Ryan Air - ett mysterium

Hittade en flygresa förrut idag, till en tjejkompis som ska till Italien i slutet av året.
Så hon bokade flygbiljetter till Rom och herrejäklar sikken tur hon har, förstår inte... vi bokade självklart med Ryan Air. Vet att många har dåliga happenings med dem men jag är bara supernöjd, den mest smidiga resan vi gjort. Ok vi missade planet och fick spendera ett dyg på flygplatsen men det var ju ingen annans fel än vårt eget, försovning ledde till detta, haha...
I alla fall så åker hon tur och retur gbg-rom (med mellanlandning i Frankfurt) för endast 20 öre... förstår ni? 20 öre!!!
Sjukt för fan! :p
Det roligaste av allt är eftersom det inte går att boka flyg med mellanlandning så fick hon först boka gbg-frankfurt/frankfurt-gbg och sen frankfurt-rom/rom-frankfurt, hahaha 10 öre per resa, asså 5 öre per flyg! :p Ja det är billigt kan man ju säga... och JA, det är inklusive skatter och avgifter, hahaha... ok det tillkom typ 200 spänn för någon jäkla VISA-avgift när vi betala men vafan :)
Jajjamän man är avis... så jäkla billigt, och sen Rom. Mmmmmm... men men, får oversea detta och tänka på New York.
New York, New York, New York, New York =p

Nu ska jag koka lite te och mysa med älsklingen i soffan, förs lite Svensson Svensson på SVT's web-tv och sen Hell's Kitchen :)
Go'kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0