gott, allt gott!

Linda fick köpt sin tredje Michael Kors väska ;) och jag spanade in vakten i affären - enda snygga engelska killen på två dagar. Insane!

Efter all shopping va vi trötta - jag och syrran va aströtta och stod och garvade som fan i tunnelbanan medan Linda mest låtsades inte känna oss. Förstår inte varför ;)

Middagen blev på en indisk restaurang och efter det hamnade vi på en riktig engelsk pub där vi drack lite öl och satt och tjöta en stund.

Nu blir det sova, imorgon är det mera - trumvirvel - shopping! :p
Sweet dreams alla söta!

 

 


Snöglob från Harrods

När jag va liten såg jag en film där ett barn va inne på Harrods och fick en snöglob, inte en sån vanlig i plast utan en rund kula, mer exklusiv och så himla fin. Sedan dess har jag velat ha en sån - specifikt från Harrods. Velat ha den så mycket att det tom står med på min bucket list att köpa en just på Harrods.

Igår var vi där, jag frågade och de sa att de slutade säljas 6 januari och tyvärr även va helt slut på lagret. Förstår ni min besvikelse!? :(
Men jag får helt enkelt återkomma i december ;)

Men jäklar sikket hus och jag som älskar belysning var helt salig av husets utsida!


London dag 1

Först checkade vi in på hotellen, ja hotellen ;) De fyra andra tjejerna bor på ett hotell och jag på ett annat - av anledningen att de bokade för månader sen och jag bestämde mig för att fly livet för två veckor sedan. Men mitt ligger jättenära deras, man ser det tom från mitt rum :)

Efter incheckningen har vi gått en jäkla massa... Affärer affärer och affärer - är det en tjejresa så är det ;)

Middagen blev på Wagamama - mumma!!! Efter middagen blev det en tur till Londons motsvarighet av Ica Focus och jag gjorde min första shopping för idag :p
Lycklig tjej hittade två nya Lindt bl.a!

Nu ska jag dricka en gottig sak jag kom över, läsa ett kapitel eller två i min bok och sen sova. För imorgon väntar en ny dag med spännande saker, och självklart - shopping!

Natti alla goa!

 

 


På planet...

Då går vi på planet mot London, hörs där... Bye bye!


Dags för London!

Då är vi på väg mot flygplatsen och redo för en weekend i London. Känns som jag glömt nått men vem bryr sig!? Pengar, visa kort, pass, biljetter och mobil är med - resten kan man köpa ;)
Flygnervös!!!


Packar...

Jag brukar alltid ha lätt för att packa men denna gången är det inte lika lätt. Svårt med vädret i London nu, är ju som här hemma - kallt och grått. Men man vill ju inte klä sig för varmt för man ska stå ut i affärer och tunnelbana. Och man vill inte klä sig för kallt för man ska stå ut på promenader och sightseeing. Svårt som sagt... Men snart klar, tror jag! ;)

Mitt i packningen...


Give a fuck!


Internet

Tack kära granne för din givmildhet med ditt Internet, även om du inte vet om det. Det har varit mig till stor hjälp, även om det ibland funkat sådär och oftast varit otroligt segt, men jag har nu funnit något bättre. Är helt förälskad i mitt fiber - sikken skillnad. Kan kolla på play, på datorn, utan att det laggar så man vill slänga datorn i golvet. Lycka! :)

Ska njuta av det sista av "Så blev vi svenska Hollywoodfruar" och sen sova. Nattinatt på er allesammans!


Which way is yours?


Londonplanering

Igår kväll träffade jag upp alla tjejer förutom en för lite gott att äta och dricka och för att planera inför vår resa till London på torsdag. Var supermysigt och jag längtar verkligen.

Behöver en tjejweekend just nu! :)

 

 


Long time no see...

Hej alla, gamla som nya :)

 

Jag funnade på att börja blogga igen – vet jag har varit kass, men största anledningen är att jag flyttade ju som ni alla vet och har i 1½ år surfat på grannens nät, vilket gått kanon på de saker jag behövt det till. Men att ladda upp bilder och så funkade absolut inte så då hamnade bloggen åt sidan. Nu har jag i alla fall tagit tag i saken och tecknat mig på fiber, så nu jäklar ;)

 

Har hänt så himla mycket sen jag sist bloggade regelbundet och kommer aldrig kunna göra en catch up på allt och en del vill jag inte ens prata om. Men kan göra två snabba summeringar. Även om det säkert kommr bli lite separata inlägg om både det ena och andra som hänt :)

 

2011 – Första halvan av året bestod av tårar, jag tror jag grät nästan hela tiden när jag inte var upptagen med saker eller umgicks med vänner. Jag orkade inte prata med någon och valde att dölja mina problem för alla, och då menar jag verkligen alla. Detta blev lättare att göra när jag köpte min renoveringslägenhet och tankarna fokuserades på annat. Andra halvåret blev extremt stressigt arbetsmässigt och jag jobbade arslet av mig på jobbet för att sen gå hem och grejja i lägenheten på kvällarna. Jag kände att jag mådde bättre... Men blåögd som man är tror man ju att man då bearbetat allt och gått vidare – sanningen är att man bara lagt allt på hyllan, i väntan på en lugnare period som kan riva upp allt igen. Det går inte att lämna saker oberarbetade...

 

2012 – Ett av de värsta åren i mitt liv på många sätt, det hände bara sak på sak som gjorde mig mer och mer nedtyngd – allt detta lades på 2011 som jag ännu inte hunnit bearbeta. Jag mådde skit och mer skit fortsatte bara komma. Strax innan nyår var det dock som en stor sten föll och jag började ta baby-steps mot en ljusare framtid. Dock med rädslan att bli nedslagen igen...

 

Så... 2013 skall bli mitt år, det skall handla om lycka, skratt, glädje och att bara njuta av livet! Jag har redan börjat njuta genom att boka två resor – en tjejresa redan nu på torsdag; London över en weekend. Och en resa med goa vänner till min bästa stad – New York – åker 30 mars och är borta en vecka = jag är där över min födelsedag! =D

 

Det enda bra med downperioder i livet är att du märker vilka som är dina vänner, vilka som finns där och stöttar när du har det svårt, vilka som förstår att du inte orkar va den sociala personen och vilka som är likadana vänner när du väl kommer ur allt som de var innan du hamnade i skiten. Men viktigast – det är i dessa perioder du måste lära dig att hantera dig själv först och därmed hittar dig själv och vem du är. Lägg ihop detta med den personen du finner att du är när du är lycklig så har du definitivt funnit vem du verkligen är. 2011 och 2012 har gjort detta med mig och det är jag tacksam för, det har verkligen känts och självklart finns det perioder när jag tänkt att det inte är värt det. Men nu i efterhand är jag glad över hur stark man är och även om det låter klyshigt så är det sant – allt händer av en anledning. Gråt, skrik, gör det DU känner för när du är riktigt down. Det är du som behöver komma igenom det, ingen annan. De som finns kvar efteråt är dina riktiga vänner, resten var ändå inte värd din energi.

 

Liv levet och kom ihåg; allt som hänt/händer är det som skapar den du är/blir...

 

 

RSS 2.0