Mr Grey

Jag har inte hört ett enda negativt ord om denna boken så jag ska också ge den ett försök tänkte jag.

Så jag gör som alla andra och går till sängs med Mr Grey ;)

Någon som läst den? Kommentarer?


Zumba Zumba...

Dags att dra på sig gymkläder, snart är det dags för Zumba! Lovely! =D


Hell yea!!!

Idag gjorde jag det - behövdes bara en gång till på bandet och en viss röst som motiverade extra i huvudet så gick det!

5 km konstant löpning - sjukt stolt!
Delmål 1 - done! ;)


Cold...

Idag har det varit sån frost att det sett ut som det varit snö överallt. Känns som vinter all over again.

Kom hem, åt och la mig under en filt och halvsov en halvtimme.

Men nu blir det träning innan onsdagsmys! :)


Countdown

Åh vad jag längtar!!!


Aj!

På jobbet idag låste sig min högra axel bara, känns som nackspärr ungefär :(

Anders är helt underbar och har suttit och smörjt, masserat och tänjt. Nu står jag med vetekudde på axeln och hoppas på det bästa. Ska träna om en timme.

Håll tummarna...


Jag bestämmer!

Var sjukt trött på jobbet, hade bestämt mig för att inte träna idag utan städa och tvätta och lite sånt här hemma. Men kom hem, däcka av på soffan en stund och var helt slut. Så bestämde mig för att visa min kropp vem det är som bestämmer. Bokade ett Zumbapass och åkte iväg. Fasen så gött!!!


The past vs. the future



No comments ;)

Okej då kör vi... Haha...

Kvällen igår va insane rolig, lite för mkt flytande föda men det är ingen annan än jag som får lida av det idag.

Kvällen började på Incontro; räkmacka, vin, massa skratt och tårta.
Efter det hem till en kille på lite förfest, jävlar vilken lägenhet han hade asså! Avis.nu ;)
Efter det bar det av till Clarion Post, träffade så jäkla mycket folk man kände. Människor man inte sett på år också. Insane. Sjukt roligt!

Tack för igår alla inblandade! <3

Va hemma alldeles för sent, eller tidigt haha... Men en promenad i skogen i solen på dagen botade en hel del av min bakis. Sen har dagen endast bestått av att ligga på soffan.

Imorgon är det ny vecka, nya tag och nya utmaningar :)


Förberedelser...

Tryckte i mig en kebabtallrik för att förbereda magen lite inför kvällen ;)

Nu ska jag börja göra mig redo för att senare möta upp tjejerna i stan för lite mat och dryck. Att fira Nathalies födelsedag är planen och jag känner på mig att det kommer bli en alldeles fab kväll. Iaf efter vilken bild hon förberedde mig med ;)


Spadusch

Vad innebär spadusch? Den frågan får jag ofta så tänkte jag kan förklara. Och tipsa ;)

Spadusch uppkom för några år sedan när jag bestämde mig för att göra onsdagar till en egendag. Lång dusch, vin och Grey's. Har hållit på detta och onsdagskvällen är vardagslyx och avslappning för mig.

Man duschar kokhett, så det blir imma i badrummet. Tvättar håret, lägger i en inpackning och under tiden den verkar rakar man sig och filar fötter och skrubbar kroppen och ansiktet. Sen sköljer man ur inpackningen och kör en omgång balsam. Efter det vanlig duschkräm för rengöring av sig själv. Detta görs i nerdimrat badrum med tända ljus och musik och ett glas vin. Avsluta allt med bodybutter på kroppen och ansiktskräm.

Asgott och man mår så bra efter!
Idag kändes dock inte vin helt ok halv tio på morgonen så körde vanlig juice i ett champagneglas för att ändå få lyxen :)


Skenet bedrar...

Solig lördag! Ser ut att vara asgott väder ute men fick mig en liten chock när jag öppnade dörren och möttes av iskall luft. Där försvann lusten för en promenad... Lika bra egentligen eftersom jag borde vila hela dagen för att inte va hängig ikväll när jag ska ut och fira Nathas 30 års dag.

Tar mig en spadusch istället och sen får det bli frukost på soffan :)


Sweet dreams!


Friday fun!

Jag har varit lite hängig hela veckan och haft huvudvärk i fyra dagar nu så va sådär sugen på dagens bokade träning. Men jag och syrran bestämde oss för att inte banga - så iväg på MRL.

Efter bara en kort stund var min puls snabb och hjärtklappningarna slog hårt. Fick ingen direkt ork och kände att jag inte gav allt, även om jag gav allt jag kunde just idag. Besvikelse.

Jaja... Resten av kvällen blir lugn!


Tredje gången gillt...

LJUDLIGT KLINGAR HYLLNINGSSÅNGEN
NATHALIE FYLLER 10 FÖR TREDJE GÅNGEN!

Grattis gumman på din stora dag! :)



5km

Har ju glömt berätta... Jag hade som första mål att springa 5 km på bandet. I måndags när vi gymma körde jag på, sprang inte 5 km i konstant tempo men klarade 5 km i sträck genom att varva att gå snabbt, jogga och springa. Sjukt stolt ändå för att vara tredje gången på bandet. Nu jäklar ska jag klara att ha samma konstanta spring i 5 km också. Hejja mig! ;)


Red nails

Denna gångens naglar blev lite spetsigare än vanligt och röda. Sjukt sassy ;) Nu är iaf händerna redo för lördagens utgång :)

Tack älskade syster för en mysig kväll och snygga naglar, du är grym!!!


Isbit!

De håller på att greja med värme och ventilation på jobbet så idag var det iskallt hela dagen. Inte ens mina raggsockar, filt och vantar hjälpte. Hörde rykten om 17 grader. Inte ok!

Kom hem för tre timmar sen och har precis nu börjat få upp värmen igen i kroppen.


Your choice!


Hängig

Känt mig hängig till och från i veckor men aldrig nått som slår ut. Alla andra har fallit som käglor och jag har varit förvånad att jag med mitt tidigare kassa immunförsvar har klarat mig.

Vaknade dock imorse med mer snorig näsa, lite hosta och hängigare än innan. Så vem vet!? Knack i trä, hoppas verkligen inte jag blir sjuk - ska ju ut på lördag :)

Men man ska inte ta ut något i förskott. Så ett problem i taget - nu jobba!


Ute med jobbet...

Det gick ok med huvudvärken, kundmötet gick bra och väl på jobbet strax efter lunch blev jag ilurad en "mirakelkur" mot huvudvärk - en berocca och två treo. Skulle funka kanon enligt en del, testade, tog bort det värsta igen men vanlig huvudvärk satt kvar.

Orkade dock med kvällens planerade roligheter - ut och äta med arbetskamraterna för att fira en som fyller 50 nästa vecka.

Var på Eat, supergod mat till otroligt bra pris. Jättetrevligt verkligen! Efter middagen åkte hälften hem och jag och tre andra gick till Heaven 23 för en drink.

Tiden har flugit iväg och jag är på väg hem. Tröttis! :)
Imorgon är en ny dag - nya roligheter!


Haft roligare morgonar!

Jag hade sån jäkla huvudvärk igår kväll, gick och la mig tidigt men vakna med migrän nu på morgonen.

Sitter i mörkret och väntar på att min treo ska brusa klart, håller på att kräkas av varenda litet ljud. Hoppas den hjälper, och det snabbt.

Tur jag jobbar hemma nu på morgonen innan jag ska på kundmöte så jag har en chans att bli bättre iaf, no fun och helt fel dag! :(

Godmorgon på er iaf :)


Mammas dag!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag. Hurra hurra hurra...

Efter träningen åkte jag och syrran ner till mamma och pappa på fika för att fira hennes dag. Supermysigt!!! :)


Run baby, run

Just nu värmer jag upp på löpbandet för att snart springa lite. Skall fasen få bättre kondis! Behöver springa, dels efter denna helgen, men också för att jag ska hem till mamma på fika efter detta haha... Hennes birthday idag! :)

Nä ska fokusera här ;)


På gång...

För länge sen bestämde jag mig för att skriva en bucket list om 100 punkter, även ta med sånt jag redan avklarat. Men när jag började skriva insåg jag att 100 punkter med de med skulle gå för snabbt så uteslöt allt jag redan gjort. Jag har nu 89 punkter och fått idétorka på de sista. Men de kommer, vill dock inte visa innan jag har 100 så tålamod ;)

Något man bör ha med? Tips?


Soffläge

Har inte så mycket roligt att skriva alls faktiskt. Sov länge imorse, troligen hittills längsta i år :) Är verkligen helt slut och kände att jag behövde en dag på soffan. Sett film, läst vagabond, halvkollat tv och sånt slappt. Hur gott som helst när orken inte finns där. Kommande vecka är fullbokad den också, med massa roligheter, så behöver en sån här dag för att orka.
Vad gör ni andra för nått en dag som denna? :)


Projekt X

Ni vet det där projektet jag pratat om - nu kan jag äntligen avslöja vad jag hållet på med!

För två veckor sedan fick jag och min syster den briljanta idén att anordna en överraskningsfest för vår mamma. Hon var så dålig förra året när hon fyllde 50 så hon kunde inte firas och nu när hon åter igen har födelsedag bestämde vi oss för att fira den i år.

Så... Två veckor och en jäkla massa att göra. Men det går, det lovar jag ;) Inbjudningar skapades och skickades ut, lokal hyrdes, dekorationer och dricka och mat och tårta köptes in. Eller all mat och tårtan gjorde vi ju själva, men ingredienserna. Temat på festen; svart och guld.

Vi har ägnat varje dag den sista veckan åt allt detta och igår ägnade vi 9 timmar åt att laga mat och duka och så. För att idag ägna ytterligare 6 timmar åt mat och tårta och annat smått.

Mycket stress och nervositet, lite sömn och annat liv än detta. Men extremt roligt har det varit och det var värt allt idag under festen! Otroligt lyckad och mycket glädje! Jag älskar min familj och släkt över allt annat! Och det är en glad och lycklig, men otroligt trött tjej som säger godnatt nu...


*gäsp*

Vaknat klockan 6, 7 och nu så gav upp, sovit kasst hela natten så ingen idé. Bättre gå upp...

Vad som händer idag återstår att se dock... Mello ikväll eller så kanske :)

Godmorgon på er iaf!


Längtar!

Längtar så tills vi åker - 6 veckor kvar! Och idag fick jag Vagabond på posten. Perfekt artikel att läsa ;)


Kärlek...

Jobb & träning... My life haha...

Va iaf nere hos mamma snabbt efter träningen och hämta söta muffins de köpt till mig och syrran. Underbara! Älskar min familj över allt annat!!!

Massa kärlek till er alla idag!



Förlåt!

Förlåt mig för sjukligt kass uppdatering idag :( Det är mycket kaos just nu men det kommer bli bättre och bättre med tiden. Snart hoppas jag! Ni kommer förstå den dagen :)
Nu är det bedtime. Natti på er!


Temadagar

Visste ni att det fanns en hemsida med en kalender på alla årets temadagar? Och det finns mååånga sådana dagar. Visste ni tex att det fanns "krama en bibliotekarie" dag eller "cheese doodles day"? Lovely! :)
Gå in och kolla;  http://temadagar.se/kalender-2013/

Idag är det i alla fall fettisdagen OCH pannkakans dag. Kan det bli bättre? :p Åt en semla på jobbet och gjorde ganska nyttiga pannkakor när jag kom hem. Receptet får ni imorgon!

Har svullat massor idag iaf. Men är det en temadag så är det ;)


Mycket på gång :)

Har hur mycket som helst going on! Hjärnan går på högvarv men ändå är jag relativt lugn, konstigt. Tror det är min grymma planering både på jobb och privat som gör det ;)

Har haft möten hela dagen på jobbet och efter jobbet skall jag träffa en go person för ännu ett möte. Sen blir det hem och byta om innan coreball.

Full rulle...


Helt slut!

Jag är helt slut och skulle egentligen vilja gå och lägga mig. Men lite kvar innan jag kan det. Har varit iväg hela dagen och sitter nu mätt och belåten och går igenom massa papper för projektet. Önskar jag kunde säga men går tyvärr inte än, allt måste vara i hamn först, tyvärr :)

Ska försöka få klart här så jag kan sova, lång dag imorgon igen :)

Trevlig kväll på er...


Monday

Jag har inte tyckt att måndagar är speciellt jobbiga fram tills i höstas när min riktiga down period började. Det är inte tungt att gå upp på morgonen utan bara jobbigt att veta att man har en hel vecka att avverka.

Men nu har halva denna dagen gått och jag lever fortfarande så denna vecka ska nog gå bra den också. Är dock en otroligt fullspäckad och stressig vecka både på jobb och privat. Men det ska la gå. Mycket projekt X ;)


Dubbelpass

Kom till gymmet och fick plats på bägge passen jag bokat mig som reserv på. Jaha, jaja, var bara att köra dubbelpass sådär på en söndag då :)

Först var det en timme MRL, oh I loved it. Blir sällan svettig men här var det full fart i en timme, ingen vila där inte. Sjukt gött kondispass! Kommer göras fler gånger.

Efter detta följde en halvtimme CX, bra pass för att stärka upp mage och rygg och hållning. Brukade tycka dessa passen var grymma men tror jag tränat min mage för mycket för det är inte så stor utmaning längre. Föredrar coreball framför detta. Men just direkt efter ett annat pass så var en halvtimme detta perfekt ;)

Nästa träning är tisdag - coreball! :)


Äpplejuice

Imorse gjorde jag egen äpplejuice här hemma. Använde råpress maskinen jag gick av mina fd svärföräldrar för några år sedan. Ser inte aptitligt ut I know - men det smakar sååå himla gott! Bättre än köpt juice. Och man är 100% säker på att den endast innehåller äpplen och inget annat ;)


Vill... Vill inte...

Godmorgon söndag!

Ligger i sängen och drar mig och vill inte riktigt gå upp. Övervakar min träningsbokning på appen, är reserv på passet jag vill gå på - typiskt! Får nog åka och hoppas på en av drop in platserna.

Är också trött och vill somna om och önska någon kunde komma hit och väcka mig med pannkaksfrukost. Men chansen på en drop in plats är nog större så lika bra att gå upp ;)

Starting this day...


Huvudlös

När jag va iväg idag på morgonen såg jag den här utanför en skog & trädgårdsbutik. Känns ju säkert att gå in där ;) Ironiska är att han står utan huvud och med en motorsåg i handen :p


Snacks

Testar - i alla fall för mig - två nya snacks.

OLW grilled cheese and onion.
Mycket goda!!!

OLW cheez heartz
Inget speciellt jämfört med vanliga ostbågar mer än formen. Väldigt söta ;)


Top Secret

Började dagen tidigt med att åka iväg på lite roligt men utmanande saker och det var x-antal gånger jag tänkte "vad har jag gett mig in på?" Men sen tog känslan av glädje över :)
Kan tyvärr inte säga vad det är ännu men lovar att avslöja lite inom snar framtid :)

När jag väl kom hem blev det lite mellis och nu sitter jag uppkurad i soffan med en kaffe. Got to love lördagar!


???

Skall de inte peppa sina medlemmar som kommer för att träna? Inte ge dem godis. Enligt mig är detta bara merförsäljning; äter folk godis går de inte ner så snabbt = de förlänger sina gymkort ;) haha... Roligt är det iaf :D


Lunchlyx

Idag på jobbet fick jag en vanilj latte från Starbucks av en go arbetskamrat som va iväg där på lunchen. Sååå god!

Kan ha fått den för att jag bjudit honom på massa bakverk och sånt, men ändå, himla sött! :)


Kiss my ass!


Vinterskor

Det här med kläder efter väder är inte riktigt min grej asså. Kläder efter humör är mer jag. Vilket kan bli lite kallt och trixigt så här på vintern.

I måndags va det uppehåll och jag tog på öppna skor, tro fasen det börja snöa och hålla på under dagen.

Idag hade jag ju mötet = snygga skor = lite jobbigt att gå i snö och halka med 11 cm klackar.

Men vill man va fin får man lida pin...
Och inga utmaningar är för svåra ;)
Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder - längtar efter vår och sommar!


Meeting

Idag faciliterade jag ett möte som planerats ett tag och skall hållas en gång varje kvartal. Närvarande idag var cirka 60 personer. Jätteroligt verkligen! Men ja lite smånervös är klart man var ;)

På mig hade jag en klänning från London och håret orkade jag inte platta så satte upp det i en knut - gött när det börjar bli långt igen :)

Mötet gick bra och jag är supernöjd!


Feb. 06, 2013


Candy!

Varit så sjukligt godissugen sen i måndags så idag unnade jag mig faktiskt några bitar. Men väldigt lite, är ändå stolt över mig själv som varit nyttigt näst intill hela tiden sen nyår och tränar 3-4 ggr i veckan. Go me! ;)


Coreball

Tisdagar är som vanligt coreball dagar. Va livrädd igår att jag inte skulle klara dagens pass så ont i låren som jag hade efter söndagens bodypump, men smörjde benen med liniment och lindade in dem i platsfolie innan jag gick och la mig. Brände som fasen men gött! Och huvudsaken - jag klarade dagens pass även om det va lite tyngre än vanligt ;)

Hon som har passet är grym och går alltid runt och kollar så man gör rätt och pushar alla lite extra. Skitbra vanligtvis men självklart skulle hon stå och pusha mig just under lårövningen idag. Att jag inte föll ihop är ett under haha. Men sjukt stolt över mig själv :)

Taggade träningen med en celsius. Nu har jag testat alla smaker och kommit fram till att cola och lemon-lime är mina bästa. De utan kolsyra är inte riktigt min tekopp asså.

Ska lägga mig och kolla lite receptböcker jag hittade i mitt skåp här hemma innan jag ska sova.

Natti på er!


Bring it!



Xlash

Köpte mig en xlash för ett tag sen. Tycker jag har för glesa ögonfransar och de undre fransarna är näst intill obefintliga. Bara läst en massa gott om dem så upp till bevis nu ;)

Någon som testat?


Fiskgratäng med blomkålsmos

Gjorde en fiskgratäng med blomkålsmos idag á la LCHF. Guuud så god och helt otroligt lätt! Och nyttig såklart ;) Rekommenderas!

Receptet får ni självklart...


Tavellist

Letade länge efter en vit tavellist i rätt längd och djup. Rätt djup va lättare sagt än gjort medan längden va hur enkel som helst att hitta.

Så när jag hittade rätt djup i vitt och svart så fanns den självklart i alla längder förutom den jag ville ha - eller rättelse - den fanns även i längden men endast i svart och tillverkades inte ens i vitt.

Irritation uppstod och jag gav upp. Köpte den svarta och vit färg och har nu kämpat med att få den i rätt blankhet för att matcha mitt högblanka kök. Och jag lyckades.

Så i helgen var pappa hemma hos mig och hjälpte mig sätta upp den och det blev superbra. Satte lite saker på hyllan men det kommer nog ändras när jag vet exakt vad jag vill ha...

Nöjd tjej i vilket fall! ;)


Morgonkaffet!

Jag har inget behov av kaffe på eftermiddagar, när jag är hemma eller på helgen. Men varje morgon på jobbet är det ett måste, inte för att jag behöver det för att bli pigg för det funkar inte så för mig. Har nog mer med vana att göra. Konstigt hur man fungerar som människa :p

Hoppas eran vecka börjat bra!


My sunday

Idag har jag varit sjukt effektiv från början till slut. Och om det är nått jag verkligen är nu så är det just slut!

Började dagen med en jävla migrän, men det fick inte stoppa mig. Iväg på lite ärenden och sedan gjorde vi bodypump. Fy faaasen!!!

Efter det bar det hemåt, gjorde ost och bacon muffins och sedan åt jag lite mat.

Sedan kom syster och vi prata massor och planerade innan vi gick ner till mamma och pappa och berättade vad hon ska få i present. Mysig familjestund.

Nu ska jag sova så jag orkar med kommande vecka. Inte lika fullbokad som vanligt men finns säkert saker att göra som kommer fylla mina dagar ;)

Natti natt allesammans...


Gårdagen...

Kvällen igår började som sagt med lite bubbel hemma hos mig innan vi tog bussen till stan. Basse hade ingen aning vart jag bokat bord så lite nervigt att det skulle bli fel var det allt...

Bordet var iaf bokat på Bitter, en restaurang på Linnégatan, känt för sina strawberrie daquaries med riven vit choklad. Vi började självklart med en drink när vi kollade menyn och till min glädje ville han äta samma som mig - köttfondue - man behöver nämligen va två som köper den för att få äta ;)

Sååå jäkla gott var det!!! Kan inte klaga på något. Allt va gott från brödet till pommesen, från köttet till alla såser och såklart även vinet. Mumma!!!

Vi satt och prata massor och det var supertrevligt verkligen! Efter maten tog vi en promenad ner till Avalon för en Malibu mojito eftersom jag pratat gott om den sen i somras och som tur var va det inte förgäves - även den uppskattades.

Allt som allt, en otroligt trevlig kväll med mysigt sällskap och underbar mat! Bitter rekommenderas verkligen!


Restaurang enl tradition

I måndags fyllde Sebastian år och enligt tradition att bjuda den andra på restaurang skall jag idag bjuda ut honom. Vi brukar gå till samma restaurang varje år men eftersom min födelsedag spenderas i NYC tänkte jag go lite crazy och har bokat bord på en helt annan idag. Hoppas det uppskattas.

Jag är redo och så är även glasen för skumpan. Och Basse är på väg till mig.

Trevlig kväll sålänge alla goa!


Godmorgon soliga lördag!

Godmorgon alla!
Solen skiner ute och man blir helt glad i hela kroppen.

Igår började min kropp värka, ögonen rinna, huvudet dunka och halsen göra ont. La mig tidigt och vaknade 11 timmar senare. Lite bättre i kroppen, ögonen rinner inte men hals och huvud känns detsamma. Tagit värktabletter så hoppas på att det går över för ska iväg på roligheter ikväll ju.

Avnjuter god frukost framför nyaste avsnittet av Heart of Dixie och har det lite mysigt i allt i alla fall :)


Another Italian night

Vet inte varför jag är så frälst vid mina italienska kvällar. Det är mysfaktor på hög nivå för mig.

Idag blev dock lite annorlunda än det vanliga rödvinet och pastan. Italiensk chark med italiensk öl. Mumma! :)

Detta avnjuts framför en supermysig film - Julie & Julia - såg den första gången på bio i LA 2009 och sett den några ggr när den gått på tv sen dess. Varje gång blir jag lika sugen på att blogga, laga mat och sånt. Inte nödvändigtvis ihop som i filmen. Men ändå ;)

Hoppas ni alla har en helt fab kväll!
Puss på er


Tired!

Jag på jobb idag kände mig som på bilden. Helt död och ögonen kan knappt hållas uppe. Ska bege mig och ta en powernap i solariet tänkte jag.

Sen handla lite och efter det typ däcka av på soffan. Eller syster skall fixa två naglar jag råkat pajja också :/ förlåt syster!

Men hoppas sova gott i natt och va utvilad för resten av helgens alla roligheter...


RSS 2.0