Semesterdag #6


Vaknade tidigt och till strålande sol, underbart!



Intog en god frukost, hotellfrukost är lyx!




Efter frukosten blev vi alla väldigt mätta och trötta så vi gick upp och la oss en stund till innan vi började dagen, hur gott som helst.

Efter en 2 timmars nap begav vi oss mot A6, Jönköpings köpcentrum, ingen jättehöjdare må jag säga men skoj att gå runt någon annan stans än de vanliga ställena man brukar gå.




Lunchen intogs på ett ställe som hette Majoren, jätte god Tacos- & panpizzabuffé...



...de var dock inte de bästa på att stava, men erbjöd kebabbar mohahaha...



Efter några timmar åkte vi tillbaka till hotellet och begav oss istället ner mot bubbelpoolen och relaxen en stund, Basse fick något utbrott i hissen ner, hehe...



Efter att vi bubblat ett tag hittade vi detta skåpet där nere, kändes sådär att sitta i närheten av det =/



I vart fall så kunde vi inte bubbla jätte länge för det var ju hockey på TV så det var bara att slänga sig i duschen och se på en match som slutade i SM-guld, lovely!



Jönköpingsborna slängde sig nog ut i sina bilar för det tog inte många minuter innan det var fullt med tutande bilar på gatorna och folk som åkte runt och skrek, en rolig syn från vårt hotellfönster dock :)




Och så här glad blev jag! =D
Blev ju tvungen att hoppa lite i sängen, hihi...



Med lyckorus i kroppen begav vi oss ut med alla andra lyckliga, fast vårt firande bestod av middag på en underbart god italiensk/grekisk restaurang som faktiskt hette En italienare och en grek haha... Vi åt pasta, souvlaki, moussaka, tzatsiki, vitlöksbröd och gott att dricka.



På vägen från restaurangen gick vi förbi en stor avspärrning med poliser och grejer, nyfikna systrarna var självklart tvungna att kolla vad som sker och gissa - självklart, HV71 skulle komma dit - om jag ville stanna, men de skulle inte komma förrens minimum 2 timmar senare så orkade inte stanna.
Såg dock från hotellrummet när de smällde av ett enormt fyverkeri här för en halvtimme sen, så jag antar att det var då de kom :)

Nu ska jag iaf krypa under täcket, dötrött. Och det är ju en dag imorgon också :)

Hoppas ni har det gott allesammans!
Nattinatt sweethearts


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0