Shopping Shopping

I söndags var jag och shoppade med syrran, detta blev resultatet;

Grön- & laxfärgade topparna kommer från H&M
Klänningen från Gina

Sen var även jag och Basse iväg och handlade en dag i veckan och jag är en svikare, kolla vilket kaffe jag tog...

Förlåt mig HV =/ hehe...

Dumle

Jag är galen i godis och är otroligt svag för lakrits och choklad.
Förutom ljus Polly har jag en förkärlek till Dumle, det är ju så jäkla gött och till min stora förtjusning gillar inte hjärtat dessa, så jag får alltid ha dem för mig själv :)

Sååå... det finns ju orginal och sen de underbara lakrits och så finns det ju apelsin-mango och så har man ju ätit äpple-päron.
Men idag, när jag åt en lakrits här på jobbet, fick jag för mig att gå in och googla vilka smaker som funnits och vad finner jag!?
Att det funnits Dumle mint, för inte så längesen =/ Aldrig sett, aldrig smakat! =(
Sen har det tydligen funnits citron-kanel, Choco, Kola och hör och häpnad, banan!? Varför har jag inte fått ta del av alla dessa underbara smaker!? :(

Sen finns ju nya påsen Dumle Stars, Dumlekolor, Dumle Minibites och självklart Dumle Snacks, sistnämnda är UNDERBAR! ;)
Och så finns det ju Dumleklubbor, två olika Dumleglass och Dumle Drickchoklad...´

Mmmmmmmmmmmm...........


Semesterproblem!

Vi kämpar med att få ihop en semesterplan här på jobbet, jag har ingen aning när jag ska ha men det blir sent. Pga det där hemliga mötet jag varit på och också kommer fortsätta gå på, så kan inte jag ha semester i slutet av augusti, början av september iaf. Det är lönlöst. Och tidigare vill jag inte ha. Och eftersom vi pratat om att åka till USA så sa vi att vi åker i mitten av september och börjar jobba 5-12 oktober någon gång igen. Perfekt var det, men...
Så kommer man till jobbet idag och får veta att 5 oktober startar installationen av vårt nya datasystem. SKIT! Vi har då väntat i två år på det, varför just då? Varför när jag har planerat att vara ledig? *ahhhhh*
Får ta mig ett snack med chefen på tisdag när han är tillbaka från Skottland, men jag hoppas att det inte kommer vara några problem. Känns ändå inte som det blir så mycket jobb gjort under installationsdagen, eller hoppas inte iaf =/
Dessa semesterproblem, hehe...

Och ang hemliga mötet, i slutet av maj kan jag troligtvis avslöja ;)
XoXo

Rabarberpaj!



Nu slutar jag för dagen och det är rena sommarvärmen ute, underbart!!!
Så nu bär det av till svärföräldrarna för rabarberpaj, finns det något godare!?

Kommer ihåg när man var liten och var på farmor o farfars land, jag och min kusin fick alltid varsin liten skål med socker och några rabarber var, sen satt vi på berget, doppade rabarber i socker och smaska i oss.
Underbara minnen! =)

XoXo

Jag är en komplicerad person...

Jag är en person som har många och stora drömmar, jag vill mycket, ändrar mig ofta och vill göra det jag känner just för stunden. När jag vill något så vill jag det med en gång, vänta är det värsta som finns. Jag är ganska självsäker, bestämd och envis. Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag inte vill. Men samtidigt har jag svårt för att säga nej och är lätt att övertala. Jag är rastlös och älskar att vara i farten, det ska hända saker nästan hela tiden och hatar att sitta still för länge.

Samtidigt är jag en person med mycket känslor, mina känslor gör mig till en öppen bok ang hur jag mår och jag är inte rädd för att be om hjälp, även om jag vill klara allt själv. Älskar att hjälpa människor och få andra att må bra och jag sätter mina närmsta framför mig själv.

Av den sistnämnda anledningen glöms jag själv bort! Jag åtsidosätter mig själv och den jag är för att få andra att må bra. Den färgstarka person jag egentligen är blir mer och mer grå och i en dimma går jag runt, men innerst inne lever den jag är född att vara, personen som inte bara drömmer utan genomför saker.

Jag är en enkel men komplicerad person helt enkelt - take it or leave it!


Veckans #1

Tisdag redan, veckans bästa dag :)
Det är jobb som hägrar idag, är ju bokslutsvecka så det är en hel del att göra. Men tiden går fortare då så det gör absolut ingenting.
Efter jobbet blir det hem och ta det lugnt, se klart amazing race avsnittet jag somnade till igår, se nya The Hills avsnittet och sen iväg till yogan. Hem och duscha och mysa ner sig i soffan till Desperate. Lugn dag idag... lunchen gjorde älsklingen i söndags redan; pastagratäng med broccoli, mumma!


Vi bägge är så himla jobbtrötta och resesugna så vi sitter hela tiden och tittar på sista minuten resor. Hade varit jäkligt gött! Men så hittar man någon och så, nä... det passar inte för då har jag ett viktigt möte på jobbet, eller då har vi bokslut och blablabla haha... det är ju just detta vi vill bort ifrån :)
Ja vi får väl se... gott hade det varit.


Nepp, jobba jobba jobba...
Later...


Biljäkel & hemligheter

Imorse när jag skulle till jobbet ville inte min bil gå som den skulle och lambdalampan lös, faaan tänkte jag, det var den semesterkassan vi sparat till, massa tankar om vad det kunde vara snurrade i huvudet och en snäll säljare här på jobbet hjälpte mig bort till Bra Bil så de fick undersökt riktigt och allt man nu gör. Inga fel funna, så han raderade felkoden och vips va allt bra =/ underligt. Så jag förklarade att vi haft en hög tongång om det haft något att göra med problemet, han sa njae men plockade ner och gjorde rent gaspspjället och vips där med, tongången låter perfa =D Underbart!!! Och det bästa av allt - jag slapp betala ett öre, hihi... bra att jobba där man gör ;)


Och ang det där hemliga mötet jag var på, tyvärr... det är fortfarande hemligt :( men så fort det inte är det så lovar jag att skriva om det, ni får försöka stå ut ;)
Det är inget jätte skoj men lite roligt är det allt att man har hemligheter :p
Men en hint kan jag väl ge; Det är arbetsrelaterat kan man säga... Hehe...

Nepp, work och sen hem och iväg och kolla golv och tapeter med mitt hjärta!
XoXo 


Testat nya Loka & Extra!

Jag älskar att testa nya smaker när det kommer till det som redan finns på marknade, tex godis, glass, dricka osv osv. När man är utomlands finns det alltid massa andra smaker än vad vi har i Sverige, men även här hemma kommer det nyheter då och då. Och igår testade jag en ny Loka och nya Extra pastiller.
 

Jag testade nya Loka likes passion - red hot strawberry. Jordgubb/chili, men jag kan inte säga att jag kände någon chilismak, men god var den iaf.
Jag var helt såld på Loka likes asia och tror denna Loka kan få samma effekt ;)
Testade också Extra pastilles - cola/lemon. Och den smakade verkligen cola, åt coca cola hållet, så jäkla goda var de!

De nya Loka finns också i Flirty apricot - Aprikos med mynta och
Stormy Passionfruit - Passionsfrukt med ingefära.
 Ska bli spännande att testa de andra också.
Någon som testat dem? Vad tyckte ni?

Stackars älling...

Idag har det varit riktigt gott väder. Tyvärr har ällingen min varit kass hela natten och dagen och mått jätte dåligt, så vi har inte gjort något speciellt. Kom dock iväg och kollade på lite blommor till uteplatsen och sen fikade vi nere i Eriksberg.
Sen har vi bara suttit på balkongen och tjötat och ätit supergod pastasallad som han, trots att han mår dåligt, gjorde åt mig. Underbar é han! =)
Så nu blir det att bara slappa i soffan och hoppas på att han mår bättre imorgon och att vädret är minst lika bra, så man får njutit lite av helgen ihop.
Hoppas ni alla får en toppen kväll!

Forever21 & Asos, me want!

Satt och surfade runt och kollade kläder igår kväll, fasen så fina kläder jag hitta.
Shoppinghumöret var på topp, synd bara att största suget var att åter få shoppa loss på Forever21. Ahhh... lätt bästa affären jag varit i, förutom att allt va lite stökigt, men allt satt perfekt och vareda plagg passade när man provade. Wonderful! ;)


Ursöt topp från Forever.
Pris; $22,80
 
Oh ja tack! Från Forever
Pris; $24,80
 
Även dessa superfina varelser är från Forever.
Pris; $28,80
 
Denna ser lite underlig ut, men jag har en sådan och den är nog bland det bekvämaste plagg jag äger, och himla snygg på ;) 
Forever21. Pris;  $19,80


Sen hittade jag också några superfina Jumpsuit från Asos.
Jag måste köpa mig en, nu har jag trånat länge, ska bara hitta en perfekt ;)

 
Denimsuit från Asos, fiiin! Pris; 1250,85 kr.

 
Ännu en jumpsuit från Asos, lite mer mysig. Pris; 329, 53 kr.

Sovmorgon!

Godmorgon allesammans
Hoppas ni sovit gott, jag har verkligen sovit ut för att vara mig, vaknade vid 10 =)
Utanför oss har de gårdstädning så det känns sådär att sitta här inne, men vi får väl gå ut och hjälpa till lite utanför våran trädgård :p vädret är ju heeelt toppen så man ska ju inte klaga på det. Blir kanske att åka iväg och köpa lite småsaker till uteplatsen, för nu blir det ju fler och fler dagar där ute.

Igår satt jag och hjärtat och pratade om massa viktiga saker i flera timmar, kändes jätte bra efteråt och vi fick diskuterat en hel del viktigt. Efter det åkte vi och en vän till Burger King och åt. Skulle åkte till Max vid det nybygda gamla Ullevi, men var fasen parkerar man? Någon som vet? Så vi drog vidare, kollade vart han fått lägenhet och sen bar det hem för slapp i soffan.

Nepp, frulledax och sedan påbörja denna underbara lördag!
XoXo

5 x 5 saker om mig

På Facebook finns quiz och liknande man kan göra...
Sen finns det att man ska skriva i 5 olika saker man haft eller gjort osv. I did...
Så tänkte jag kunde publicera detta här så ni får lite onödigt vetande om mig :p
Enjoy

5 band du sett på konsert;

Melissa Horn, Bruce Springsteen, Fronda, Britney Spears, Backstreet Boys
Ja jag går inte så ofta på konsert, som ni säkert märker, hehe...

5 senaste länderna du besökt;

Usa (New York 2009), Grekland (båtluff 2008), Italien (Rom 2008),
Spanien (Gran Canaria 2008), Grekland (Kreta 2007)
Ni märker mitt stora intresse i livet! Inga kommentarer behövs ;)

5 mobiltelefoner jag haft;

Nokia 5210, Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 6100, Ericsson w580i
Nokiaperson som tillslut svek ;)

5 bilar jag vill ha i mitt garage;

Lamborghini Gallardo, Nissan 350z, Toyota Celica, Lexus FT-HS, Nissan Navara
Mumma! =D

5 saker jag inte lämnar hemmet utan;

Nycklar, Mobil, Kontokort, Astma medicin, Ipod
Inte helt sanning; nycklar, mobil och kontokort stämmer. Men jag är ganska slarvig med astma medicinen tyvärr, och ipoden hänger bara med om jag orkat ladda den :p

Hahaha... heeelt meningslöst inlägg, men lite skoj, hehehe...
Hoppas ni har en myspys fredag i alla fall!
XoXo

Jordgubbar

Vi brukar alltid ha godis på jobbet på fredagar.
Vilket jag fasade för igår kväll eftersom jag varit nyttig hela veckan och inte ätit något godis och jag verkligen ville klara mig till ikväll.
Så jag har undvikit att gå bort dit skålen alltid står.
Men så kom en förbi idag och sa att han inte sett mig där, jag svara att jag undviker godis :p och han sa att de inte köpt godis idag utan räckte fram ett paket jordgubbar. Ni förstår min lycka =D


Men... som många vet har jag en fobi för jordgubbar efter att förra våren smackat i mig paket efter paket och en dag satt i soffan och bet i en jordgubbe, satt och prata och när jag kollade på jordgubben så kröp en mask upp ur den. Jag slängde ut den genom balkongdörren och ja, jag mådde ganska illa, haha...
Så jag är nu extremt försiktig när jag äter jordgubbar och tittar innan jag biter :p


Men de är underbart goda! =D


Viktigt möte

Om en kvart ska jag åka iväg från jobbet ett tag.
Ska iväg och glänsa på ett ganska viktigt möte.
Är lite nervös, men varför vet jag inte, hehe...
Men det ska bli himla roligt iaf!
Och ännu roligare när jag får börja berätta för folk.
Spännande spännande! =D
Så nu måste jag plocka iordning allt så jag är redo.

Ville bara önska alla en godmorgon!
Rise and Shine

Krama kudden!

Nu tar jag min kudde och kryper till sängs...
Sov gott allesammans!

Det blir bara bättre o bättre dag för dag...



Ska bli skoj att komma hem och se lönespecen för kontot visade att morgondagens löneinsättning blir väldigt bra =D Jobbade ju lördagen den 4 april, men hoppas denna betalning kommer på nästa månadslön :p
Men sån tur har man väl inte :p haha...

I vart fall så känns allt väldigt bra just nu; älsklingen har haft tre långkörningar på tre dagar, solen skiner, det är fredag imorgon och som sagt, lönen...
Hoppas på samma goa väder hela helgen!


I eftermiddag blir det gymmet en sväng, sen hem och laga mat och kolla tv. Vi fick sett Hills avsnittet igår och det var lika bra som alltid.
Och på tal om något som är lika bra som alltid - Grey's! Herrejäklar, det är tamejfasen en serie som bara blir bättre och bättre för varje avsnitt.
Och ja, jag grät till gårdagens avsnitt också, hihi...


Nepp, jobb och sen fikarast! Blir kiwi till fika idag, jag har varit himla duktig hela veckan, förutom en liten bit tårta på jobbet igår :/ Men jaja... hehe...

Later...


Media skapar lågkonjutur!

Jag läste i tidningen idag att ytterligare 1500 varlsas på Volvo AB. Med detta varslet betyder det att endast en fjärdedel finns kvar och arbetar. Det är ju sjukt! En fjärdedel?  Egentligen borde alla de som är kvar säga upp sig och sätta dem i skiten, men man vet ju att man inte är oersättlig och i dagens situaton lär de inte heller ha svårt att hitta nya personer som gärna tar deras gamla jobb, så då är det bättre att stanna. För tillhör man de lyckliga få som klarat sig hittills så är man nog ganska säker för nästa varsel måste ju innebära konkurs...
Men det är riktigt sjukt hur långt allt gått. En fjärdedel, herrejäklar, tänk när trenden vänder och de måste anställa tre fjärdedelar igen och dessa personer ska lära upp sig osv. De måste ju ta de gamla medarbetarna, annars lär de få problem. Och extrema kvalitetsbrister.

Jag brukar aldrig läsa tidningen utan mest bläddra igenom snabbt och idag kommer jag ihåg varför, tidningar skriver ta mig fasen aldrig något positivt, aldrig! Det står bara om varsel, mord, dålig ekonomi osv. Det enda positiva var att det ska bli fint väder i helgen. Helt ärligt... media är de största bovarna i dagens lågkonjuktur, allt de skriver skrämmer folk som fortfarande har ett jobb, vilket resulterar i att dessa personer snålar in på sin ekonomi och slutar leva som vanligt. Detta i sin tur medför att affärer och dylikt inte har samma försäljning osv osv osv. Hade varit roligt att se en endaste tidning skriva om något positivt som hänt i världen, vad som helst!
Ge oss lite hopp för tusan istället för att sparka på den som ligger.

I need you...



I know there's somethin´in your eyes,
I know there's somethin´in your smile

So many things I failed to do...
One thousand miles I'd run for you,
you're still the only one I ever need, Baby!



I need you, you're always on my mind.
That's all you left behind, my love will last
eternally ...

I need you, like no one else before
You're all that I adore, my love will last
eternally ... I need you ...


Solo... igen!

Igår fick Basse en körning till Oslo och idag fick han en till Malmö, två bra betalda körningar, vilket gör denna veckan till en kanonvecka so far =D

Morgondagens lunch lagade jag igår och träning är utförd igår och inplanerat imorgon. Så vad ska jag göra idag!? =/
Blir nog att städa, slappa lite i soffan, lyssna på massa bra musik, ta en lååång varm dusch och sen krypa upp i soffan med frukt och chai-latte, lagom till Grey's :)

Jag gillar att vara själv på kvällar, men sedan när man ska sova - nä tack :p
Då sätter mörkrädslan in :(


Så nu ska jag jobba klart, 10 min kvar... sen hem och påbörja kvällens solo-liv :)
Over and out...


Självkännande badrumskran!

Smart kran som känner av hur varmt vatten du vill ha!
Kan detta stämma?
I vart fall så är det jäkligt häftigt, men det bästa är ju ändå de där sensorerna man kan sätta på väggen som ställer in hur starkt ljus du vill ha på dina lampor osv. Me like! Hatar verkligen lampor på morgonen :p
Läs hela artikeln här!


Bättre sent än aldrig...

Träningen var hur go som helst, underbart!
På torsdag blir det att köra ett pass på gymmet också.
Sen på fredag blir det en solning och på söndagen ett core-pass.
Nu när det är 7 veckor kvar av mitt träningskort, då jäklar! :p
Bättre sent än aldrig...
Sen har jag sett på Anna Skipper att mycket kan hända på 8 veckor, haha...

Så nu ska jag koka en kopp te och gotta ner mig med Desperate.
Har varit svinsugen på choklad i två dagar, men I'm doing good, frukt it is! ;)
Trevlig kväll


Solo

Vi är tre personer som tränar yoga tillsammans varje tisdag. Det är jag, mitt hjärta som blir tvingad och en kompis som blir ännu mer tvingad :p
Men idag fick Basse en körning till Norge och jag förstår att han var tvungen att ta den, sen är det positivt också för då tjänar han massa pengar = resa! Hehe...
Och... gissa vem som åkt med honom!?
Jo, vår yogavän, han gör allt för att slippa träna, haha...
Så det blir solo-träning ikväll och en massa egen-tid nu innan och efter, gott! :)

Jag har precis lagat lunch tills imorgon och tills på torsdag *duktig*
Och nu ska jag städa lite innan det är dags att bege sig...

XoXo

Happy day!

    Vart tog solen vägen? Vart tog våren vägen?   
Man märker tydligt hur mycket det fina vädret påverkar ens humör :p

Jag sitter på jobbet och förstår ingenting. Vad har hänt?
Från att förra veckan ha haft jobb upp över öronen till denna veckan när man inte ens fyller en dag med arbete. Det känns sådär... men jag får väl ragga andra arbetsuppgifter och hjälpa folk, så jag inte bara sitter på röven och slappar :p
Pratade med hjärtat och han hade inte heller något nu, typiskt!
Jag får ju ändå min lön även om jag inte har något att göra, han är ju egen företagare så han tjänar ju sin lön beroende på hur mycket jobb han har.
Men men... det vänder! :)

Idag är det tisdag= Ikväll är det yoga.
Ska bli supergött!
Ska dubbelträna så innan yogan ska vi köra ett core-pass också :p
Sen efter all träning är det hem och gosa ner sig i soffan med Desperate.
Åh ja, på tal om serier... innan träningen ska jag se nyaste avsnittet av The Hills, för det publiceras på mtv.com idag kl 15.

 


Tisdagar är helt klart underbara! =D 

Jorden runt!?

Sitter och tittar på resor, men alla jag fastnar för är så himla långa resperioder. T.ex. så vill man ju inte åka till USA två ggr för att ena gången besöka Las vegas och San Francisco och nästa gång besöka Los Angeles osv. De ligger ju så pass nära att man vill ta allt på en gång, jag menar, flygresan är ju den som är dyr.

Så nu har jag kollat runt i två dagar och fastnade för den perfekta, my dream trip just nu. Den är dock en jorden runt och kräver att man är borta 3-4 månader.

Trippen går;
Köpenhamn-Bangkok-Brisbane//Sydney-Christchurch//Aukland-
San Francisco//Los Angeles-Köpenhamn
// = att man tar sig mellan städerna på egen hand, annars är det flyg.

Då finns det perfekta busspass mellan städerna i Australien och Nya Zeeland och mellan San Francisco och Los Angeles vill jag hyra bil.

Resan kostar bara ca. 15 papp för en person, billigt!
Sen tillkommer ju boende och sånt men själva flyget är ju asbilligt =)
Men vi är ju två, så vi får väl se... men jag vill! Hehe... :p

Jag fick så jag teg...

När jag går på massage brukar jag i efterhand alltid beklaga mig över att massören aldrig trycker tillräckligt på muskelknutarna. Idag var jag på bindvävsmassage/massage och herrejäklar! Jag fick så jag teg! Haha... men svinigt gött var det, och superbilligt =D

Sen var det hem och ställa sig i en dusch för jag frös som ett asplöv och efter det har vi bara gosat i soffan. Nya avsnittet av Prison Break är sett och just nu håller vi på och tittar på Ballar av stål. Hahaha.... sååå jäkla bra! Efter det blir det att gå och sova, efter nattens kassa sömn behöver jag all sömn jag kan få känner jag. Och imorgon är en ny dag...

Nattinatt allesammans

Nu jäklar!

Nu har jag börjat förändringen av mitt liv, eller förändring och förändring. Men jag ska genomföra saker jag vill göra, jag ska följa mina drömmar och se möjligheter istället för hindren. Det snurrar tankar och planeringar i mitt huvud... Men en sak i taget... och nu ska det inte bara vara snack, jag ska leva mitt liv!

There's more to living than only surviving!

Detta ska bli spännande!
Jag gör detta med en blandning av rädsla och lycka, exakt som det ska vara ;)


To be continued...


Bedragare...

Igår ringde min bank mig och sa att de sett konstiga transaktioner på mitt konto och ville kolla om det var jag. Så de sa två "företagsnamn" och det var definitivt inte jag. Så kortet blev spärrat och jag får hem ett nytt i slutet av denna veckan. Tur det var kortet till vårt gemensamma konto så jag fortfarande kan handla kläder och sånt på mitt, hehe...


Efter jobbet ska jag hem och greja lite, kanske ta en promenad och försöka rensa mina tankar, som för tillfället är extremt många. Sedan ska jag iväg och testa på bindvävsmassage, ska bli spännande J

Sen efter det lär jag väl frysa som en galning så det blir hem och ta en varm dusch och krypa upp i soffan med en kopp te. Sov ju sådär bra i natt också så jag hoppas på att komma i säng i tid, men det blir inte lätt när "Ballar av stål" kommer vid tio, får nog bli inspelning :p


Nepp, nu ska jag ta mig en kopp te och snacka tjejsnack här på jobbet =)

XoXo


Dagens i-landsproblem!

Jag har ingen direkt åldersnoja, älskar att vara 25, men nu räcker det, detta är den perfekta åldern. Tiden går för fort och åren bara försvinner. Man hinner inte med allt man vill och drömmer om. Jag är absolut inte rädd för att bli gammal, är dock livrädd för att inte hinna med allt jag vill, livrädd för att sitta där om massa år och ångra saker jag aldrig gjorde. Som ordspråket;
 "Bättre ångra det man gjort än det man aldrig gjorde"
Sååå himla sant!

När jag gick på gymnasiet hade jag drömmar och mål i livet till överflöd, men så kom man ut i arbetslivet och det säkra förhållandet med en kille och så prioriterades allt detta bort och nu sitter man här och vågar inte ta steget att göra allt man vill. Man har blivit bekväm, säker på det man har och rädd för att ta ett steg ut från den bubblan man lever i. Jag är supernöjd med allt jag har, men samtidigt vet jag att jag hade gjort så mycket annat med mitt liv om jag inte haft allt detta. Men jag har valt detta själv och jag varken skyller på någon eller klagar på mitt liv, för jag har det superbra och är verkligen lycklig.

Men ska livet verkligen bestå av att jobba 48 veckor för att sedan kunna unna sig fjuttiga 4 veckors semester?
När ska jag få tid att resa runt, jobba i usa, gå en reseledarutbildning, starta eget, rädda isbjörnar, mata lejonbebisar osv? =/

 

Livet är jobbigt när hjärtat vill två olika saker...
(I-landsproblem)

Kalas & Melissa Horn

Igår var det kalas för mig och min kusin; det var någon form av poängpromenad där man ska svar på frågor som t.ex. "vem är modigast?" och så får man tre namn som förslag, så får man gissa på ett och sedan får de tre blåsa varsin ballong tills den smäller. Den som smällde först vann osv. Det var riktigt roligt! =)

 
(rockringenstävlingen vann jag inte, men kuddtävlingen vann jag sjäkvklart)

Sedan blev det macka och fika... Hela kalaset var jätte roligt och jag fick pengar och presentkort på H&M och Gina Tricot. Toppen! Shopping here I come! =D

Sen på kvällen var vi på Melissa Horn spelning, verkligen jätte bra!!! Hon spelade en del gamla låtar och en del nya. Helt grymm röst har tjejen asså! En timme var spelningen, vilket var helt lagom, det var grymmt varmt och man stod upp.



Så gårdagen var full rulle från 8 på morgonen till midnatt, vilket känns idag :p
Men idag blir det att småpilla inför veckan och fika hos farmor, trevligt trevligt! :)

XoXo

A lion called Christian

Jag har alltid varit helt kär i vissa djur i världen, förutom hundar är alla andra djur tyvärr vilda. Delfiner, isbjörnar och lejon är de som ligger mig varmast om hjärtat. Vem har inte velat ha en liten lejonbebis hemma och gosa med? :p
Så när vi var på resemässan och jag såg att man kunde åka ner till Afrika och få hjälpa små lejon att återkomma till det vilda, mata de med nappflaska och så, då blev jag lyrisk och sedan dess har jag tänkt på det hela tiden.

I vart fall, för ett år sedan såg jag ett youtube-klipp om ett lejon vid namn Christian som fick mig att få gåshud över hela kroppen!

Kolla här;
(för mer känsla, ha på ljudet och läs texten)
 

Hur underbart är inte detta då?
När Christian springer fram och kramar om dem på berget, jäklar...
Heeela kroppen ryser! =D

Ett längre klipp med längre avslut, man får se vad som händer när de går iväg :)
 

Ja fy fasen asså... man blir ju inte mindre sugen på en liten lejonbebis :p

Aftonbladet skev en artikel om detta som ni kan läsa här

Zzzz...


Vit choklad & Salt lakrits

Fasen så gött med helg! =D

Vi har precis ätit räkor och gottat oss och sitter nu med varsin laptop i knät och softar, ska kolla lite Amazing Race senare. Jag e svintrött och hjärtat mitt har en dunderhuvudvärk så det blir en väldigt lugn kväll ikväll.
Unnar  mig lite vit choklad från Lindt och salt lakrits från Viktväktarna, sååå jäkla go salt lakrits, de är fyrkantiga och halvmjuka *mumma*



Vad ska ni göra ikväll?

Etik- & moralfrågor

Vi hade väldigt allvarliga men intressanta samtalsämnen på jobbfrukosten idag. Jag tycker väldigt starkt ang det mesta, oftast retar det alltid någon och då är det så jäkla skoj att spinna vidare på det bara för att reta upp riktigt ordentligt :p
Jag tycker alla får ha sin egna åsikt och det finns inget rätt eller fel och jag förstår inte hur man kan reta upp sig på någon bara för att de har en annan åsikt.

Dagens retmoment var att jag sa att jag inte märkt någon större skillnad på att socialdemokraterna eller moderaterna satt vid makten. Och det har jag inte heller. Men visst har jag hört om att gamla och sjuka fått det sämre men man ser ju till sitt egna liv och då har jag inte märkt den minsta skillnaden.

Sen var det också det här med invandrare, jag är absolut ingen rasist men jag tycker Sverige tar emot alla med alldeles för öppna armar. Det finns de som kommer till Sverige och sköter sig exemplariskt och då spelar det mig absolut ingen roll om de är svenskar, iraker, finnar eller annat. Men... kommer de hit och gör ett brott så ska de ut med en gång, det finns inget "sitta i fängelse i Sverige" för dem, absolut inte. Sveriges fängelser är på tok för bra och har man hamnat i fängelse så ska man fasen känna det också, så därför anser jag att om någon kommer hit och gör ett brott och så ska de sitta här för att de t.ex. stenas till döds om de åker hem - då ska de hem. Det ska inte finnas snälla straff för brott. För då blir det automatiskt så att människor med kass bakgrund kommer hit, begår ett brott, hamnar i fängelse och får "husrum" mat och utbildning - och detta betalar vi skattebetalare - nej tack!

Så nu kommer vi till det som retade upp de flesta - Jag är för dödsstraff!
Jajjamän I am, till en viss del... om bevisen är klockrena och de VERKLIGEN kan bevisa en sak så kan jag tycka att personen som begått brottet inte borde få en andra chans, men det beror som sagt på bevis OCH vad det är för straff.

Ett exempel;
Någon av de som går in i skolor, skjuter hej vilt och dödar både barn och vuxna bara sådär, de fångas på övervakningskamera och själva överlever. De borde få dödsstraff!

Ja som sagt, det finns en hel del frågor här i världen som väcker diskussioner, agg och konflikter. Det är dels sådana här frågor och religioner som skapar krig, men enligt mig är det också dessa frågor som gör att vi lär av varandra, blir mer öppna och kanske till och med får oss att ändra åsikt om saker och ting.

Världen är till för att vi ska lära av varandra så öppna ögonen, se allt ur ert eget perspektiv men var inte rädda för att säga vad ni tycker och kanske till och med vara så modiga att ändra åsikt om ni känner för det.
Vi utvecklas hela tiden, hela livet!


Vad tycker ni, mina underbara läsare!? =)

Vilken början på dagen...

Vaknade så där halvtrött men ändå pigg, av mig själv, ingen klocka som ringde.
I vanliga fall brukar jag gå upp vid dessa tillfällen men av någon anledning ville jag sova vidare och tankarna blev "fasen va gött att det är lördag så jag kan sova en timme eller två till" kollade på mobilen och såg att den va 05:53 och att jag ställt alarmet på 06:00. "Hmm... va!? Neeej jäklar, det är bara fredag" så det var bara att pallra sig upp och nu iväg till jobbet. 
Bra början på dagen! *pust* Tur att solen skiner så det ser ut att bli en bra dag!
Godmorgon på er


Jag behöver...

Mina axlar värker som satan och jag känner hur huvudvärken kommer krypande.
Det är denna huvudvärk när inga tabletter hjälper, när datorn förvärrar situationen och när ljud och ljus får en att bli lättirriterad.
Dumma spänningshuvudvärk!
 Jag behöver massage!


På topp!



Solen skiner och det är redan torsdag! =D
Humöret är på topp! Livet leker :)



Min kusin skriver...

Min kusin skriver på en bok, utifrån egna tankar och åsikter. Den är svår att beskriva i ord utan måste egentligen läsas...



Den är än så länge endast påbörjad och det behövs lite småjusteringar för att få texten att flyta, men det är ju sådant som man löser efter hand, när allt är nedprintat och man sätter sig och verkligen suger in allt man skrivit.
Men än så länge är den bra, gripande och väldigt starka ord. Inte i form av svordomar eller så utan bara rent allmänt starka ord, man känner det han vill att man ska känna.

Ett utdrag;

"Misshandlade människor som ler igen, våldtäktsoffer som vågar älska igen, före detta missbrukare som fungerar igen och folk med ett funnet hopp igen... Sådant skrivs det fanimej aldrig om, människor som faktiskt har mer styrka än många andra. Allt är inte sorgligt 24 timmar om dygnet."
Och han har så rätt... media vinklar alltid allt till det negativa och skriver om världens nederlag, kan de inte för en gångs skull skriva om något folk blir glada av? Människor som verkligen lyckats ta sig tillbaka i livet.

Jag måste ta ett utdrag till som är, om inte mer sant än ovanstående;
"...det är dags att titta in i allas ögon, men speciellt våra små fantastiska liv som föds till världen och inse att tillsammans kan vi sluta kriga, avskriva världsskulder och börja bygga upp en generation som är tacksam. Det är en lång väg men det är väl på tiden att börja nu?"
Även detta stämmer! Det stämmer så mycket att det gör ont i mig att läsa detta bara för jag känner mig extremt maktlös som individ av att inte kunna påverka detta. Men det är exakt som han skriver - vi måste inse detta tillsammans! Hur svårt kan det vara? Vad vinner vi på alla krig? Inse att folk är olika och lär av varandra för f-n! *ahhhhhhhhh*

Jag har hittills bara fått läsa fyra kapitel, men jag ser fram emot resten =)

Mitt älskade chai :p

Jag är verkligen heeelt slut, det har varit en otroligt stressig dag på jobbet och humöret/orken förbättras ju inte direkt av vädret ute nu heller, mulet och grått. Men det gör ändå inte så mycket eftersom det var strålande sol hela påsken och hoppas på sol i helgen också :)

Denna kvällen ska jag spendera med att ta det lugnt och greja lite här hemma och sen njuta av en kopp chai latte och se på Grey's, lovely!
På tal om denna hära omtalade chai latten som jag skriver om titt som tätt, jag köper min på Espresso House, 79 kr tror jag... Kokar upp mjölk, blandar ner pulver efter behag och sen skummar med en sån där liten mjölkvisp eller vad de heter. Sååå jäkla gött! =D

Ni måste testa!

För snabb att döma...

Att döma efter utseendet är det sista man ska göra. Visst är det extremt lätt och jag erkänner att jag också gör det, väääldigt ofta, men...
Kolla denna så får ni er en tankeställare :)

Britains Got Talent 2009, Susan Boyle 


Svordom!

Jag vet att man inte får svära men faaan va jobbig yogan va idag, herrejäklar! :p
Men gött är det - efteråt ;)
Vi skulle fokusera på ben idag och det kan jag lova att vi gjorde, en timme med bara ben, hahaha... ja det kändes efteråt iaf och det är väl kanske det som är tanken med träning =)

Sen har det varit ett dubbelavsnitt av Desperate och vi har även sett nyaste Hills, perfekt tv-dag!

Nä, jag är extremt trött och har fortfarande inte torkat håret efter duschen, så nu skall jag göra det och sen krypa under täcket. Kommer somna som en stock :p
Nattinatt på er

I'm alive

Tänkte bara uppdatera här och meddela att jag varken glömt er eller gått under jorden, men när man varit borta fyra dagar från jobbet så ligger det en hel del och väntar på en när man kommer tillbaka och där är jag nu, mitt uppe i allt arbete... så ni får stå ut med kass uppdatering under min arbetstid ;)
Hoppas allt är bra med er iaf!

Påskens shopping!

Yepp det blev en del shopping i påsk ändå! =)

   
   

Blå t-shirt/top från Cubus
Turkos t-shirt/tröja från Cubus
Svart t-shirt frånn Gina Tricot
Blå-vit rutig blus/t-shirt från H&M
Blå-vita Fred Perry skor från Åhléns

Det var nog allt för denna gången...

Min ledighet...

Igår kväll hyrde vi Mad Money på PPV, lagom jobbigt :p
Den var faktiskt ganska bra, kan inte berätta så mkt utan att berätta hela filmen, men den var helt okej iaf, lättsedd ;)
Betyg: TT½

Idag är sista lediga dagen och jag är inte alls utvilad, känner att semester hade suttit fint. Men det är bara en fyra dagars vecka denna vecka så det står man ut. Vädret har ju i vart fall varit kanon i helgen så det kan man ju absolut inte klaga på. Ledigheten har varit super o kanske därför man vill ha mer :)


  Ledigheten började med en frukost på balkongen :)
  En kvällspromenad så killarna fick leka av sig :p
  MASSOR av sol! =D
  Påskbrasa...

...och mycket, mycket mer. Som sagt; en rikigt bra ledighet =)


Och nu ska jag njuta av det sista på denna sista lediga dag!
XoXo

Söndagsångest trots ledighet =(

Jag har svårt att förstå att det är söndag men att man ändå är ledig imorgon, den vanliga söndagsångesten har infunnit sig och en del av mig önskar att jag ändå skulle jobba imorgon eftersom jag ändå inte kan njuta fullt av denna lediga kväll. Men man kan inte få allt och imorgon är jag nog ändå glad över att vara ledig :)

Sitter hemma hos mamma o pappa nu, kollar wipeout och umågs. Blev en grillning med dem idag. Har varit inne i stan en sväng och shoppat lite för alla presentkort jag fick i present, så nu är jag lite kläder rikare och inga pengar fattigare, perfekt! =D Kort på grejerna kommer... har lite presentkort kvar också så det får bli ytterligare en shoppingdag någon annan dag, lovely!

Nepp, finalen på wipeout, sen får vi se vad som händer och fötter...
XoXo

Påskliljor

Nu har de slagit ut och är jättefina här hemma :)


GLAD PÅSK




Det är alldeles för fint väder för att sitta inne...
Så jag ville bara önska alla en glad påsk!
Hoppas ni får en toppendag!

SATC 2 - Handlingen



Jajjamän, i maj nästa år är det tänkt att världpremiären skall hållas.

Och om man ska tro medierna rätt så kommer denna film bli en helomvädning.
Så om jag ska var helt ärlig så vet jag inte om jag vill se filmen då handlingen inte längre känns som SATC utan en "vanlig" film. SATC ska ju handla om kläder, NY-life, drinkar, killar och tjejsnack.

Men enl medierna kommer handlingen i denna uppföljare att kastas om rejält och Samantha kommer få det tajt om chash när hon förlorar på lite investeringar medan även Mr Big kommer förlora massa pengar och tar ett jobb i London, Carrie kommer flytta med men Big kommer bli så deprimerad att han hamnar i säng med en annan kvinna. Carrie uttäcker detta och lämnar honom, men upptäcker strax därefter att hon är gravid...

Alla de gamla stjärnorna har skrivit på kontrakten, alla utom Mr Big himself, så allt kan fortfarande hända och om denna handling stämmer - det återstår att se! :)

Påskfint

Efter jobbet åkte jag och handlade och man kan ju inte handla utan att samtidigt handla påskfint och påskgodis, så det blev en del sånt :)
Handlade ris med fjädrar och påskliljor.

Kom hem och satte riset i en vas men så stod jag där med påskliljorna och tre vissna buketter med blommor från min födelsedag förra veckan, så min kreativa sida satte igång och blandade påskliljorna med de få blommor som fortfarande levde. Och resultatet blev kanon *stolt*



Tar ett nytt kort när påskliljorna slagit ut ;)

Påskledig

Om en timme går jag på påskledighet,
fyra hela goa dagars ledighet - underbart!


Ikväll får vi se vad som händer.

Men imorgon ska vi på middag hos Basses mormor o morfar.
Och vi har även presenter med oss för hans morfar fyllde i torsdags och hans pappa fyller på söndag :)

Sen på lördag ska älsklingen på bilmässa och jag ska ha en Therese-dag, bara slappna av och göra det jag känner för just för stunden. Behöver varva ner och bara vara... så det ska jag göra på lördagen.

Sen har vi inte så mycket mer bestämt, vilket inte gör något, det ska bli gott att bara vara ledig :)

Ska definitivt köpa hem massa påskmust nu efter jobbet iaf, drack det på lunchen när vi åt påsktallrik och jäklar sikken mersmak *ahhhhh* :p



Nepp, jobb en timme, sen långledigt =D
Over and out

Världens bästa svärmor!

Jag har utan tvekan världens bästa svärmor!

Idag har jag varit hemma från jobbet pga att jag hela natten legat och krampat, haft svinigt ont i magen och mått allmänt illa. Så imorse var jag inte riktigt up for it och kunde inte hålla ögonen öppna så det fick bli att stanna hemma och kurera sig... magen krampar fortfarande men resten är bättre vilket känns gott inför morgondagen, jag vill ju inte vara sjuk nu under långledigheten inte.

I vart fall...
När älsklingen kom hem från jobbet hade han med sig en present från hans mamma, hon hade till och med tillverkat en väska av bubbelplast och lagt en
krya på sig present i den. Urgulligt! =D

                Se själva
:)
  

Presenter

Lovade ju ett inlägg ang mina presenter and here you go...


Ovan, från mina underbaraste arbetskamrater :)






Presentkorten; prenumenation på Elle Interiör, hotstonemassage, Gina & Åhléns!
Fick också en väggladdare till Ipod eftersom jag alltid klagar på att ladda den genom datorn :p Och pengar men alla vet ju hur de ser ut så inga bilder behövs.

Sen den 18 april är det kalas för min kusin och mig och då blir det mera paket! =D
Älskar paket och att fylla år, för en dag varje år känner man sig himla viktig ;)
Alla som känner mig vet iaf hur mycket jag älskar presenter!
Och som ni ser på bilderna - Godis! Haha...

Jag är kass just nu...

Jag har varit riktigt urkass på att uppdatera nu, men det händer saker hela tiden så jag har varken tid eller ork. Så ni får helt enkelt försöka förstå mig och stå ut.

Har precis kollat avsnitt 1 och 2 av The Hills säsong 5, skulle utan problem kunna kolla en hel säsong i sträck men tyvörr har ju bara dessa två avsnitt visats i USA ännu =( Kolla dem på amerikanska MTV-hemsidan, lovely! =D

Just nu sitter jag på nätet och följer förlägningen av Färjestad-HV, står 2-2 och jag hoppas den kommer sluta 2-3. HV HV HV! :)
Baby kollar Motorjournalen så jag får nöja mig med laptopen, funkar perfa! =)

Sweet Dreams

Skräck!

Alla som känner mig vet hur extrem min tandläkarskräck är och idag var inget undantag :(
Var hos farbror tandläkaren för andra gången i år, lagade ett litet hål och putsade tänder, fyttifasen *usch*
Men nu är det ett år tills nästa gång.

Solen skiner ute och det är svingott väder, blåser lite mycket bara men va fasen, man får va glad när solen väl tittar fram.
I lördags var ju kanonväder, men då jobbade jag... igår var halvkasst och då var jag ledig och idag är det super igen och självklart - då jobbar man, haha... life sucks ;)

Denna veckan är ganska tom än så länge, vilket är gött... jag orkar inte speciellt mycket just nu, vill bara slappa och bara vara. Plus att man bara jobbar 4 dagar denna veckan innan man är ledig fyra dagar - UNDERBART! =D

Så nu ska jag fortsätta jobba lite...
XoXo

Äntligen riktigt varmt!

Då var man hemma efter jobb, helt slut...

Men det är ju för fasen sommarväder ute så jag ska icke sitta inne och uggla.
Ska hem till en kompis nu så blir det grillning och så och sen ska vi på bio.
Blir Fast & Furious på en näst intill helt fullsatt salong, spännande :)

Ut och njut av solen! ;)

Lördagsarbete

Om en timme ska jag jobba... vi ska ha öppet hus på jobbet så det är lätta pengar :)

Igår var vi iväg och kolla hockeyn och under tiden dog min telefon, så när jag kom hem och satte igång den så glömde jag checka klockan (hade också haft ur batteri o simkort) så jag sate mitt alarm + väckarklockan och somnade. Vaknade av alarmet och gick upp, kollade klockan i badrummet och reagera inte, inte förrens jag kom ut i hallen och änna haja till "04.00?" Kollade på alla klockar i hela lägenheten och konstatera att min mobil låg två timmar efter :p hahaha... reagerade nog inte pga att jag inte var trött, men det var bara att krypa under täcket i två timmar till :)

Så nu ska jag göra mig klar för att åka iväg..
Later...

Namnring

Här är ringen jag fick i födelsedagspresent igår...
Har letat som en galning efter denna och inte hittat i Sverige.
Har letat efter guld, men hittade denna i silver och ja... den är faktiskt finare! :)
Har en förlovningsring i guld o då blir denna mer en accesoar istället för "en ring"
Ja jag längtar tills den sitter på min hand =D

Namnring - Äkta Silver - Klicka på bilden för att stänga

Ska förvisso inte så Emily på ringen :p

MIN speciella dag! =D

Detta har lätt varit bästa födelsedagen, är helt utmattad men lycklig :)
Har fått så jäkla mycket fint och ja... jag vet inte vart jag ska börja :p

Fick allt jag ville ha och lite till...
Det bästa idag var ändå min namnring...
Som jag har trånat! Jag är helt kär!
Sen självklart - Heidi Klum t-shirten *love*
Och min underbara morgonrock som jag gosat upp mig i nu :p
Och hot-stone-massagen...
Med mera, med mera... Ja, allt med andra ord! =D

Mest oväntat var ändå lamporna jag spanat på till sovrummet, hihi... men jag blev verkligen supernöjd, de är så fina! *lycka*
En annan oväntad sak var presenten från min vän Farmarn... ett kort som han skrivit själv och i där låg en 500 lapp. Men jag blev super nöjd och lite generad... men be aware, jag har en superplan för din födelsedag redan bubben ;) hehe...

Sen vill jag tacka alla underbara för alla gratulationer!
Ni är verkligen underbara!
Nä, förresten... dagens överraskning var ingen present alls utan en helt annan sak - fick en kommentar i mitt förra inlägg från en kompis jag umgicks med som fasen när vi var yngre, att hon läste min blogg var dagens överraskning =D
Så en bamsekram till Maria! =D

Nu ska jag krypa ner i sängen!
Bilder på paketen kommer...
Nattinatt


It's my birthday!


Underbart!

HV vann första finalmatchen, heeelt underbart! =D


Men nu är jag så jäkla trött och börjar få huvudvärk...
 Så jag ska faktiskt ta panodil och gå och lägga mig.
Ännu bättre med att lägga sig tidigt är att det snabbare blir min födelsedag ;)

Så... Nattinatt på er

Födelsedagsvecka - dag 3

Dag #3, och dagen före DAGEN =D *wiiiie* :)
Jag har prestationsångest ang vad jag kan önska mig.
Har skrivit en del men det räcker tydligen inte :p
Mamma hälsar att jag måste önska mig något riktigt,
något jag har kvar eller minns...
Inte det lättaste kan jag lova.
Önskade mig ju en weekend till Dublin...
Men igår när jag gick in och kolla så har Ryan Air tagit bort sina flyg från Göteborg till Dublin =(

Så nu sitter jag här, helt önskelös... Har ni några bra förslag?
Hoppas jag kommer på något nu under morgonen...
XoXo

RSS 2.0