Bröllop på Ullared

Eller Gekås heter det väl egentligen, men ändå...
...är det möjligt?

Läste det idag, en del av texten löd så här:
Ännu en milstolpe i historien är passerad för Gekås Ullared. I efterdyningarna efter fredagens klämdagsrekord när det gäller försäljning och antalet besökare genomfördes i lördags den första vigseln någonsin i varuhuset.

- Mycket har hänt här genom åren men i lördags kl 12 var det definitivt premiär för vigsel mitt inne i varuhuset, berättar Boris Lennerhov som är VD på Gekås Ullared.

Huvudpersonerna kommer båda från Falköping och bruden Ingbritt Stenholm hade i hemlighet planerat för vigseln sedan en tid tillbaka. Hon valde sen att överraska sin tilltänkte make Lars-Åke Ebenhardt med att slå till vid den så kallade blå fikan mitt inne i varuhuset.

- Ja, Ing-Britt visste att fiket var Lars-Åkes favoritställe på Gekås Ullared så sannolikheten att han skulle vara på plats var rätt stor.
Själva bröllopsceremonin förlöpte väl med jakande svar och påföljande lyckönskningar. Antalet bröllopsvittnen var rekordstort i det mycket välfyllda varuhuset.
- När väl brudgummen fått klart för sig vad som skulle hända blev han visserligen något överrumplad men tog det ändå med fattning. Han insåg väl rätt snabbt att det nog inte fanns någon väg ur planerna, säger Boris Lennerhov och fortsätter:

- Det var kul att kunna gå Ingbritt till mötes och se till att genomföra vigseln på hennes favoritställe.

Jaja, alla är vi olika, jag tycker själv att det är ganska opersonligt och tråkigt, men samtidigt orginellt och lite småfräckt. Man vet ju inte, de har säkert någon speciell anledning till att gifta sig just där :)
Grattis till dem iaf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0