Valborg Movie Night

Godmorgon på er
Idag unnade jag mig en lång och välförtjänt sovmorgon, himla gott!
Vi var hemma vid halv 3 igår.
Valborg Movie Night asså, två hemliga förhandsvisningar, första filmen hetter Untraceable (på svenska; Utan spår) och den andra var Dumpad.

 Betyg: TTT
Premiär 08-05-16
Som en av FBI:s toppagenter är Jennifer Marsh specialist på att spåra Internetbrottslingar. Men då hon får i uppgift att ta reda på upphovsmannen till en sajt fylld med obehagliga bilder tycks hon möta sin överman - eller åtminstone sin like när det gäller datakunskaper.
Det verkar vara omöjligt att få fast mannen bakom den minst sagt obehagliga webbsidan där bilder på plågade djur läggs ut. När webbmastern tar dethela ett steg längre och börjar använda mänskliga offer blir läget akut.
För varje besök till sidan kommer offret närmare döden, och dessvärre tycks Internetanvändarna ha ett minst sagt underligt intresse för det morbida och blodiga. Och ju närmare Marsh kommer upphovsmannen, desto närmare kommer han henne. Hennes eget liv står på spel och all hennes styrka, skicklighet och kreativitet krävs för att sätta stopp för den psykopatiska seriemördaren som utan samvete eller tanke på konsekvenserna har skapat en värld av död och skräck.

SF Bio: Dumpad  
Betyg: TTTT
Premiär 08-05-16

Peter Bretter är en musiker som väntar på det stora genombrottet. Under de senaste sex åren har han ständigt befunnit sig i flickvännens, tillika TV-kändisen Sarah Marshalls, skugga. Han har tålmodigt hållit hennes handväska när paparazzifotografernas kamerablixtar smattrat och han har stoiskt accepterat att alltid bli bortglömd i hennes tacktal. För Peter avgudar sin flickvän. Men en dag sätts Peters hela värld i gungning, när Sarah bestämmer sig för att dumpa honom. Efter en tid av ständiga dater och ett nervöst sammanbrott på jobbet, bestämmer han sig för att resa så långt bort från Sarah som möjligt. Han sätter sig på första bästa plan till Oahu, bara för att upptäcka att Sarah och hennes nya hippa pojkvän, den brittiske rockmusikern Aldous Snow, av en tillfällighet tagit in på samma lyxiga hotell.Peter bestämmer sig dock för att söka tröst i en av hotellets anställda, Rachel, samtidigt som han dränker sina sorger i alla de hundratals fruktdrinkar som orten har att bjuda på.

Ja jag måste säga att båda filmerna var bra och värda att se, framför allt den sista, om man gillar komedier och har lite sjuk humor. Vilket jag har och satt och garvade hela filmen igenom.
Det var verkligen en bra kväll iaf, mysigt! :)
Nu ska jag väcka min älskling!
XoXo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0