Tack Kanal5! :)


Det är idag tisdagen den 2 mars, vilket innebär en himla massa premiärer av serier på TV. Himmelriket! Och alla på kanal 5 såklart, de är lätt bäst på serier.

Så här ser kvällen ut:

DATING IN THE DARK  kl. 20:00-21:00
Sitter skönheten verkligen på insidan?. Jenny vet allt om Andreas ovana att röka och hans rungande skånska. Men hon vet inget om färgen på hans hud eller hår. Josefine vill bjuda sin drömdejt på glass, men den hinner smälta innan hon ens hittar den på bordet. I kärleksexperiment i kolmörker får sex singlar reda på om skönheten verkligen sitter på insidan.

DESPERATE HOUSEWIVES  kl. 21:00-21:55

Grannarna på Wisteria Lane tänker på hur deras liv skulle ha sett ut om de hade gjort annorlunda val. Vi får veta att Susan skulle ha blivit riktigt fet och olycklig om hon stannat med den notoriskt otrogne Karl. Gabrielle drömmer om en ljus framtid för sin dotter. Några har blivit riktigt skadade av olyckan och några dör...

COUGAR TOWN  kl. 21:55-22:55  (dubbelavsnitt)

Jules är en singelmamma i 40-årsåldern som funderar på att börja dejta igen i en kultur som är besatt av ungdom och skönhet. Hon har en 14-årig son som tycker att hon är lite pinsam, och en ung assistent som lever ett hektiskt nöjesliv och försöker få med sig Jules ut i det vilda livet.

Så bunkra upp med tisdagsmyset och förbered er för en kväll in tv-heaven ;)
XoXo


Kommentarer
Postat av: Tereza

Och imorgon är det Greys!!!

2010-03-02 @ 15:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0