Är vintern här nu?

När vi åkte hem i natt var det två minus grader, usch så jäkla kallt, men det var ändå ingen fara med att köra, trots att vi inte hade några vinterdäck på. Jaja tänkte vi och gick och lade oss... vakna imorse och undrar hur många minus det egentligen varit i natt, gräset är helt vitt av frost och man fryser ju bara genom att titta ut genom fönstret.
Är vintern här nu? =)


Gårdagskvällen var i vart fall väldigt, väldigt trevlig. Vi pratade, åt snacks, spelade Buzz! och tittade på film, såg Taken, ganska bra faktiskt - sevärd.

Sen när vi skulle åka hem var det en lite läskig sak (i vart fall efter vi sett den filmen) när vi öppnade deras dörr och skulle gå stod grannens dörr helt öppen, men det verkade inte vara någon där och det var helt nedsläckt. Läskigt! Baby ville gå och checka läget så inget hänt men mörkrädd som jag är och rädd som jag var efter filmen så drog jag iväg honom och vi åkte hem. Men tydligen hade någon smällt igen dörren strax efter. Läskigt! :p

Nu ska vi göra oss klara och åka till Hem & Villa mässan och gå runt lite, vi hade också tänkt åka och äta hotell frukost men det blev ganska sent i natt så vi tar det en annan dag :)
Efter mässan vet jag inte riktigt vad som händer men den som lever får se...

XoXo

Kommentarer
Postat av: Andreas

Hehe. Roligt med läskiga stunder såsom dörren när den stod öppen. Det var troligen deras son som glömt stänga dörren. Han är ju en sådan som gärna festar lite extra, o troligen var det hans som stängde igen dörren. Hann dock inte se det, men såg att dörren var stängd och att dörren till trapphuset stängdes.



Tack för att ni kom förbi. Kram

2008-11-02 @ 20:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0