Chokladfondue

Kolla denna sidan  (sök på fondue)
Chokladfondue som man grejar till i micron, enkelt och ja... UNDERBART!!! =D *lycka*



Ljuvlig chokladfondue i fin stengodsburk från Frankrike! Burken är ca 7.5 cm hög och innehåller 100g choklad. Frukt och pinnar ingår ej.  Värm i vattenbad eller i mikron, doppa fruktbitar och njut. Perfekt som dessert efter en romantisk middag!     Gör så här:  Ta av locket och värm i mikrovågsugnen på låg värme, 1 - 1,5 minut, eller värm i vattenbad i 10 - 15 minuter.  Rör om, och doppa färsk... Klicka för att fortsätta!Ljuvlig chokladfondue i fin stengodsburk från Frankrike!Burken är 7.5 cm hög och innehåller 100g choklad. Frukt och pinnar ingår ej.  Värm i vattenbad eller i mikron, doppa fruktbitar och njut. Perfekt som dessert efter en romantisk middag!    Gör så här:  Ta av locket och värm i mikrovågsugnen på låg värme, 1 - 1,5 minut, eller värm i vattenbad i 10 - 15 minuter.  Rör om, och doppa färsk frukt... Klicka för att fortsätta!Ljuvlig chokladfondue i fin stengodsburk från Frankrike!Burken är ca 7.5 cm hög och innehåller 100g choklad. Frukt och pinnar ingår ej.  Värm i vattenbad eller i mikron, doppa fruktbitar och njut. Perfekt som dessert efter en romantisk middag!    Gör så här:  Ta av locket och värm i mikrovågsugnen på låg värme, 1 - 1,5 minut, eller värm i vattenbad i 10 - 15 minuter.  Rör om, och doppa färsk... Klicka för att fortsätta!

Ljuvlig chokladfondue i fin stengodsburk från Frankrike!
Burken är ca 7.5 cm hög och innehåller 100g choklad. Värm i vattenbad eller i mikron, doppa fruktbitar och njut. Perfekt som dessert efter en romantisk middag!

Gör så här:
Ta av locket och värm i mikrovågsugnen på låg värme, 1 - 1,5 minut, eller värm i vattenbad i 10 - 15 minuter.
Rör om, och doppa färsk frukt eller kakor och kex.
Ät och njut!

Tips på dopp:
Banan, jordgubb, äpple, vindruvor, körsbär, ananas, melon, torkad frukt (fikon, aprikoser, nötter)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0